-
[quote=Astatin;126899]Cerfo,
Nerdeyse bende kaptırıyordum kısaları 625 e kavır yazdım yazacam..bir buladılar iki kademe hööytt dedim...sonrada AAALLLAHHHHHHHHHHHHH dedim malum...geceye 725 maliyetle kısa..don cansın kelek yaparsa yaprın...+500 den kemirtiriz...hah ya böyle lazım bize...DJ %4 eksi kapasın 1 milyon çiçek açsın..AALLLLLAHHHHHHHHHHH[/quote]
bak işte, ben biliyorum bu işte bır bit yenığı var, bırsey yazmamıssın ama ekran karsısında dılını ıkı dakıka tutamamıssın, yoksa 43lere cok rahat gıderdık:).dng
-
cumadan kalan SHORT larıma dokunmadım.yarına bakıceyiz...
dışarısı ile korelasyon bozuldu şimdi onları alırken bize verebilirler veyahut onlarla beraber el ele gönül gönüle deyip yeni yüksekler yapabilirler.
bundan dolayı sanırım sistemime döneceğim bir süreliğine şu an doğal olarak SHORT ta fekat LONG derse gereğini yapacağım gibi gibi...
yarını görelim bakalım.
-
geceye short,son sinyal çok kuvvetli..
dow da kayıbın dahada artmasını bekliyorum,kırılma günü bugün dow un..
8600 ve üzerine veda günü..
-
-
sp 900 altı ballı borek olur, olur mu olur!
-
-
herkes kafadan bır harf uyduruyor, yok W olacak, yok U olacak, yok L olacak, hepsı palavra, buradan 'BILIMSEL' olanı acıklıyorum, Ş şeklınde olacak, herkeş pozısyonunu ona gore alsın,
ıyı aksamlar.
-
[quote=tuareg;126909]herkes kafadan bır harf uyduruyor, yok W olacak, yok U olacak, yok L olacak, hepsı palavra, buradan 'BILIMSEL' olanı acıklıyorum, Ş şeklınde olacak, herkeş pozısyonunu ona gore alsın,
ıyı aksamlar.[/quote]
K şeklind eolacak..küskü nün K sı
-
DJ kapanış tahminim 8299.99..kayıtlara geçsin lütfen...
-
ağustos vadeye dikkat ediyor musunuz.. daha 1 hafta var haziran vade kapanışına ve ağustos vadedeki hacim ilginç..:confused:
-
bu ara heç meç amaçlı ve PU nedeniyle, EURUSD de 1.3836 dan lonk ettiydim..onlarıda şu an 1.3881 den kapatıyorum...hasretle kucaklarım iyi akşamlar..saat 11 gibi bayram etmeye veya ağlamaya gelirim..hoşçikalınız
-
[quote=jerfin;126913]ağustos vadeye dikkat ediyor musunuz.. daha 1 hafta var haziran vade kapanışına ve ağustos vadedeki hacim ilginç..:confused:
[/quote]
ehmm yarısı benim..itiraf ediyorum:::