sistem hala kısa.ama canım sıkkın..
Printable View
sistem hala kısa.ama canım sıkkın..
Akıntıya karşı kürek çekmek zor olsa gerek ;)
Obama gelir ortalık şenlenir gibi görünüyor halen .. Gerçi ermeni mevzusu flan bizim canımızı sıkabilir fakat yine de dünya rahat bir nefes alacak gibi bir süreliğine ... seçim sonrası bunlar geri de verebilir aslında , temkinli olmalı .
Dün takıldığımız bölgedeyiz .
bugun 38300lere kadar yükselebilriz
mbm longs 5 dakk system short signale kadar sıkı tutmada fayde var
sp de 985 ilk aşamada geçilememişti bakalım bugün-yarın geçilebilecekmi.
9794 teyidli geçilince mutlaka long olunmaldır. geçilemeyeceği düşünürülse short açılmalıdır.
dowda buralardan kısa vadeli ihtimaller %50-%50 dir. geceleri flat olunmalıdır.
sevgiler.
[QUOTE=hexen;59776]mbm longs 5 dakk system short signale kadar sıkı tutmada fayde var[/QUOTE]
her peryotta aldayız evet...
5 daklık sinyal 36725 den geldi..
iki kısa denemesi yaptım arada.. biri başarısız biri başarılı...nötr yani....
şimdi kımıldamadan izliyorum....
aşagı düşerkende böyleydi bunlar.. satta olunca verdikçe veriyorlardı..
alda oluncada 2 kademe gevşetmeden aldıkça alıyorlar.....
yalnız yurtdışından ümitsizim ben... saatlik uyumsuz olup aşagı düzeltecekler kanımcada.. vadeliye güvenip cesaret edemiyorum.....
en iyisi sinyalde oturmak..sonraki sinyale kadar diyecegim ama.....
insan duramıyor....
[QUOTE=hexen;59740]15 dak eyer long signale gecer ben shorts kapatcayım..cunki 367xx üstesinde terkar 37100....37500 yeresine harket potansı olcak[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59748]sindi dikat etceyim.. Cunki 37050...37600 yeresi short icun bekleyenlerin aktive olcayı yer.. Eyer terkar short signal gelmese vob 37050.37600 yeresine gitcek...
Orda shorts eden olcak amma eyer 37050...37600 yeresinde shorts baskın olmaz .. 39500...40 000 yeresine gitceyiz..[/QUOTE]
sindi dediyim yerdeyiz... shorts baskın cıkmasa yukardaki yazan olcak.. ondan short olan dikat etmesi lazım yerdeyiz
devir psikoloji devri
devir obama devri
çekebildiğiniz kdr çekin yukarıı
eur/usd uptrend now. forever short vusd1208
29600 dususunu 37600de geri alışı bitiyor yanlış hesaplamadıysam burdan sonrasını gorucez
game over shorts. please insert a coin
bişeyi ne kdr detalı incelersen o kdr çorba olur. baktığım tek şey matriksdeki standart macd. onun da dün sat veren saatliği 13.00 itibariyle al verdi. tutarlılığı %70-80 arası
37700 flat biraz izlemede kalayım
[QUOTE=Vob Trader;59783]bişeyi ne kdr detalı incelersen o kdr çorba olur. baktığım tek şey matriksdeki standart macd. onun da dün sat veren saatliği 13.00 itibariyle al verdi. tutarlılığı %70-80 arası[/QUOTE]
Uyumsuzluk da net görünüyordur o zaman.
ata yatırım bu fiyat maliyetle kısada olası bir alım dalgasında aktifen hepsini almaya kalkar. o sebeple ekranlara sıkı yapışın derim. 100-200 puan kar etme şansınız olabilir.
[QUOTE=VOBiX;59785]Uyumsuzluk da net görünüyordur o zaman.[/QUOTE]
uyumsuzluğa bakmam pek anlamam da zaten. sadece sıradan macdın al verdiğini söylemek için yazdım. ona göre pozda almam. uyumsuzlara bakıcak olsaydık. 50 den 30 a düşerken her uyumsuzlukda alım yapanı öptüler:)
38300 kısa denedim:)
spotun açılışda bu kdr yükseleceğini düşünmüyorum:)
macd,rsı vs. geçmişte çok kullandım.bir ara parayı katlamışdım..ama ertesi aylarda kar eridiği gibi zarara bile geçtim..sisteme güvenmek için mutlaka 200 den fazla işlemle test edilmesi ve testi başarı ile geçmesi lazımdır....basit en dogrudur.benimde elimde basit bir sistem var..14 aydır deniyorum..tek aylarda 8.200 puan ortalama kar var..çift aylarda ise ortalama kar 3.600 puana iniyor..ama her gece mutlaka pozisyon ile girmek lazım..dün kısa idi 300 puan zararla ,37200 den uzun emri geldi..bu ay mutlaka tam sisteme uyacagım..ve inşallah 8.000 puanı alacagım...:):) gerçi bahtsız deve misali ,ben sisteme uyunca sistem sapıtır diye içimde korku var..ekranımda ne dax,ne dow,ne parite,nede futureler var..hepsini sildim..sadece sistem..
275 kısa denemesi..38300 gorur diyoruz 600puan altında pozisyon kapatıyorum
[QUOTE=Vob Trader;59787]uyumsuzluğa bakmam pek anlamam da zaten. sadece sıradan macdın al verdiğini söylemek için yazdım. ona göre pozda almam. uyumsuzlara bakıcak olsaydık. 50 den 30 a düşerken her uyumsuzlukda alım yapanı öptüler:)[/QUOTE]E sen de haklısın tabi.
[QUOTE=furkan;59791]275 kısa denemesi..38300 gorur diyoruz 600puan altında pozisyon kapatıyorum[/QUOTE]
Geçende ben inmiştim trendden 2000 daha gitti içime oturmuştu :Dsata vermeden inmemek lazım böyle daha çok kayıp oluyor
[QUOTE=QUEEN;59793]Geçende ben inmiştim trendden 2000 daha gitti içime oturmuştu :Dsata vermeden inmemek lazım böyle daha çok kayıp oluyor[/QUOTE]
spota açılışta vericekler ondan boyle acele ettim burasıda vermeye başlar diye
Sabahki en düşükten 2000 küsür yukarda. Ne yani Obama seçilince bizimi öpecek sanki.
şimdi şu acıdan bakalım spot 36 vadeli 38300 fark 2300 puan. spotun açılışda 1000-1300 puan yükseleceğini düşünüyorsak kısa açılmaz veya uzun pozlar trade edilmez. ancak ben spotun açılışda 1000-1400 arası bir yükseliş sergiyeceğini düşünmüyorum. kanaatimce 37700 üstü fiyat köpüktü
[QUOTE=furkan;59794]spota açılışta vericekler ondan boyle acele ettim burasıda vermeye başlar diye[/QUOTE]
Senaryo yazmayın bence sisteme uyun bol şans yinede belli olmaz:p
[QUOTE=QUEEN;59797]Senaryo yazmayın bence sisteme uyun bol şans yinede belli olmaz:p[/QUOTE]
37800e kadar geri verirler şimdi..senaryosuz olurmu bu vob :)
[QUOTE=QUEEN;59793]Geçende ben inmiştim trendden 2000 daha gitti içime oturmuştu :Dsata vermeden inmemek lazım böyle daha çok kayıp oluyor[/QUOTE]
+. Eğer trendi yakalarsanız yapışın çünkü yataydaki maliyetler ancak böyle çıkar.
[QUOTE=furkan;59799]37800e kadar geri verirler şimdi..senaryosuz olurmu bu vob :)[/QUOTE]
Düşündüğünü değil gördüğünü trade et yoksa hep duygusal davranıyoruz :)
[QUOTE=QUEEN;59801]Düşündüğünü değil gördüğünü trade et yoksa hep duygusal davranıyoruz :)[/QUOTE]
gördüğümüzü ediyoruz zaten:) 23oo puan makasa acınırmı :D
38400 üzerine atabilirse 39 görülür .
38.300 den flat yine pat oldum, önce eşeği kaybedip, sonra buluyoruz, geri çekilirse yeniden alırım...
dsi margin call yicek olan short pozlarını kapıor. bende yukarı inancındayım ama makas çok.
[QUOTE=QUEEN;59801]Düşündüğünü değil gördüğünü trade et yoksa hep duygusal davranıyoruz :)[/QUOTE]
makasın ölçüsü varmı 3000 de olur 5000de
[QUOTE=QUEEN;59806]makasın ölçüsü varmı 3000 de olur 5000de[/QUOTE]
En son +3000 puanlık makası 70,000 üstünde görmüştüm ama o zaman spot açıktı.
[QUOTE=QUEEN;59806]makasın ölçüsü varmı 3000 de olur 5000de[/QUOTE]
bri kere 3000 oldu oda yılbaşındaydı. amaç poz kavgası etmek değil. 200-300 puanı cebe atmak:) saygılar
Bu efg ne yapar anlamış değilim 37 lerden satar doner 38300 lerden alır...bu hep bacak olarak çalışıyor herhalde...
[QUOTE=Vob Trader;59808]bri kere 3000 oldu oda yılbaşındaydı. amaç poz kavgası etmek değil. 200-300 puanı cebe atmak:) saygılar[/QUOTE]
Yok yani kimse zarar görmesin amacım sistemler alda yoksa kendi bilir herkes :)))
[QUOTE=teo;59809]Bu efg ne yapar anlamış değilim 37 lerden satar doner 38300 lerden alır...bu hep bacak olarak çalışıyor herhalde...[/QUOTE]
nette 35 maliyetle 40000 civarı uzun. sabah kısaladı. baktı olmadı yukarı inancı ağır bastı döndü poz kapadı bide extra long açıor:)
[QUOTE=teo;59809]Bu efg ne yapar anlamış değilim 37 lerden satar doner 38300 lerden alır...bu hep bacak olarak çalışıyor herhalde...[/QUOTE] Kara para aklıyor olmasın sakın .dng
deutche bnk vadeli işlemler piyasasında ,dünya çapında ,500 mil.dolar zarar etmiş..anlayacagınız bu ormanda kim kurt,kim kuzu belli değil..