[IMG]http://i43.tinypic.com/nmn7a1.png[/IMG]
Printable View
[IMG]http://i43.tinypic.com/nmn7a1.png[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126947]Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.[/QUOTE]
Sen arada bir çilingrliğe heves saldığından bu saatten sonra batsan da bir şey olmaz sana. En doğru yaklaşımı yapıyorsun bence.
Bugun Rusya piyasalarındakı gelişmeler ve İran'dakı olaylar krızın bundan kelli nasıl gelışeceği öngörümüzü değiştirmiştir. Bilindiği üzrere bir oncekı bilimsel analızımıze göre kriz Ş şeklınde gelişecek demiştik, yenı verıler ışıgında krız Ö şeklınde gelişecektir, gelişmekte lan piyasalarda ise CÖ şeklınde olacaktır. Aha da yazıyorum buraya.
eurusd zort, usdchf lönnkkk.. makul kara fit olmak üzere..
şşş FX ci....not al EURUSD zort ve USDCHF lönküüü
En sevdiğim tatlı şeker gibi olan buydu.Bu çok hanımcık çok efendi bir kızdı.Bu diskoya falan gitmek onun yaşam tarzı değilmiş.Sanki biz Türkiyede hergün gece alemindeyiz.Reinayı kapatmayı düşünüyorum bir gün milyon dolarlarım olursa.Baş masaya fxçi ağamı koyacam.Jerfi arkada tesbih çeksin.Vobtrader küskü işlerine bakıyor.Astatin bar bölümü.
[quote=jerfin;126897]ama ben kıpraşmasaydım bu piyasa düşmezdi..:cool::::[/quote]
ben dedim seni bekliyor diye! :..:
nöörüyonuz voborsa delüleri.
yaw huzur internetsizlikteymiş bea.
sabah zıpkınnan balık peşinde koşayım dedim. bi ara cepten baktım piyasaya cepten. lem dedim ne bakıyon, önünde koooskoca levrek kaçii yemişim piyasayı! :D
öpüldünüz voborsanın delüleri! :..:
Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126953]En sevdiğim tatlı şeker gibi olan buydu.Bu çok hanımcık çok efendi bir kızdı.Bu diskoya falan gitmek onun yaşam tarzı değilmiş.Sanki biz Türkiyede hergün gece alemindeyiz.Reinayı kapatmayı düşünüyorum bir gün milyon dolarlarım olursa.Baş masaya fxçi ağamı koyacam.Jerfi arkada tesbih çeksin.Vobtrader küskü işlerine bakıyor.Astatin bar bölümü.[/QUOTE]
Bizi içeri almıyosun galiba :D
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
geçmiş olsun abi :( sağ sağlim ayaktasın ya şükret . allah korumuş
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
geçmiş olsun dostum..buyuk kaza atlatmışsın allah korumuş. mala gelsinnn...allah yardımcın olsun ...
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
ustad geçmış olsun