[quote=ATHLON;262275]altına gırıp yıkanalım o guzel schelale de gayri..vayta mahın stetom patrom..:))[/quote]
emin miin abi..bir daha bak:p:p
gerçi baksan noolacak, dünyaya şarlıyorum kaçarın yok:::
Printable View
[quote=ATHLON;262275]altına gırıp yıkanalım o guzel schelale de gayri..vayta mahın stetom patrom..:))[/quote]
emin miin abi..bir daha bak:p:p
gerçi baksan noolacak, dünyaya şarlıyorum kaçarın yok:::
bugun 71800 alti iyi gelir bana..
Benim toplantım var...hatta war..üwwww..istop yazılı..ssitem mistemden uzak olacağım bir süre..üwww kraşieynseync pliz
Çok karmaşık duygular içindeyim... Baktığım şeylerin yarısı ralli diyor, yarısı şelale diyor... Sistem kısada olduğu için kısa devam... Ben kısada olduğum için ralli ihtimali daha ağır basıyor şimdilik... üvvv...
aha APKE yine mesaj sildi...
[QUOTE=Astatin;262288]aha APKE yine mesaj sildi...[/QUOTE]
apke mesaj silince ralli oluyor..istanbulda hava da güneşli ise katmerli ralli olur:::
[quote=abka;262290]apke mesaj silince ralli oluyor..istanbulda hava da güneşli ise katmerli ralli olur:::[/quote]
apke patroms,istanbul da seller şelaleler dewam edıor...:))
[QUOTE=ATHLON;262293]apke patroms,istanbul da seller şelaleler dewam edıor...:))[/QUOTE]
durum karışık öyleyse..:)..ama ankara güneşli..belki ankaraya uyar..
gayahan gelmeden ralli başlamaz...:))
gayahansal olarak kısa dewam...günlük indikator...
[quote=abka;262295]durum karışık öyleyse..:)..ama ankara güneşli..belki ankaraya uyar..[/quote]
ama vob da izmir de ...nası olcak şimdi...:)
Gayahan bizi diskoya götür..Gayahan endeks 120000 de..yaw bir kere de be..üwww
[quote=ATHLON;262299]ama vob da izmir de ...nası olcak şimdi...:)[/quote]
İzmir i karıştırmayın...İstanbul iyi..Ha İzmir in kızları güzeldir o ayrı..ha bu arada biraz şarlıyayım..ehuheue.bys