geçen seferki yataylığın arkasından müthiş alışlar gelmişti..
vade sonunun yaklaşmasından dolayı benzer şiddette satış beklemesemde kısa vadede satış sinyali aldım..
dilimi ısırarak 725 short !
Printable View
geçen seferki yataylığın arkasından müthiş alışlar gelmişti..
vade sonunun yaklaşmasından dolayı benzer şiddette satış beklemesemde kısa vadede satış sinyali aldım..
dilimi ısırarak 725 short !
Geçende bardak kırdım borsa 2600 puan arttı.Ben bir gideyim mutfağa bu böyle olacak gibi değil.Birşeyler kırmam lazım.Yoksa yatay devam eder böyle.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126751]Geçende bardak kırdım borsa 2600 puan arttı.Ben bir gideyim mutfağa bu böyle olacak gibi değil.Birşeyler kırmam lazım.Yoksa yatay devam eder böyle.[/QUOTE]
Fındık kır :D
[QUOTE=enorton;126752]Fındık kır :D[/QUOTE]
yok fındık kırdımmı daha beter olur ::: tecrübeyle zabittir :::
VOBIX senin şu arkadaşa bir sor yahu cemaat yine mal mı alıyomuş :) yada garanti yatırım yine sms mi çekcekmiş..yaw kardeşim serbest piyasa çıktı sms uculadı böyle oluyo tabi..sms sms üstüne...
valla ben hiç bişey yapmıyom çözüm bu::: full flat arada tatil, sonra canım sıkıldımı arada böyle sistem testi falan:D:D
enorton amma istemişsin yahu:..:, bu sistem daha beni kesmedi 2008 başından itibaren
%1250 üstü karı bulana kadar fellik fellik arayacam:D:D
ayrıca bu kadar sistem muhabbeti yaptık hala gökhan çatmadı hayret valla:D:D
725 geri uzun
dışarıyı resmen pataklıyolar biz de tık yok bakalım bu sefer ne olacak.. sistemim al verdi ben uzunum bakalım ne olacak :)
725 kapattım kısaları.... flatım.. üüüüüü rahat rahat düşsünler artık..:mad:
o kadarda dilimizi ısırdık :(
avrupa ve future lar satış yedikçe vob meydan okuyor..
vob 40.000 iken ayda 4.000 kazandıran sistem,18 aylık [B]bileşkesi[/B] 10 kat kardır...
çünkü ayda puan olarak %10 kazanan sistem,her pozisyonda ,kazancında karını hesaplarsanız [B]ayda bileşik yaklaşık %12 kar [/B]etmiş olur..onunda 18 aylık kar bileşiği 10 kat olur...
matriks deki hesaplama bileşlik olduğunda aldatıcı oluyor...normalde heray %10 oran olarak(puan) kar yapan sistem 18 ayda %180 puan yapar....
ama matriks bunu bileşik kar olarak gösterince ortaya farklı hesap çıkıyor..ortaya 10 kat kar çıkıyor..
[QUOTE=Astatin;126754]VOBIX senin şu arkadaşa bir sor yahu cemaat yine mal mı alıyomuş :) yada garanti yatırım yine sms mi çekcekmiş..yaw kardeşim serbest piyasa çıktı sms uculadı böyle oluyo tabi..sms sms üstüne...[/QUOTE]
Cemaatin ve garanti yatırımın üstüne muhtarı salalım :D
[url]http://videogaleri.gazetevatan.com/7370_Muhtarin-bedduali-konusmasi.html[/url]