-
[QUOTE=QUEEN;59810]Yok yani kimse zarar görmesin amacım sistemler alda yoksa kendi bilir herkes :)))[/QUOTE]
bende uzunum demek istediğim 38300 den satıp alttan yerine koymak veya flatsak 38300 den short trade etmek ve bu fırsatı burda belirtmekdi. saygılar
-
38300 kıslar 38050 kapatılıp çıtır yapılmıştır:)
-
[QUOTE=Vob Trader;59814]bende uzunum demek istediğim 38300 den satıp alttan yerine koymak veya flatsak 38300 den short trade etmek ve bu fırsatı burda belirtmekdi. saygılar[/QUOTE]
İyi trade ediyorsunuz tebrikle.brvr
-
[QUOTE=QUEEN;59816]İyi trade ediyorsunuz tebrikle.brvr[/QUOTE]
ana pozum dolar kısa bu arada kaldırac avantajında dolayı:)
-
[QUOTE=Vob Trader;59817]ana pozum dolar kısa bu arada kaldırac avantajında dolayı:)[/QUOTE]
ben 36800 uzunda duruyorm hızlı hareket edemiyorum o kadar forex daha hiç oynamadım bilmiyorum
-
5 dakk 15 dakk gun systems long signalde halen..
yeni tepeler hep negative uyumsuz 15 dakk grafta ..
-
37975 kısalar kapatıldı...38200 uzun
-
açılışda +9 a kdr çıkan pgç şuan -6
-
Dow f nereye gider sizce ben bir 9800 gördüm
-
[QUOTE=QUEEN;59822]Dow f nereye gider sizce ben bir 9800 gördüm[/QUOTE]
sn haguan bole demiş
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=59543&postcount=3194"]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=59543&postcount=3194[/URL]
[QUOTE]
sn haguandan alıntı
Dow-f 9360 direncinin üzerinde kalabilirse mor kanal içerisinde olacaktır.. Bu durumda kanalın desteği şimdilik 9360 , direnci 9950 seviyelerine tekabul ediyor..
Alıntı:
haguan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dow f 120 dakikalık grafik güncel durum
Buyrun
9360 civarı onemli nokta olarak gözüküyor.
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/4577/dow120ze4.png[/IMG][/QUOTE]
-
Teşkkürler sayın mersiyk 37900 gelirse realize edicem göstergeler aşağı döndü
-
yaslandım ben arkaya uzunlarla..
vadelide [B]40800 hedef......[/B]..spotta 39500
bunun çok anlamı olmasada... sat verene kadar uzun işte.....
-
-
DOW için benim gönderdiğim elmas ile catedralin takozu futurelarda teyit gelmeden ters yöne gittiğinden iptal oldu. İkili tepe de iptal olabilir.
-
Sayın Hexen kardeşim,
Kardeşim diyorum sizden yaşlıyım.Formun sessiz bir izleyicisiyim.Özellikle sizi ve sayın Haguan'ı izliyorum.Diger saygıdeğer kardeşlerimden de yararlanıyorum sakın allınmasınlar..Siz hala flat mısınız.Bilgilendirmenizi rica..Sevgi ile kalınız.
-
[QUOTE=mgudul;59828]Sayın Hexen kardeşim,
Kardeşim diyorum sizden yaşlıyım.Formun sessiz bir izleyicisiyim.Özellikle sizi ve sayın Haguan'ı izliyorum.Diger saygıdeğer kardeşlerimden de yararlanıyorum sakın allınmasınlar..Siz hala flat mısınız.Bilgilendirmenizi rica..Sevgi ile kalınız.[/QUOTE]
saolun .. ben flatım halen. short/long alyorum amma 3/1 maliyet... burya yazdımı gec olyor zarar olur okuyana..
benim plan belli o plana gore harket edyorum 36700 üstesinde 37050 37600 potansından 36700 üstesinde flat oldum sonra 37600 orda short aldım burya yazmadım amma 37600 üstesinde flat oldum 39500 potansından
-
Sayın Hexen Kardeşim,
Teşekkür ederim.
-
bu şartlarda dowda bugün ralli olmalı teknik değil tamamen seçim sebebiyle. insan psikolojisi işde. hangi millet olursa olsun yeni bir kişi,yöntem,yol insanlar için bir umuttur, tümewarımdır,çözümdür. o sebeple obama başkan dowda ralli :)
-
dayanamıycam şimdi kapatcam uzunu fdow süzülüyo
-
15 dakikalık bir sistem...vadeli 15 dk. periyodun üstüne agır ortalama (100) ve CCI(50) koyalım...şimdi sistende uzun pozisyon almak için mutlaka fiyat agır.ortama üzerinde kapanırken,ccı da artı kapanmalıdır...mesela bu iki şart 27 ekim saat 15;15 de 30.775 den beri al da..halada al da.. kısa için tam tersi...ama buna güvenmek için 200 işlemlik testini yapmak lazım...her geceye pozisyon ile girilecek...twin sisteme çok benzer(17 milyara satılıyor) sinyalleri var..benden beleş:):)bu sisteme ben [COLOR="Blue"]ucaksavar[/COLOR] adını koyayım.lelele
-
[QUOTE=abka;59833]15 dakikalık bir sistem...vadeli 15 dk. periyodun üstüne agır ortalama (100) ve CCI(50) koyalım...şimdi sistende uzun pozisyon almak için mutlaka fiyat agır.ortama üzerinde kapanırken,ccı da artı kapanmalıdır...mesela bu iki şart 27 ekim saat 15;15 de 30.775 den beri al da..halada al da.. kısa için tam tersi...ama buna güvenmek için 200 işlemlik testini yapmak lazım...her geceye pozisyon ile girilecek...twin sisteme çok benzer(17 milyara satılıyor) sinyalleri var..benden beleş:):)bu sisteme ben [COLOR="Blue"]ucaksavar[/COLOR] adını koyayım.lelele[/QUOTE]
İşte bir dejavu daha. abkasavar değil miydi o?
-
[QUOTE]söyle bir sistem vardı.basit ve kullanışlı....vadelinin 15 dakikalık garafiğinin üstüne agırlıklı ortalama 100 atın....ve aynı periyod grafiğine CCI atın..ama CCI yı 17 periyod olarak değiştirin...kısacası 15 dakikalık grafikte agırlıklı ort.(100) ve CCI(17)ye bakacagız....şimdi enter için yani pozisyon almak için mutlaka 15 dakikalık kapanışta( mesela uzunlamak için) fiyatın agır ort. üzerinde kapanması lazımdır..ve aynı zaman diliminde CCI nın pozitif bölgede olması lazımdır...mesela uzunladınız..bir süre sonra CCI negatif kapattı..ama eger hala fiyat agır.ort. üzerinde ise mevcut pozisyon korunacak..veya uzunlanmışken eger fiyat agır ort. altında kapandı..ama CCI hala artı bölgede ise hala uzuna devam edecegiz..yani pozisyonu kapatıp kısa açmak için mutlaka fiyatın agır. ort. altında kapanırken,CCI nda eksi bölgede kapanış yapması lazım...bu iki koşul kapanış itibariyle oluşmassa uzuna devam...kısa içinde tam tersi...[/QUOTE] [url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=21314&postcount=6933[/url]
cCI 50 olunca uçaksavar 17 olunca abkasavar :D
-
[QUOTE=VOBiX;59835][url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=21314&postcount=6933[/url]
cCI 50 olunca uçaksavar 17 olunca abkasavar :D[/QUOTE]
ne isbatlamaya çalışıyorsun ki...isterse aynı olsun ne değişir.üstelik aynı değil.ccı(17) o zamandan beri 10 kere al_sat verdi..saygılı ol..ortaya dikkatimi çeken birşeyler söylemişim.isteyen uyar isteyen uymaz..zaten sistem olması için 200 işlemlik test olması lazım demişim..test imkanım olmadığı için bunu özellikle ifade ettim..
-
dogrulu kesin olmasa bile ortaya atılacak her [COLOR="Blue"]sistem hipotezine [/COLOR]büyük saygım var..denemekten ne çıkar..sonuçta sadece takipcisi olurum..hemen gidip işlem yapacak halim yok..
-
[QUOTE=abka;59836]ne isbatlamaya çalışıyorsun ki...isterse aynı olsun ne değişir.üstelik aynı değil.ccı(17) o zamandan beri 10 kere al_sat verdi..saygılı ol..ortaya dikkatimi çeken birşeyler söylemişim.isteyen uyar isteyen uymaz..zaten sistem olması için 200 işlemlik test olması lazım demişim..test imkanım olmadığı için bunu özellikle ifade ettim..[/QUOTE]
Bri şey ispatlamaya çalıştığım yok sadece daha önce de vermiştiniz onu hatırlatmak istedim. Birinde CCI farklı imiş o yüzden adı değişmiş sanırım. Neden bu kadar öfkelendiniz ki?
-
sakinlik ana felsefemiz olmalı. relax ağalar:)
-
[QUOTE=VOBiX;59838]Bri şey ispatlamaya çalıştığım yok sadece daha önce de vermiştiniz onu hatırlatmak istedim. Birinde CCI farklı imiş o yüzden adı değişmiş sanırım. Neden bu kadar öfkelendiniz ki?[/QUOTE]
aşırı tepki oldu.kusura bakma!.isimleri kafadan sallıyorum..
-
[QUOTE=abka;59840]aşırı tepki oldu.kusura bakma!.isimleri kafadan sallıyorum..[/QUOTE]
önemli değil
-
Gündüzleri futureslar artı olunca acaba neden rahatsız oluyorum ben.Her an basacaklarmış gibi bir his kaplıyor bende açılışta...
-
[QUOTE=teo;59842]Gündüzleri futureslar artı olunca acaba neden rahatsız oluyorum ben.Her an basacaklarmış gibi bir his kaplıyor bende açılışta...[/QUOTE]
Dow Futures 9,566dan 9,494e geldi biz 38,425ten 38,400e geldik.
Bu da ilginç aslında.
-
si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...
-
dsi ağırlığını koymaya başladı , 38350 üzerinde kalalım yeterli . fakat bu desteğin altı tekrar salınım , hoş olmaz .
-
[QUOTE=teo;59844]si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...[/QUOTE]
teo sabah yazmıştım dax ve fdow saatlik uyumsuz olacak diye...
onlar uyar buna...
vadelide uyumsuz ama kafasına göre takılır..güvenmem pek ona..
o yüzden trendde bekliyorum ben.....
40800 hedef
-
[QUOTE=teo;59844]si si ay, 30 dakikalıklarda, uyumsuz oldum diyor, netsek acaba...
Uyumsuzluk uzmanları bir görüş verebilirler mi lütfen...[/QUOTE]
35900 sonrası 37675 tepesi negative uyumsuz 37675 sonrası sindiki tepe negativ uyumsuz..
asaya donceyiz amma bu yuzden shorts tehlikeli cunki systems 5dak ,15dakk,gün long signalde..
graf bakyorum 39500 potansındayız ..ben flat 39500 yeresini beklyorum.. short etceyim orda
-
-
[QUOTE=mbm;59846]teo sabah yazmıştım dax ve fdow saatlik uyumsuz olacak diye...
onlar uyar buna...
vadelide uyumsuz ama kafasına göre takılır..güvenmem pek ona..
o yüzden trendde bekliyorum ben.....
40800 hedef[/QUOTE]
Ben kazanacağımı kazandım, sabahtan yine zarar vardı ,şimdi kardayım, benim vakit doluyor gece flat gireceğim için, bu nedenle flatteyim zaten, yeniden tavşan peşinde koşamam.
Yarın yeni gün, başlarım yeniden, buğünde kar etmiş olayım, son dakika dalıp birde kardan olmayayım...
Nasılsa 17 ticki ile vermem lazım, varsın 1 saat erken flat olayım,
Arena da ki diğer arkadaşlarıma başarılar diler, yarın sabahtan kendilerine yeniden katılacağımı belirtirim...
-
[QUOTE=hexen;59444]Graf asayada.. amma ben 377xx üstesinde shorts tutmaycayım..
Neden shorts tutmaycayım 377xx üstesinde ?? Çünki 45000 potansına girceyiz ozaman...
Benim plans bukadar.. Plan uycayım .. Uymassam uyarın .kom
[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/274/negativeaa2.png[/IMG][/QUOTE]
[B]
yukarda 45000 potansı graf vermistim onceden
39500 yeresi gecici short yeresi .. eyer 39500 üstesi olur ozman shorts yine tehlikeli cunki 45000 hızlı olur .. onu zaman gelince yazcayım sindi tehlike 39500 yeresine kadar[/B]
-
fdow obo oldu sanki..15 daklıkta..
38875 kısaldım... şansa artık......
-
38.900 den sistem dışı uzun kapattım..flatim...
-
dow gelince tepebilir kısalar dikkat