-
[quote=GOKHANFINDIK;126773]Bedavaya geldi abi umre bu sene.Olsun biz görnüş kadar olduk.Tvden izlerük.:D:DOnlar görsün daha çok ihtiyaçları var diye belki Allah onlara gösteriyordur.[/quote]
Sende hafıften bır nurlanma goruyorum Gokhan kardeşim, sankı cemaate yakın bır halın var, allasen soyle ne zaman umreye gıdıyorlar:)
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126771]Yav bırakın Taylantı fındığı falan da bana haç farz oldu ya.Ben de borç harç yok hiç birşey yok.Benim hacı olmam lazım artık.Ama öyle çakma hacı değil.Çağırdıklarında hani hacı naber deriz ya.:D:D:DBen bir görüşüyim bu diyanet işleri ile.9 saat geberesice Taylanta uç 4 saat Suudi Arabistana uçma.Ben bir şekil yapayım buna.Allah paran yokmuydu der adama ya oha.Beni ama içeri atıp idam ederlerse bilmem.Hemen jerfin mektup yazar kral fahda.Asın gömün.:D:D:Düüü[/QUOTE]
HAcca gidersen bi daha taylanda gidemezsin .dng
-
yaw tezahüratsız bir yorum...spotta İŞC ve GAR da inceden ayar veriyorlar gibi geliyor.. gibi geliyor bana..yoksa şüphen mi var..VOBIX devam eder :)
-
[QUOTE=tuareg;126775]Sende hafıften bır nurlanma goruyorum Gokhan kardeşim, sankı cemaate yakın bır halın var, allasen soyle ne zaman umreye gıdıyorlar:)[/QUOTE]
[URL="http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/6/22/mahmut_hoca_icin_havalimaninda_izdiham"]Mahmut hoca dün gitti.[/URL]
-
[quote=tuareg;126775]Sende hafıften bır nurlanma goruyorum Gokhan kardeşim, sankı cemaate yakın bır halın var, allasen soyle ne zaman umreye gıdıyorlar:)[/quote]
En iyi anlamanın yolu abi Atatürk airporta gidecen.Çok karaçarşaflı ve x5 jip mercedes bmw görüyorsan bil ki umre yaklaşmış mallar devredilmiştir.Şu anda öyle trafik gözlenmiyor.Böyle bir trafik gözlenirse arkadaşlar haber verecek ben de zaten Havalimanı trafik kameralarını internetten takip ediyorum.:D:D:DYoğunluk şu anda gavurlar Sultanahmete geliyor onlar da çakmış olabilirler malları.Her halukarda çakıyorlar abi bize.Napacaz?Müslim ayrı çakar krisçın ayrı çakar.Yahudi ayrı verir napacaz biz.Şamar oğlanı olduk.
-
Fikrim geldi:)
Bu jerfın Hanım şahsı kadım zamanlardan beri arap şeyhı de arap şeyhı dıye tutturmustu ya, zaten tesetture dunden razı, onu ıkna edıp cemaate sokalım,
Tek endısem Jerfın'ın şahadet getırıp kullıyen dunyevi işlerden kendını soyutlaması korkusu, ıkı de bır gelıp 'bırakın bu fanı işlerı' demesıdır.
-
[quote=VOBiX;126776]HAcca gidersen bi daha taylanda gidemezsin .dng[/quote]
Doktor raporum var abi hava değişimi yapmaz isem eğer duvara zıplıyormuşum.Raporlu gidiyorum ben.:..::..::D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;126779]En iyi anlamanın yolu abi Atatürk airporta gidecen.Çok karaçarşaflı ve x5 jip mercedes bmw görüyorsan bil ki umre yaklaşmış mallar devredilmiştir.Şu anda öyle trafik gözlenmiyor.Böyle bir trafik gözlenirse arkadaşlar haber verecek ben de zaten Havalimanı trafik kameralarını internetten takip ediyorum.:D:D:DYoğunluk şu anda gavurlar Sultanahmete geliyor onlar da çakmış olabilirler malları.Her halukarda çakıyorlar abi bize.Napacaz?Müslim ayrı çakar krisçın aşyı çakar.Yahudi ayrı verir napacaz biz.Şamar oğlanı olduk.[/quote]
O trafık başlayınca pozlar coktan kapanmıstır, gecmıs olsun, bıze 10-15 gun onceden haber verecek lazım.
-
KEGEN,
Ölçmek kula düşmez tabi de,, Benim avatarlarda saydığım kişilerin sayısını düşündüğümde seni bir Hac paklamaz gibi geliyor...Filistinde 12 ay mücahitlik, Çeçenistanda 24 ay daha, üstüne Hac olursa, kesin olur -aklanırsın-:) gibi geliyo bana
-
[QUOTE=Astatin;126777]yaw tezahüratsız bir yorum...spotta İŞC ve GAR da inceden ayar veriyorlar gibi geliyor.. gibi geliyor bana..yoksa şüphen mi var..VOBIX devam eder :)[/QUOTE]
2009 cemaat dile gelir sana
Ve şu anda şeyh-e konuşmakta
Cemaat yanyana cancana beraber
Vobun tahtalarından al sana haber
Durum beter bak cemaate saygı göster
Ralli long şeklinde geliyor
İpucunu yaktık ateş devam ediyor
Ona sana buna şuna korku veriyor
Konuş da söyle de susma da sen de
Problemin çözümü bizde ve bende
Yerlisin diye seni ezemesinler
Cemaat Vboun 3 köşesinde
Bak bak bak cemaat çizer geçer
Ama nasıl çizeceğini iyi düşünüp seçer
Bütün gece marjlar cemaate hazırlar
Gibi geliyor bana yoksa şüphenmi var
-
dolar cıkar, faiz cıkar vob cıkar,
fdow düşer fdax düser vob cıkar,
bızımle kafa mı buluyor bunlar ya, cınnete meyıllı arkadaslar bundan bır vazıfe cıkarmıyor mu?
-
eee şimdi DOW çok geberik açılmaz herhalde..bu dax baya bir toparlar...eee vob????