-
[QUOTE=tuareg;126780]Fikrim geldi:)
Bu jerfın Hanım şahsı kadım zamanlardan beri arap şeyhı de arap şeyhı dıye tutturmustu ya, zaten tesetture dunden razı, onu ıkna edıp cemaate sokalım,
Tek endısem Jerfın'ın şahadet getırıp kullıyen dunyevi işlerden kendını soyutlaması korkusu, ıkı de bır gelıp 'bırakın bu fanı işlerı' demesıdır.[/QUOTE]
iyi fikir reco, hemen cemaatforum.com'a üye oluyorum..:..: oranın demirbaşlarından birkaç tanesinin güvenini kazanıp, içlerine sızayum bari olmayacak böyle..:..: ehhmm şeyyy tesettür şar mı reco.. :o çok da sıcaklara geldi bu gizli görev yawf..üüü:..:
-
[quote=jerfin;126787]iyi fikir reco, hemen cemaatforum.com'a üye oluyorum..:..: oranın demirbaşlarından birkaç tanesinin güvenini kazanıp, içlerine sızayum bari olmayacak böyle..:..: ehhmm şeyyy tesettür şar mı reco.. :o çok da sıcaklara geldi bu gizli görev yawf..üüü:..:[/quote]
Sevgılı Jerfın Hanımefendi,
Bu işin içinde başka bır katekullı daha var, cemaatın bızımlle bır derdı yok, malum sahısla bin yıllık bır savasın devamı. Astatın adlı şahsı cemaat ASSASSIN ile karıstırıyor, assassın=haşhaşın=hasan sabbah :..::..::..:
Belki de ilgili sahıs gercekten haşhaşını dır, onu da bılemeyız, malum sahıs short olunca cemaat alyor, malum sahıs long olunca cemaat patınaj cekıyor, bu haşhaşın'ın (astatın) flat kalmadıkca bıze huzur yok. Buradan kımseye 'vurun astatıne' demek ıstemıyorum, ama olay gayet net.
Valla kız olsam dakıka durmam tesettur gıyerım ama sıcaklarda sakal kaşıntı yapıyor, mesele sakalda.
-
hayda..775 de sistem yine al flip flopluyo
-
[QUOTE=Astatin;126786]eee şimdi DOW çok geberik açılmaz herhalde..bu dax baya bir toparlar...eee vob????[/QUOTE]
Yine bildiğini okur kafasına göre takılır.
-
eğer voba sermaye yapacaksanız, margin call tamamlayacaksanız, vb durumlarda kullanacaksanız; ikinci el vesaitleriniz değerinde alınır.
-
[QUOTE=Astatin;126789]hayda..775 de sistem yine al flip flopluyo[/QUOTE]
elektronikle bir alaka varmı?
flip flop falan yazınca....
-
[quote=tuareg;126788]Sevgılı Jerfın Hanımefendi,
Bu işin içinde başka bır katekullı daha var, cemaatın bızımlle bır derdı yok, malum sahısla bin yıllık bır savasın devamı. Astatın adlı şahsı cemaat ASSASSIN ile karıstırıyor, assassın=haşhaşın=hasan sabbah :..::..::..:
Belki de ilgili sahıs gercekten haşhaşını dır, onu da bılemeyız, malum sahıs short olunca cemaat alyor, malum sahıs long olunca cemaat patınaj cekıyor, bu haşhaşın'ın (astatın) flat kalmadıkca bıze huzur yok. Buradan kımseye 'vurun astatıne' demek ıstemıyorum, ama olay gayet net.[/quote]
yani sana çok net hak veriyorum..hatat son iki haftadır ki performansıma bakınca, başka bir nick alayım ben..astatin nicki ile verdiğim pozisyonların tersini alayım diye düşünmedim değil...ama sonra vazgeçtim...geçicidir deyu
-
[QUOTE=chn69;126792]elektronikle bir alaka varmı?
flip flop falan yazınca....[/QUOTE]
ütü elektronik tamircisi aseton bilmiiiynmi :::
-
Az önce saatlik bir sistem testi yaptrdım. 2008 başından bu yana kar %750 (onbinde2 komisyon düşülmüş hali) ama tarihi geriye aldığımda getiri düşüyor :( Şimdi kullandığım sistemde de en çok bundan korkuyorum. Bu matriks nede siler 4 aydan eski verileri anlamıyorum. Bari en az bir yıllık veri olsaydı...
-
[quote=chn69;126792]elektronikle bir alaka varmı?
flip flop falan yazınca....[/quote]:..::..:
S-R, J-K deem anlarsın herhalde:..:
-
ODLnin demosundan iki defa DAX shortladım ikisini de karlı kapattım. DAXın shortunda para var bizimkinde akrep. .dng
-
[quote=enorton;126795]Az önce saatlik bir sistem testi yaptrdım. 2008 başından bu yana kar %750 (onbinde2 komisyon düşülmüş hali) ama tarihi geriye aldığımda getiri düşüyor :( Şimdi kullandığım sistemde de en çok bundan korkuyorum. Bu matriks nede siler 4 aydan eski verileri anlamıyorum. Bari en az bir yıllık veri olsaydı...[/quote]
yaw arkadaşlar o yol doğru yol değil..O kadar geçmişe dönük verilerle %50000 yakalasanız ne olur.. Ayrıca 60 dklık sistemlerin, büyk trendlerin olduğu son iki yılda iyi performans göstermesi normal ama az yataya döndüğünde 15 i ne yerlerse bunu 2 katı yerler... iyi sistem öncelikle geçmişte iyi performans gösteren değil, farklı ve derin enstrumanlarda istikrarlı performans gösteren sistemdir... tabi ki en iyi performansı kullandığınız enstruman için gösterecek ama ben sisteme sistem demem vob da %100 yaparken spotta eksi yazıyorsa veya garan günlükte 1 yılda batırıyorsa falan...neyse bu eski ve uzun bir hikaye...