dow birazdan fisekliyecek
Printable View
dow birazdan fisekliyecek
way beee stop koymadan çıktık. N hale getirmişsiniz ortalığı.. kan revan olmuş. 44675 ortalama ile uzun kalmışımm.. böle kapatır diye fazla güvenmemek lazım mışş.. tıkır tıkır seneryo gerçekleşmişş..(:
43.500 maliyetli uzunlarla geceye devam
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126932]Ben bu bedduayı 6 ay önce dinledim.Millet ajanslara yeni düşüyor pehhh..kom.kom[/QUOTE]
Yok be yawf ajanslar yapacak iş bulamayınca eski haberleri ısıtıp ısıtıp yeni diye veriyorlar..kom
sabahın köründe misafir geldi.havuz sefası yaptık..bende işlem yok.. çok sıcaktı bugün..3 metreye smaç çaktım asti senin için..manşet yok..bloğu deldi geçti..sabah bi raporda %32 artış daha olabilir diyo bu yıl için vob 60000 nasıl geliyore kulağa...
o nasıl bi küsküdür yurtdışına verdikleri
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126658]Anladık abi eşşek değiliz vob kötü manipülasyon var ok.İkide bir kafamıza ne çakıyorsun.Beceremiyorum diyeceksin o zaman anlayacam ama sen işin gücün vob şöyle yok böyle.Her yiğidin harcı değil diyoruz zaten.Sürekli niye yazıyorsun bunu?Beğenmedi isen güle güle.[/QUOTE]
ekran basinda degildim yazilanlari anca simdi okuyorum
arkadasim beceremesek dax a dow a dal atmayiz
benim gucume giden 10 islem yapiyosun 8 inde para yapiyosun oyle serrefsizce bir hareket geliyoki yaptigin 2 hatada butun 8 islem parasi aynen buhar benim sikintim bu
anlarsin yakin zamanda sende gelirsin dax a dow a
öğleden sonra dışardaydım.
600de stop ve short emrim vardı çalışmış
44600den shortladık ve girdik geceye
sabah ola hayrola
[quote=QUEEN;126939]sabahın köründe misafir geldi.havuz sefası yaptık..bende işlem yok.. çok sıcaktı bugün..3 metreye smaç çaktım asti senin için..manşet yok..bloğu deldi geçti..sabah bi raporda %32 artış daha olabilir diyo bu yıl için vob 60000 nasıl geliyore kulağa...[/quote]
yerim %32 yi..%32 de neymiş ya..biz şu kısaları keşe çevirelim sonra bakarız..ama atmışlar sanki...
FXci, kıskanma avatarımı..Yakışıklı diye kıskandın sanıyorsam...
Karga kardeş karga kardeş senin ne kadar güzel sesin var..demek geldi içimden:::::::::
yawf benim ODLdeki demo 500,000değil 5,000,000 dolarmış. 50,000 doları bir haftada batırmıştım 5,000,000 iki günde 6000 doalr kazandı 4te 4 karlı işlem. İkisi dax ikisi de EUR/USD short idi. Demekki meblağ büyük olacakmış. Gerçi bu 6000 dolarla bakkaldan ekmek bile alınmaz ama ilginç geldi.
Demodaki 5. poz mozkanın önerisiyle 1,6420den GBP/USD short 1,6280de tp bekliyor.
22.06.2009 18:03:38 RALLİ'NİN ARDINDAN AYI PİYASASINA GİREN İLK ÜLKE RUSYA OLDU
Küresel piyasalarda Mart ayında başlayan ralli'nin ardından ayı
piyasasına giren ilk ülke Rusya oldu. Ülkede Micex endeksi 2009 yılı
zirvesine oranla yüzde 20'nin üzerinde değer kaybı gördü.
Buna göre, Ruble bazlı hisselerin listelendiği endeks yerel saatle
05.58 itibarıyla yüzde 5.9 kayıpla 957.56 puan seviyesindeydi. Rakam,
01 Haziran'dan bu yana kaybın yüzde 20.6 olduğunu gösteriyor.
[quote=follow;126941]ekran basinda degildim yazilanlari anca simdi okuyorum
arkadasim beceremesek dax a dow a dal atmayiz
benim gucume giden 10 islem yapiyosun 8 inde para yapiyosun oyle serrefsizce bir hareket geliyoki yaptigin 2 hatada butun 8 islem parasi aynen buhar benim sikintim bu
anlarsin yakin zamanda sende gelirsin dax a dow a[/quote]
Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.