[QUOTE=mosyo2000;435872]93.800 'e kapatmaya odaklanayaım o vakit...[/QUOTE]
evet dün işaret ettiğimiz noktaya gelmiş bulunuyoruz... :..: :..:
Printable View
[QUOTE=mosyo2000;435872]93.800 'e kapatmaya odaklanayaım o vakit...[/QUOTE]
evet dün işaret ettiğimiz noktaya gelmiş bulunuyoruz... :..: :..:
kendimi teprik etmek durmundayum..şöyle ki, dün de bahsettiğim nisan vadeye geçiş sorunsalı vardı...yvadede 6 galdıraç şort taşırken, dün ikinci seans nisan vadede iki aldıraç 94500 lerden şort açtım....etti 8 galdıraç..bu sabahta 2 kaldıraç daha nisan vadede 93900 lerden şort açtım etti 10 galdıraç....az önce 4 kaldıraçlık kısım şortu YVADEDE kapadım 93900 lerden...şu an YVADEDE 2 galdıraçlık, NİSAN vadede 4 galdıraçlık şortum..iyi oldu hacı..hem taşındık hem nakliyeciden üstüne para aldık...
hörş slow
X30yvade günlük..Şimdi hacılar alt boll banda dikkat..halen yatay hatta hafif yukarı eğimlii..sanırsam bugün ilk seans alt boll bandı test ederiz..93250 filan...eğer oralara gelirse, o an öncelikle alt boll bandın burnunu aşşa kıvırıp kıvırmadığına bakmak gerek..eğer kıvırdıysa sorun yok, stay şort...yok banamısın demiyosa ve hele gele 5-15 liklerde pupusal durumlar varsa flatleyebilirim....niye şimdiden yazıyorum...? çünkü bir toplantıya kaçıyorum ve 12 ye kadar yokum...trade station ınız elinizde ve bahtınız açık olsun:D
[quote=Astatin;435969]FDJ günlük
1) Dünkü hacim çok enter-hasan..
2)TGG taaaaaa 11 inci aydan berü ilk kez 2 nin altına düşmüş...
3) Dünkü bar son 21 barı yutmuş ki bu 21 bar indiklerdeki NUNUların derinleştiği yereler
4) İndiklerdeki NUNUları zaten dedik
5) Fiyat kırmızı indikin bir altına düşmüş bir üstüne çıkmış.. Tipik bir "dipler sivri, tepeler yuvarlak" selçuklu gral teoremi ispatı olabilir..
Sonuç olarak, o su serbest kalırsa - bent kırılır[B][COLOR=red]sa[/COLOR][/B] o su Isengard'ı boğmadan rahatlamaz...
[IMG]http://i48.tinypic.com/f9w1l.png[/IMG][/quote]
Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden, gözlerin beni tutamaz..( -sâ'ya dikkat ama..şu an kesin deil):p
HAcılar şimdi löp löp balya balya almaya başlıyomuş..SOnra besililer çıkıp, eee müzakere yi satın alıyoruz diyomuş..ağlarım valla...müzakereye deil, late presentment a
açıkdg biraz şaibeli geri kalanda problem yok patros
athlon yurda ayak bastıysan üç kere dıglat :)
Bir MTX klasiği daha...uzunca süre böyle kaldı, az önce düzelttiler...hehehe..YVADE ile Şubat vadenin uzlşamaları farklı görünüyordu
[quote=Astatin;435990]Bir MTX klasiği daha...uzunca süre böyle kaldı, az önce düzelttiler...hehehe..YVADE ile Şubat vadenin uzlşamaları farklı görünüyordu[/quote]
şimdi sorsan neden böyle oldu diye, vobdan kaynaklıdır kesin.Ön yargı değil artık bu, telefon masrafını önleme şeysi..
[quote=flexy;435989]athlon yurda ayak bastıysan üç kere dıglat :)[/quote]
athlon başka şeyleri tıhlatıyo galiba...
geldim hacılarda hiçbir cacık olmamış beaaahh
enterhasan..dün şubatta kapanan aps, nisanda açılanlardan 6k fazlaydı..bugünde tersi.. hemen şort kıllandırma yapayım.. dün şortları kapadı..bugünde kapamaya devam etti yvadede..nisan da ise lonkkk açıyor..uwwwww..zaten nisan vade daha az da eksi..üwwww...
boş bi işler bence..takas makas hepsi naş