geçmiş olsun laross...dikkat yaww..
Printable View
geçmiş olsun laross...dikkat yaww..
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE] Geçmiş olsun Larossian. Umarım sende bişey yoktur.
[quote=enorton;126958]Bizi içeri almıyosun galiba :D[/quote]
Yok sen diskoya takılmazsın diye şey ettiydim.:D:D:DŞimdi kovuyom fx-çi yi sana açıyom masayı.:D:D:o:oLarossian abi geçmiş olsun.
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
büyük geçmiş olsun..kötü olmuş..üüüüüü
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun, cana gelmesin de gerisi boş. Mal yerine gelir nasılsa. Evime 500 metre uzakta hergün geçtiğim yolda kaza olmuş, 2 ölü 5 yaralı. :(
[url]http://www.kanal1.com.tr/sondakika,Atasehir-de-trafik-kazasi-2-olu-1-yarali,82715.html[/url]
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
büyük geçmiş olsun. cok üzüldüm valla.
Büyük geçmiş olsun! Allah esirgemiş bi sadaka verin! Bir garip sevindirin!
laros abi çok geçmiş olsun yahu, araba takla attı ve sen burda yazıyorsun demekki hiç bir yaralanma yok şükür, Allah korumuş geçmiş olsun..
gecmıs olsun kardesım, aman dıkkat arkadaslar, gıdeceğiniz yere 15 dakıka gec gıdın ama sıkıntısın dertsız gıdın, çesme-ıst arasını otomobılle 10 saate gıden ender suruculerdenım, 10 yıldır hıc kaza yapmadım, bıraz dıkkat bıraz hız sınırlarına uymak meseleyı cozuyor, trafık manyaklarına uymayın...
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
geçmiş olsun aman sana ailene falan bişey olmasında gerisi sorun değil.ALLAH korumuş...
dow camuşu çamura iyi yattı bakalım yarın vob camuşu napcek:)
yarın da 025 puan eksı acsın, bu iş ahım e kadar gider.
Larossıan abi olan olmuş bikere üzülme yuaw sakın araba için felan ....
burdasın bizimlesin... demekki bizde dahil .. bizimle birlikte çoook sevenin varmışki allahım seni bize bağışlamış...
al abi neşen yerine gelsin şunu izle
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pz2RDPmFEWE&feature=related[/url]