credit ve bender güçlü satıcı..
bugün kara pazartesi olmadı bari yarın kara salı olsun :)
Printable View
credit ve bender güçlü satıcı..
bugün kara pazartesi olmadı bari yarın kara salı olsun :)
Geceye short...
geceye uzun....sabah ola hayrola
geceye kapanışda uzunladım...dow a güvenerek..
kayıtlara geçsiz..dow artı kapanacak:):::
sistemler tabiki sat da..sistem neymiş daaaaa
seans sonu 400 puan aldım. geceye son işlem 250 den flat. yarın ola hayrola
[quote=jerfin;126887]satış için 550 ye anca yetişebildim.. yediler 200 puanımı...dng.dng[/quote]
oh olsun, senmısın yerınde duramayan, kıpraşıp duran.dng, dua et long kalıp ınat etmedın,
Astatın kardeşime de ıtınalı sessızlıgı ıcın tesekkur ederız butun forumcak:..:
uymsuzluklara güvenmiyorum, o yüzden de geceye short devam... hem kocaoğlanda sat vermiş gayri..:::
[quote=MASTER;126709]Herkese merhaba...Geçen Çarşamba yazdığım yazıda Yurt dışı ve bizim piyamızdaki satışların bu hafta başına kalabileceğini belirtmiştim...Bizim piyasamız IMF spekulasyonuyla tutunurken yurtdışında da ciddi bir bozulma olmadı...Bu sabahtan itibaren yurtdışları bozulmaya başladı ancak bizim piyasamız tutunuyor...Sabahki sat sinyaliyle birlikte Shortladım ve halen pozisyonumu koruyorum...Halen ikili tepe ihtimali mevcut (Göstere göstere nasıl ikili tepe yapacaklarsa artık...)Sistemimin al sinyali benim için stoploss'tur...Pozisyonumu kapatırım ama Spot 100'de 36.200'ler geçilmeden Long düşünmem...Haziran ayında resmen bayılttılar! Bol kazançlar...[/quote]
Bugün Vob'da piyasa tabiriyle iyi numara çektiler...Sabahki Short'larla geceye de devam ediyorum...Bu arada her ne kadar vade sonuna yaklaşılması nedeniyle çok fazla güvenilmemesi gerekirse de piyasa düşerken açık pozisyon sayısında her iki vadede birden (Özellikle Ağustos vadede)hızlı bir artış olması da dikkat çekiciydi...İyi geceler.
[QUOTE=tuareg;126893]oh olsun, senmısın yerınde duramayan, kıpraşıp duran.dng, dua et long kalıp ınat etmedın,
Astatın kardeşime de ıtınalı sessızlıgı ıcın tesekkur ederız butun forumcak:..:[/QUOTE]
ama ben kıpraşmasaydım bu piyasa düşmezdi..:cool::::
[quote=abka;126891]geceye kapanışda uzunladım...dow a güvenerek..
kayıtlara geçsiz..dow artı kapanacak:):::
sistemler tabiki sat da..sistem neymiş daaaaa[/quote]
zaten sıstem dedıklerı böylee, p.şt gıbı, .bne gıbı bırseydir:D
Herkesten ozur dıleyerek,
(bazen boyle gelıyor, gerılımlı pıyasalarda, özürrr)
şincik ben ceza alırmıyım, yaktım kendımı ıyı mı?
sayın hellım bır tutam bıber de halleder valla:)
yasaklamaya ne hacet:(
Cerfo,
Nerdeyse bende kaptırıyordum kısaları 625 e kavır yazdım yazacam..bir buladılar iki kademe hööytt dedim...sonrada AAALLLAHHHHHHHHHHHHH dedim malum...geceye 725 maliyetle kısa..don cansın kelek yaparsa yaprın...+500 den kemirtiriz...hah ya böyle lazım bize...DJ %4 eksi kapasın 1 milyon çiçek açsın..AALLLLLAHHHHHHHHHHH
dow 8409 u gördü..ama saatliklerde hala uyumsuzluk var.....kanımca uyumsuzluk bozulması için çok sert aşşağı lazım...normalde uyumsuzluk hikayedir..ama saatliklerde max. satışa [B]ek olarak [/B]uyumsuzluk olunca ,hop dedim..