44775 uzun yine yeniden.....
akşama yurtdışı yukarı olurda vadeliye karışmam.....
Printable View
44775 uzun yine yeniden.....
akşama yurtdışı yukarı olurda vadeliye karışmam.....
[QUOTE=abka;126760]vob 40.000 iken ayda 4.000 kazandıran sistem,18 aylık [B]bileşkesi[/B] 10 kat kardır...
çünkü ayda puan olarak %10 kazanan sistem,her pozisyonda ,kazancında karını hesaplarsanız [B]ayda bileşik yaklaşık %12 kar [/B]etmiş olur..onunda 18 aylık kar bileşiği 10 kat olur...
matriks deki hesaplama bileşlik olduğunda aldatıcı oluyor...normalde heray %10 oran olarak(puan) kar yapan sistem 18 ayda %180 puan yapar....
ama matriks bunu bileşik kar olarak gösterince ortaya farklı hesap çıkıyor..ortaya 10 kat kar çıkıyor..[/QUOTE]
aynen öyle matriks kümülatif hesaplıyor birde puan bazında değilde % olarak vermesi saçmalık çözemediler şunu gitti...
[URL="http://img10.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/]"][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/1329/screenhunter3y.png[/IMG][/URL]
Koca 5 öğle uykusundaydı uyandı bakalım gene yukarımı edecekler.
uzunları kapattım..yok baba bana göre değil..4-5 kere döndüm..ama 50-100 puana..bu sistem adamı psikiyatri servisine sokar:::...ayda ortalama 26 işlem yapan ve aylık ortalama iyi kar bırakan sisteme döndüm..oda flat de..
Nikei den ne haber ?
9000 hedefi kesinleştimi ::: ahanda grafik
[IMG]http://i40.tinypic.com/286r13o.png[/IMG]
[QUOTE=traderx;126763]aynen öyle matriks kümülatif hesaplıyor birde puan bazında değilde % olarak vermesi saçmalık çözemediler şunu gitti...[/QUOTE]hatta ayiçindeki karlarında ,karı eklenince ortaya garip bir şey çıkıyor...denklem nasıl çözülürdü unuttum...
ama soru şu olurdu..
hangi sayının (X),aynı bileşik katını alarak 500 işlemde(500 işlem olduğunu farzetsek ve hepsinde ortalama kar olsa),10X olur...
herhalde puan olarak aylık oran %8-10 arası çıkar...
[quote=enorton;126752]Fındık kır :D[/quote]
Fındık kırınca ben yataya giriyorum.Hatta dibe vuruyorum.:D:DBak fx-ci abi de tecrübeye sahipmiş aynı konudan.üüü
[quote=traderx;126755]valla ben hiç bişey yapmıyom çözüm bu::: full flat arada tatil, sonra canım sıkıldımı arada böyle sistem testi falan:D:D
enorton amma istemişsin yahu:..:, bu sistem daha beni kesmedi 2008 başından itibaren
%1250 üstü karı bulana kadar fellik fellik arayacam:D:D
ayrıca bu kadar sistem muhabbeti yaptık hala gökhan çatmadı hayret valla:D:D[/quote]
Abi ağzımdan aldın lafı.Tam birşey diyecem klavyede ellerime dur dur diye bir ses engel oluyor.Duruyom.::::D:D
64 kayıtlı, 51 rontgencı (pardon mısafır), toplamda 115 baş kişiyiz, allah askına cemaatten kımse yok mu aramızda, umreye ne zaman gidecekler, bunu bılsek yeter, (kanaatım odur kı poz kapatıp umreye gidecekler) :)
Umre parasını vobdan çıkarmak da caız değildir, onu da dıyeyım:)
Yav bırakın Taylantı fındığı falan da bana haç farz oldu ya.Ben de borç harç yok hiç birşey yok.Benim hacı olmam lazım artık.Ama öyle çakma hacı değil.Çağırdıklarında hani hacı naber deriz ya.:D:D:DBen bir görüşüyim bu diyanet işleri ile.9 saat geberesice Taylanta uç 4 saat Suudi Arabistana uçma.Ben bir şekil yapayım buna.Allah paran yokmuydu der adama ya oha.Beni ama içeri atıp idam ederlerse bilmem.Hemen jerfin mektup yazar kral fahda.Asın gömün.:D:D:Düüü
[QUOTE=traderx;126763]aynen öyle matriks kümülatif hesaplıyor birde puan bazında değilde % olarak vermesi saçmalık çözemediler şunu gitti...[/QUOTE]
Belki de mantıklı olan yüzde olarak verilmesidir..heyk
Vob 70.000 iken %10 yukselse 7000 puan, vob 30.000 iken %10 yukselse 3000 puan eder. 7000 > 3000 ama ikisi de %10 kazandırmış olur ::: Bence yüzde hesabı daha doğru...
[quote=tuareg;126770]64 kayıtlı, 51 rontgencı (pardon mısafır), toplamda 115 baş kişiyiz, allah askına cemaatten kımse yok mu aramızda, umreye ne zaman gidecekler, bunu bılsek yeter, (kanaatım odur kı poz kapatıp umreye gidecekler) :)
Umre parasını vobdan çıkarmak da caız değildir, onu da dıyeyım:)[/quote]
Bedavaya geldi abi umre bu sene.Olsun biz görnüş kadar olduk.Tvden izlerük.:D:DOnlar görsün daha çok ihtiyaçları var diye belki Allah onlara gösteriyordur.