-
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/quote]
Anladık abi eşşek değiliz vob kötü manipülasyon var ok.İkide bir kafamıza ne çakıyorsun.Beceremiyorum diyeceksin o zaman anlayacam ama sen işin gücün vob şöyle yok böyle.Her yiğidin harcı değil diyoruz zaten.Sürekli niye yazıyorsun bunu?Beğenmedi isen güle güle.
-
sevgili fallow işlem yapacağın platformu özelden geçersen sevinirim
yazdıklarında %bin haklısın
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126658]Anladık abi eşşek değiliz vob kötü manipülasyon var ok.İkide bir kafamıza ne çakıyorsun.Beceremiyorum diyeceksin o zaman anlayacam ama sen işin gücün vob şöyle yok böyle.Her yiğidin harcı değil diyoruz zaten.Sürekli niye yazıyorsun bunu?Beğenmedi isen güle güle.[/QUOTE]
emme azcıkda haklı lem follow. şu son günler kimse para yapamıyor.. bilen bilmeyen :::
-
[QUOTE=abka;126641]bu yeni sistem ayda 150 işlem yapıyor..günde ortalama 6-7 işlem ..bu tarzda sürekli takip adamı psikiyatriye yatırır..ama tüm hareketlerden puan alıyor..
diger sistemim ise ayda 25 işlem yapıyor..ama bazen geç kalıyor..
kafa burada karışık..:)[/QUOTE]
Bu ssitemin ayda 15000 puanı varsa kullanmaya değer seans başındayken... Yoksa o kadar işleme daha azı riske edilmez. Cuma günkü günkü 5 dkda400-500 puanlar olursa bu çılgın sistem de çıldırır bence...
-
[quote=fXci;126660]emme azcıkda haklı lem follow. şu son günler kimse para yapamıyor.. bilen bilmeyen :::[/quote]
Bende yapamıyorum ama ağlayıp sızlamanın alemi var mı?Geri getirmiyor parayı.Ama bu kaybediyoruz diye her zaman kaybedecez anlamına gelmez.Herkesin kötü anları olur iyi anları da olur.Ha sen 10 yıldır kazanıyorsan ve hala burada kazanmanın yolunu arıyorsan git başka iş yap.
-
vob sabır işidir sabırlı olana ekmek var piyasa her zaman böyle gitmez tekkeyi bekleyen çorbayı içer
-
[QUOTE=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/QUOTE]
ODLde DAXın her puanı lot başına 1 doalra denk geliyor. Demo açtım ekranda kopma vs görmedim. İlk demoda 50.000 doalrı 1 haftada batırınca buradaki mikatrı 500.00 usd tuttum. demo bir aylık.Spreadin 2 pips olması da avantaj.
-
bu DeLLamalar yine Tele Konferans yapıyorlar N tarafa çakalım sen aşagıya cak ben yukarı cakıyım.. karar veremediler ... bakalım N olacak
-
[QUOTE=follow;126653]gunde nacizane 200 kontrat islemim var
obur sitedede yaziyorum artik
50 kisi biraksa bu piyasayi 10.000 kontrat eder gunluk islemin %5 i
daxta gunluk trade diye acicagim topikte islemlerimin hepsini yazicam baslangic sermayemide yazicam gerekirse portfoyde yapistiricam alem gorsun terslik bizdemi piyasadami[/QUOTE]
Gökhan, kentuf ve vob traderı ikna edersen bu iş olur gibi.
-
[QUOTE=clark;126663]vob sabır işidir sabırlı olana ekmek var piyasa her zaman böyle gitmez tekkeyi bekleyen çorbayı içer[/QUOTE]
bir an fantom sandım sizi...:..:
-
[quote=SaNCaKTaR;126665]bu DeLLamalar yine Tele Konferans yapıyorlar N tarafa çakalım sen aşagıya cak ben yukarı cakıyım.. karar veremediler ... bakalım N olacak[/quote]
Bu hurafe.
[quote=VOBiX;126668]Gökhan, kentuf ve vob traderı ikna edersen bu iş olur gibi.[/quote]
Ben py midir her ne haltsa ona savaş açacağıma sayesinde aşağı yukarı sallayarak yada trend yaparak kaç para kıracağımı hesap ederim.Beni onun elindeki poz ilgilendirmez.100 milyar dolarlık imkb yi kocaman yahudiler kimseye bırakırmı.Elbette kontrol olacak.Ama siz onlardan olursanız bireysel olarak para size gelir.Başka ky nin cebi beni ilgilendirmez.İlk emri ileten parayı kazanır.Vobtrader vob sayesinde krallar gibi öğrencilik yaşadı.Başka nice örnek var bu ülkede.Tabiki çok kişi kazanamayacak havada paramı dağıtıyorlar.Biraz tecrübe biraz şans biraz bilgi biraz sabır biraz da kısmet işi bu işler.Başkasına başka yerden verir Allah.
-
ağustos vade kısaları filatladım...:)