ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum
Printable View
ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126674]Peki ilerde anlaşır isek imf ile hem de garanti bankasının yazdığı gibi?Ozaman ne diyecek millet vay garanti içerden öğrenmiş spk suç duyurusunda bulunalım?Bu millete yaranılmaz.Eğer bu bir mal çakma hareketi olsa idi şu anda 44000 altına inmemiz lazımdı.Hala ciddi alım var.Ky poz kapamış cart curt bunlar masal.[/QUOTE]
Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.
[QUOTE=Astatin;126687]ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum[/QUOTE]
Biraderiymiş. .dng
[quote=VOBiX;126688]Yok ywf işin içine cemaat lafı girince işkillendim ben. Başbakan her yerde çıkıp "IMFden borç almadık bizden öçcnekielrin borcunu ödüyoruz. Ekonomiyi kendi çabmızla kimseye muhtaç olmadan şuradan buraya getirdik" vs diyor. Şimdi IMF ile anlaşırsa olmaz. O yüzden cemaatin mali gücünü arkasına alıp piyasayı yüksek tutuyor ki "IMF olmadan da 21binden 36bine gelebildik." diyeiblsin. IMFe alternatif kaynak olarak gösterilen ilk varlık barıoşından yeterince kaynakj gelmeyince Varlık barışını ikinci kez piyasa sürüyorlar Ali Türkan mı ne vardı 5 mlyar doalrlık vatandaş. O bile tekrar başvurabilecekmiş. "Önceki hükümetler IMFten faizle borç aldı, vatandaşımın rıskıyla oynadı ama biz varlık barışı çıkartıp vatandaşımın parasını yurtdışından getirdik ve IMFye yüz vermedik. Onları sürekli oyalayıp şartlarına ayak diredik. Önceki hükümetler gibi hemen imzayı atmadık" demek istiyor bence. Bu oyalama süreci devam ettikçe IMFe de gerek kalmyacak zaten. Bu yüzden IMF filan da olmayacak bana göre. Anlayacağınız ben umudu kestim IMF işinden. ABDnin PPTsi gibi cemaat var hükünmetin arkasında. Yok AKp ile Güleni bitireceklermiş. [COLOR=red]Cemaatten bir arkadaş var nereye bitiyorsun polisin %90ı bizim elimizde dedi[/COLOR]. Zaten adamı içeride bitirdin diyelim okul vs ayağına dünyaya yayılmış. Mensubu da çok İran kadar olmasa da iç karışıklık bile çıkabilir.[/quote]
sadece polisin mi :cool:
[quote=follow;126644]dax %1 asagidayken %0.50 yukarida olan bu kadar spekulatif piyasada halen islem yapmakta israr eden kucuk yatirimci cematini ayakta alkisliyorum
maalesef biz turkler akillanmayiz:):)
saolsun 2 arkadas link attilar
1 hafta icinde bu igrenc manipulasyon ve gecirme uzerine kurulu piyasadan uzaklasmis olacagim
hayirlisi[/quote]
sezen aksu - sen ağlama
şarkısını armağan ediyom sana
.kom.kom.kom
.kom.kom
.kom
[QUOTE=Astatin;126691]sadece polisin mi :cool:[/QUOTE]
Öğretmenler, üniversiteler, medya, spor dünyası...
[quote=VOBiX;126686]O kadar büyük ki adını şimdi duydum ilk defa. .kom[/quote]
[quote=Astatin;126687]ben jack bauer i biliyordum ama bunu yeni duydum[/quote]
Biz de borsacıyık güya.Nasıl bilmezük perakende devini tüh.:..:üüü
yeni sinyali yayınladım. ilgilenenlere....
bu ülkede artık hiçbirşey gizli kalamaz...bu olay [B]demokratikleşmenin sürekliliğinin [/B]en büyük teminatıdır...
EFG spotdan alım yaparak spotu tutuyor. en yiyi alıcı spot .. vadelide çaktırmadan satış yapıyor..konferans bitdi anlaşılan :)
[quote=jerfin;126685]gökhan geçmiş olsun.. sn. HeLLıM bu sefer insaflı davranmış sana, çabuk döndün..:)[/quote]
He hamdolsun çabuk döndüm.Bi tesbihin lafını yaptın unutmuyom.:..:Gardiyan sınavlarına girecem yakında.:DHep mahkum mahkum olmaz böyle.One minutten sonra zaten moderatörler artık sınavla alınmaya başladı.
[i][color=#FF0000][b]Roubini: Ciddi düzeltme geliyor [/b][/color]
Ünlü ekonomist Nouriel Roubini'ye göre, oldukça hızlı yükselen petrol fiyatları ve yükselmeye başlayan uzun vadeli faiz oranlarının toparlanmanın önüne geçmesi muhtemel. CNBC'ye konuşan Roubini, hala gelecek yılın sonuna doğru W şekilli durgunluk riski gördüğünü söyledi. Roubini 'Petrol fiyatları bu yılın sonuna doğru varil başına 100 dolara yaklaşabilir ve bu da ekonomi açısından olumsuz bir gelişme olabilir.'' dedi ve diğer bir tehlikenin de uzun vadeli faiz oranları ve büyük bütçe açığı olduğunu söyledi. Roubini önümüzdeki aylarda ekonomik veriler olumsuz sürpriz yaptıkça "ciddi bir düzeltme" yaşanacağını kaydetti. Avrupa'da zayıf ekonominin ve Batı bankalarının Doğu Avrupa'daki risklerinin tehlike oluşturduğunu belirten Roubini bunun önleminin korumacılık olmadığını söyledi.[/i]