-
[QUOTE=teo;22560]pardon haklısın mdi yazmam gerekırdı,dalgınlık afedersın...[/QUOTE]
negatif di degilmi. ama bu coktan kesmis zaten 2 temmuz gibi.
dogrumu goruyorum teyit edermisiniz. ben 4 saatlik tam bakamiyorum seanslik ayarladim. birde neden 240 dk biraz acarmisiniz dahami yeterli oluyor.
neden gunluk saatlik degilde.
-
[QUOTE=teo;22560]pardon haklısın mdi yazmam gerekırdı,dalgınlık afedersın...[/QUOTE]
negatif di degilmi. ama bu coktan kesmis zaten 2 temmuz gibi.
dogrumu goruyorum teyit edermisiniz. ben 4 saatlik tam bakamiyorum seanslik ayarladim. birde neden 240 dk biraz acarmisiniz dahami yeterli oluyor.
neden gunluk saatlik degilde.
-
sayın mbm fdak 5 dk lık düşüşü onaylamıyor gibi .
-
sayın mbm fdak 5 dk lık düşüşü onaylamıyor gibi .
-
vadeli 5 dklık al konumunda bozulma yok 1 dklık 43.550 üstünde al üretiyor sistemi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum kısa vade.
-
vadeli 5 dklık al konumunda bozulma yok 1 dklık 43.550 üstünde al üretiyor sistemi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum kısa vade.
-
[QUOTE=nyse-dj;22579]negatif di degilmi. ama bu coktan kesmis zaten 2 temmuz gibi.
neden gunluk saatlik degilde.[/QUOTE]
Bu sizn vadenizle ilgili, eğer vob oynasaydım 60 dakika ile işlem yapardım sanırım,Forekste 240 ile işlem yapıyorum.
240 vob için fazla olur haklısınız ama en azından büyük resmi gösterir.
-
[QUOTE=nyse-dj;22579]negatif di degilmi. ama bu coktan kesmis zaten 2 temmuz gibi.
neden gunluk saatlik degilde.[/QUOTE]
Bu sizn vadenizle ilgili, eğer vob oynasaydım 60 dakika ile işlem yapardım sanırım,Forekste 240 ile işlem yapıyorum.
240 vob için fazla olur haklısınız ama en azından büyük resmi gösterir.
-
fdov 10950 üstünde 5 dklık kapanışlar al sinyali veriyor.
-
fdov 10950 üstünde 5 dklık kapanışlar al sinyali veriyor.
-
fdax 6.150 üstünde 5 dklık kapanışlar alş sinyali ürertiyor
-
fdax 6.150 üstünde 5 dklık kapanışlar alş sinyali ürertiyor