-
[quote=abka;126641]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı[COLOR=red] psikiyatriye yatırır[/COLOR]..ama [COLOR=red]tüm hareketlerden puan alıyor[/COLOR]..
diger sistemim ise ayda 25 işlem yapıyor..ama bazen geç kalıyor..
kafa burada karışık..:)[/quote]
tüm hareketlerden puan alıyosa psikiyatriye değil hawaiye yatırır
-
hazır bütün cemiyet burdayken sorayım bilen biri hayrına cevaplasın;
[B]matrikste sistem testi yapınca test sonuçları % olarak çıkıyor ve test kümülatif olarak(yani elde edilen karlarlada poz açılması demek)
bunu sabit poz ve puan bazında nasıl yaparız....[/B]
-
[QUOTE=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/QUOTE]
ne güzel belli ediyorlar yönü bak.
neden şikayet edelim bahane üretelimki
burası arena savaşa devam
demekki dax artı olursa burada ralli olur.dng
-
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/quote]
büyük ölçüde haklısın...çok uzak değil son 1 ayki ayu pozisyonları dax veya dj de alsak zengin olmuştuk..ayrıca darbe yok ergenekon yok, cemaat mal alıyo yok, deprem yok, andıç yok :)..şu linkleri bana da atsana..ordada güvenilr aracı bulmak dert be yaww
-
bankalar %1 asagidayken bazi kagitlar deli gibi gider veya tas gibi dururlar
imkb bana aynen onu hatirlatiyor :):)
bu vadeyi mumkun mertebe yukaridan kapayacaklar artik bu kacinilmaz
daxta isleme baslayinca ayri bir topik acicam yaptigim alsatlari yazicam
ahali karar versin hangi piyasada kazanmasi kolay
bu serefsiz kan emicileri biz yarattik bu kadar insan kazanicam diye voba akin ederse olacagi bu olur
toplu infaz yaparlar
islem yapmayacaksin en temizi bu
birbirlerini opup dursunlar
-
[QUOTE=Fantom;126648]ne güzel belli ediyorlar yönü bak.
neden şikayet edelim bahane üretelimki
burası arena savaşa devam
demekki dax artı olursa burada ralli olur.dng[/QUOTE]
herkes ayni mantikla hareket ediyor ama o spegin insafina kalmis panik alimlar gelince ralli mi olur bacak omzami olur onu kucuk yatirimci dusunsun
bu dakikadan itibaren beni pek alakadar etmiyor.dng.dng
-
[QUOTE=traderx;126646]hazır bütün cemiyet burdayken sorayım bilen biri hayrına cevaplasın;
[B]matrikste sistem testi yapınca test sonuçları % olarak çıkıyor ve test kümülatif olarak(yani elde edilen karlarlada poz açılması demek)
bunu sabit poz ve puan bazında nasıl yaparız....[/B][/QUOTE]
Kaldıracı 1 olarak ayarlayın ama puan bazında hesaplama yok :(
-
gunde nacizane 200 kontrat islemim var
obur sitedede yaziyorum artik
50 kisi biraksa bu piyasayi 10.000 kontrat eder gunluk islemin %5 i
daxta gunluk trade diye acicagim topikte islemlerimin hepsini yazicam baslangic sermayemide yazicam gerekirse portfoyde yapistiricam alem gorsun terslik bizdemi piyasadami
-
Bu muhtara söyleyelim de biraz da PY için beddua etsin :D
[url]http://videogaleri.gazetevatan.com/7370_Muhtarin-bedduali-konusmasi.html[/url]
-
[quote=trader38580;126636]44650 longlar 44925 den verildi. yarım short. bu hacim yetersiz spotta.[/quote]
775 den uzunladım. vermiyorlar buraya.. hedef yeniden 45025. SL 600
-
[QUOTE=follow;126651]herkes ayni mantikla hareket ediyor ama o spegin insafina kalmis panik alimlar gelince ralli mi olur bacak omzami olur onu kucuk yatirimci dusunsun
bu dakikadan itibaren beni pek alakadar etmiyor.dng.dng[/QUOTE]
Spek mpek
dedim ya bahane üretmeye kalkarsam binlerce bulurum
ralli olmazsa shortlarız:::
yolumuzu buluruz ekmeğimizi taştan çıkartırız .lelele öyle değilmi fxci olmadı fırın açarız :D
-
44825 long..vayanasına .bu neya..500-100 puana oynuyo..