[I]Larossıan, geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum, umarım kasko vardır.[/I]
Printable View
[I]Larossıan, geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorum, umarım kasko vardır.[/I]
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
Geçmiş olsun..Allah korumuş sizi.Cana gelecek mala gelsin
tl kactan işlem görüyor sanko da 1,5620 sanırım yanlıs o veri
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
[B]Larossian üstad büyük geçmiş olsun.
[/B]
Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.
[quote=tuareg;126979]tl kactan işlem görüyor sanko da 1,5620 sanırım yanlıs o veri[/quote]
1.58 tobreg...yarın 1.60 görür...ama sen usdchf de lonkla :..::..: veya NZDJPY de şortla illede şortlayacaksan :)
[quote=Astatin;126982]1.58 tobreg...yarın 1.60 görür...ama sen usdchf de lonkla :..::..: veya NZDJPY de şortla illede şortlayacaksan :)[/quote]
Tesekkur ederım sayın Haşhaşini kardeşim
ya pardon laross..biz de fx geyiği yapıyoruz burda..ben enorton unkiler gibi ufak tefek bir şeydir diye düşünmüştüm..tekrar büyük geçmiş olsun
Larossıan, büyük geçmiş olsun , aman dikkat...
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
Bugunu bir milat kabul et kardeşim (akıl vermek haddıme değil sadece bır dost tavsıyesı), nasıl ki ciddi bir hastalık gecirenler yaşam tarzlarını değiştirirse sen de trafik konusunda bunu bir tür uyarı say ve araba kullanma alıskanlıklarını kökten değiştir,
Unutmayalım kı mesele sadece bıze (bedenımıze) verılen zararla sınırlı değil, sevdıklerımızı de dusunelım, onları uzmeye hakkımız yok.
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
büyük geçmiş olsun..