-
Şimdi diyecekler garan düştü vob az önce 300 altta iken neden şimdi eşitler.Yav bu böyle yapacak birşey varmı?Yokkkkkkkkkkkkk.Bekleyeceksin piyasa bu sabırla bekleyeceksin kopmaları.43500 den stop yapıp longlamayan adam kaşınmıştır bu kadar net.Şimdi de dow düşerken düşmüyoruz ve ilerde 45000 üstüne çıktığımızda stoplamayan kaşınmıştır ve kaşırlar.Çıkmazsak bakarız.Ama çıkacaz.Bir de burada py diyorlar.Ben de 2000 adetlik para olsun aynı dalgayı yaparım.Piyasaya yön veremem ama dalga yaparım.Kar da ederim.Ben burada 600 adetle 3 4 kademe yıkıp kaldırıyordum.O zaman nerde idi pek değerli py?Niye engel olamıyordu bana en çok para da o zaman yaptım.Dow yüzde 1.5 düşmüş biz artyız.Ne inatlaşacam ya parama garezim ne?Bir kere de longa fırsat tanırım.İnatla olmaz bu işler.45075 ten shortladım 45100 kalkmadı ozaman hareket ozaman başladı.Şimdi de 44675 ten long yine 650 düşmedi yine ozaman başladı.Çok düşündüm bu son pozisyonu.Çünkü acilen 5000 10000 puan almam lazım.Alacam İnsallah.Sabır lazım.
-
[QUOTE=VOBiX;126669]bir an fantom sandım sizi...:..:[/QUOTE]
bende kendimi okuyorum sandım şerefsizim.dng
-
Peki ilerde anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.
-
Dow 8470 isc 34 sağda dow 8410 isc 40 sağda yani 3 kademe terse almışlar.Bu adamların niyeti çok büyük.
-
-
250 tane emir boş çıktı 850deki.Sanırım bir kaç ufak kişi vobun v sini bilmeyen emir yazıyor ay başında gelince 2000 3000 lira fatura anlar.850den gitti 250 tane boş emir çıktı.Piyasa panik olsun diye yazıyor galiba akıllı adam 250 emri.O devirler geçti koçum.
-
[quote=GOKHANFINDIK;126674]Peki [COLOR=red]ilerde[/COLOR] anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.[/quote]
İlerde olması ayrı "bu akşam olacak söylentisi var" demek ayrı... 1 hafta önceden bu işi tezgahlamak ve belirli kişilere söylemek ayrı, o gün gerçekten öyel bir söylenti olması ayrı....orda bi maraz var..inşallah açığa çıkar..yoksa da çıkar varsa da çıkar...
-
tek lot işlemim yok bugün don gömlek uzunum. hedef nakdi uzlaşma. alsata gerek yok. gecen hafta 3 gün tuttular olan belli. hiç işlem yapılmasa bile temiz 1500 puan vardı 44800 e göre. vade sonu aynı tezgah gene.
-
Bu arada şortta neymiş..yerim şortu...
-
heryer geberik bizimkiler kuyruğu dik tutma çabasında.. hey allahım sabırr
-
gökhan geçmiş olsun.. sn. HeLLıM bu sefer insaflı davranmış sana, çabuk döndün..:)
-
[QUOTE]Geçen hafta , ABD de , perakende nin bir devi daha iflas etti : EDDIE BAUER. (ABD de büyük bir perakende zincir)[/QUOTE] O kadar büyük ki adını şimdi duydum ilk defa. .kom