Paraya bak paraya...Bu günlük çöküş öncesi sessizlik olması muhtemel..60 dklıkları ise 61-61.50 ye kadar tepme ihtimali olduğunu söyler..Buradan şort yakalanırsa çok şık olur. Ben sabredemedim 61.08 den şortladım..FX ciler dikkat buna
Printable View
Paraya bak paraya...Bu günlük çöküş öncesi sessizlik olması muhtemel..60 dklıkları ise 61-61.50 ye kadar tepme ihtimali olduğunu söyler..Buradan şort yakalanırsa çok şık olur. Ben sabredemedim 61.08 den şortladım..FX ciler dikkat buna
vob yarın gap yaparmı..hiç inanasım gelmiyor..
[quote=QUEEN;126990]vob yarın gap yaparmı..hiç inanasım gelmiyor..[/quote]
en az 025 :D
ama bunu gaptan saymazsan onu bılemem:D
[quote=QUEEN;126990]vob yarın gap yaparmı..hiç inanasım gelmiyor..[/quote]
Bır haftadır anca ımkan yakaladık, lutfen ama lutfen yarın mutfağa gıtmeyın, gidersenız de kımseye soylemeyın.
[QUOTE=tuareg;126992]Bır haftadır anca ımkan yakaladık, lutfen ama lutfen yarın mutfağa gıtmeyın, gidersenız de kımseye soylemeyın.[/QUOTE]
çoluk çocuk açmı kalcaz ayular için.:D.pamıkın karnı acıktıııııı....:D
[quote=QUEEN;126993]çoluk çocuk açmı kalcaz ayular için.:D.pamıkın karnı acıktıııııı....:D[/quote]
Forum için mutfağa girmeyın anlamında,
Bugune kadar hıc batıl inanclarım olmamıstı ama, astatın'ın tezahuratları ve sızın mutfağınızdan (itiraf edeyım) cok kıllandım ben.
Tırsıyorum desem yerıdır.
Pambık kardeşim de eger shortsa bıraz dişini sıksın canım..
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
Abi sen hastaneye gitmişsindir büyük ihtimal ama iç kanama geçiriyor olabilirsin şu anda.Neden eve gönderdiler seni?Başta sıcağı ile anlaşılmıyor bazı şeyler.Kurşunlanıldığı bile bazı savaş ortamlarında 2 3 saat sonra vücuduna bakınca anlaşılıyor kan lekesinden.Senin hastanede olman lazımdı bu gece.Bu arada vob yarın 43900 açar.Geceye yine bilemeyecem ve longum.
Herkese ıyı geceler, yarın ola gap ola:)
(longlar kusura bakmasın, 2000 puan alınca bızım gıkımız cıktı mı:) )
[quote=QUEEN;126993]çoluk çocuk açmı kalcaz ayular için.:D.[B]pamıkın karnı acıktıııııı[/B]....:D[/quote]
efet çoh açım apla :::
EKMEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK ::::::::::::
yanında da kola plizzz coca olsun ama pespi içmem :::::::::
Kısa maliyet 44 e düştü stop 47000 hiç bukadar uzak stop koymamıştım belli bunlarım imf zart zurt dalaveresi çevirip yukarıdan mal basacakları,yarında görüyüm sizi.... :)
8300 altı fdow uyuyan ayuyu dürter onun için yarından kısa adına ümitliyim toptan tahsilat yapabilirler
eee arkidişler fdji yılanımı ısıtıp ısıtıp koymaktan gurur duyuyorem :::
Ne demiştim taaaaaa 8800 lerdeykene.... ahanda asagıda grafsı ::: pambık parmaklar teşkür butonuna :::
Çok şeymi istiyorem yuaw sadece teşkür :::
8250 hedef verdiydim gayri su an djf 8273 gördü 250 ye ne kaldıkine
[QUOTE][IMG]http://i44.tinypic.com/24ozn5z.png[/IMG][/QUOTE]
Bakın şimdiki hali gayri .. olurda bukadar olur yuani yılanlar tam hedefde gayrii... :::
[IMG]http://i44.tinypic.com/9ftogo.png[/IMG]