-
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
Sayın Larossian foruma şimdi girdim ve mesajınızı görünce çok üzüldüm...Çok geçmiş olsun...Allah korumuş gerçekten...Bizim gibi sürekli piyasalarla,parayla haşır neşir olan insanlar böyle zamanlarda paradan daha değerli şeyler olduğunu daha iyi anlıyor...
-
İrdelemesini yapıyorumda kendime birşey olsa inan hiç üzülmemde karşıdan gelen birisine zarar verseydim ömür boyu vicdan azabı çekerdim çünkü 1988 yılında 31 yaşında abimi ve 4 yaşında erkek yeğenimi böyla bir kazada kaybettim.Büyük Rabbim sayesinde hiç kimseye en ufak bir zarar vermeden atlattım.Bir süre daha etkisi üzerimde kalacaktır.üüüüüüüüü
-
[QUOTE=Larossıan;127003]İrdelemesini yapıyorumda kendime birşey olsa inan hiç üzülmemde karşıdan gelen birisine zarar verseydim ömür boyu vicdan azabı çekerdim çünkü 1988 yılında 31 yaşında abimi ve 4 yaşında erkek yeğenimi böyla bir kazada kaybettim.Büyük Rabbim sayesinde hiç kimseye en ufak bir zarar vermeden atlattım.Bir süre daha etkisi üzerimde kalacaktır.üüüüüüüüü[/QUOTE]
Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun. Ben de 5 yaşımda trafik kazası geçirdim. 70 gün hastanede yattım. 4 ay yürüyemedim. Bana çarpan adam olay gecesi polislere rüşvet verdiği için olaydan yırttı. Hem de mahallemdeki fırıncıydı. Her zaman söylüyorum, bu ülkenin en büyük sorunu trafik. Daha 2 gün önce ankarada yeni mezun üniversite öğrencilerini toprağa verdik :( 4 yanımız denizlerle çevrili ama yük taşımacılığının %90 ı karayolu ile yapılıyor. Demir yolu desen yok. Hava yoluyla daha yeni tanışıyoruz. Seçimlerde bakarım partilerin programlarında trafikle ilgili bir çözüm var mı diye ama hep boş umut benimkisi. Bir adam öldürceksen gidip sıkacağına, git arabayla ez. Bir ay sonra çıkarsın...
-
[quote=Larossıan;127003]İrdelemesini yapıyorumda kendime birşey olsa inan hiç üzülmemde karşıdan gelen birisine zarar verseydim ömür boyu vicdan azabı çekerdim çünkü 1988 yılında 31 yaşında abimi ve 4 yaşında erkek yeğenimi böyla bir kazada kaybettim.Büyük Rabbim sayesinde hiç kimseye en ufak bir zarar vermeden atlattım.Bir süre daha etkisi üzerimde kalacaktır.üüüüüüüüü[/quote]
Geçmiş olsun .Allah beterinden saklasın...
-
VOB 60 dk grafik.
Önceki mesajlarda verdiğim kritik 2 seviye de dün ilki öğleyin , ikincisi akşama dogru kırıldı. Sazan Sistem portföyleri, EW portföyü ve UV portföyü full short pozisyonda olarak güne başlıyor.
[URL=http://img10.imageshack.us/i/vob60.png/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
-
[i]Dünya Bankası'nın birçok ülke için büyüme beklentilerini aşağıya çekmesinin ardından dün Avrupa'da başlayan satış eğilimi ABD borsalarının ardından bu sabah Asya'da da devam ediyor. Asya borsalarında endekslerde genelde % 3 civarında kayıplar var.[/i]
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]23 Haziran Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER GfK Tüketici Güven Anketi (Tem) 9:10 2,5 2,5 Yüksek [/U]
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Haz) 10:30 41 39,6 Yüksek [/U]
[U]GER PMI Hizmet Endeksi (Haz) 10:30 46 45,2 Yüksek[/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:00 42,1 40,7 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Haz) 11:00 45,6 44,8 Yüksek[/U]
[U]GBP BBA Konut Kredileri (May) 11:30 29000 27685 Yüksek[/U]
[U]EUR OECD Ekonomik Beklentileri (May) 12:00 Yüksek [/U]
[B]USD Mevcut Konut Satışları (May) 17:00 4,80Mlyn 4,68Mlyn Yüksek [/B]
[U]USD Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Nis) 17:00 -%0,3 -%1,1 Yüksek [/U]
[B]USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:00 4 Yüksek [/B]
[B][COLOR=blue]USD Obama'nın Konuşması 19:30 Yüksek[/COLOR][/B]
[B]USD 2 Yıllık tahvil ihalesi sonuçları 20:00 Yüksek[/B]
[U]USD Hazine Yetkililerinin Yapacakları Açıklamalar 22:10 Yüksek[/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Oracle (ORCL) 0.44$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Turizm Bakanlığı Mayıs ayı yabancı ziyaretçi sayısını açıklayacak (10:00)
TCMB Haziran ayı Reel Kesim Güven Endeksi'ni açıklayacak (17:00)
Hazine 20 ay vadeli ay vadeli TL cinsi iskontolu tahvilin yeniden ihraç edecek
Hazine 4 yıl vadeli TL cinsi sabit kuponlu tahvilin yeniden ihraç edecek.
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8364[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8375[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
Sn Larossian sizin icin gecmiş olsun ALLAH beterinden saklasın Abiniz ve yeğeniniz icin de Mekanları CENNET olsun demekten başka bir şey elimizden gelmiyor .1983 senesinde bende bir köy yolunda kaza yapmıştım Bir TAY önüme fırladı gece vakti göremedim ve carptım zavallı hayvan öldü tabii .Sonra yaklaşık 3 yıl araba kullanamadım ne zaman direksiyona gecsem hep aklıma kaza anı ve yaşlı bir kadın,hamile bir kadın,kücük cocuk gelir di sanki onlara carpardım .Kendimi cok zorlardım direksiyona cıkardım basardım basardım bakardımki arabada sürat 30 km .Bu psikolojşiyi atmam 3 yıl falan sürdü ALLAH kolaylık versin size Büyük gecmiş olsun yinede Bunları niye yazdım Eğer zorlanırsanız Psikolojik yardım alın uzmanından cekinmeyin cünkü Vicdan sahibi insanlar kolay atlatamıyor böyle şeyleri (Gerci sizde ölü ve yaralı yok )Tekrar gecmiş olsun
-
herkese hayırlı sabahlar
bugün vobun açılışda min 43850 yi görüp oradan tepki vereceğini düşünüyorum. eğer 43850 aşağı kırılırsa tepkide gelinecek yer yine 43850 olur.yani 43850 SL olmalı.
senaryo1: 43850-->44250-->43500
senaryo2: 43650-->43850-->43300 bu senaryo calısırsa hedef bu hafta, haftalık yorumumda söylediğim 41600 olur.
herkese bol kazançlar dilerim
-
Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"
-
[quote=Astatin;127015]Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"[/quote]
Bizim borsamıza da gelmişler mi peki?:::
-
gedik açılışda 100 300 puan düşüş bekliyor..bu günlerde dünyanın en az düşen borsasıyız..peh..