dax 4650 önemli destek .. fdow 8250..tutunabilir..
Printable View
dax 4650 önemli destek .. fdow 8250..tutunabilir..
:cool:[quote=QUEEN;127024]- 500 en az olması gerek astii[/quote]
excalibur fazla üzülmesin dedim..biliyom -500 olcak:cool:
[QUOTE=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/QUOTE]
gecmıs olsun larossıan cana gelmesınde gerısı hıkaye.
[quote=QUEEN;127017]gedik açılışda 100 300 puan düşüş bekliyor..bu günlerde dünyanın en az düşen borsasıyız..peh..[/quote]
43800 en az açılış bence.Öyle güçlüyüz öncedendi o işler.
[quote=Astatin;127021]küskü nün ingilizce karşılığı olmadığı için (belki pambık bilir, adam engilizca okumuş) nails-çivi olarak...küskü törpülenmez... zaten çelikten yapılır...
sen yine lönk sün galiba...-250.dng[/quote]
Reklam kokan endeks hareketlerinden bıktığım için, [B]Dollar'da[/B] [B][COLOR=seagreen]uzun uzun[/COLOR][/B] yat formasyonuna geçmişem..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126947]Biliyorum abi ne zaman cevap vermesen anlıyorum ki ekranda yoksun.:..:Ben denedim orayı.6 kere battım.6 günde çok ciddiyim 6 kere battım.Her birinde 1000er dolar ilk 6000 dolara çıktı sonra bir işlemde hepsi bitti.6 günde 6 kere battım.Bu kadar basit.Vobta ise 3 yılda en çok 10 kere batmışımdır.11 kere çıkmışımdır.Yılda ortalama 3 4 kere batarım.Ama burada hala para var.Pariteye para yetişmez.Günde 1 kere batıyordum bu kadar net.Bir daha tövbe gibi.Artık onu yapmam para lazımsa gider kredi bulur voba sokarım.[/QUOTE]
herkese gunaydınlar
sen battıysan biz hayde hayde batarız :..::..:
yanlız ben parıte yapmayı dusunmuyorum parıteden daha para yapanını duymadım zaten
fdax,fdow hedefım
Allah hayırlısını versın bakıcaz.
günaydın,kolay gelsin !
650 puanlık gab iyi geldi,özlemişiz :)
günaydınlar
43500 önem yeresi, bu seviyelerden tekrar yukardan kısa açmak için, kısaları realize etmek mantıklı olabilir gibi
küskü sağlammış :)
[quote=Larossıan;126981]Sağolun arkadaşlar ben bile sıyrıksıız nasıl çıktığımı anlamadım jandarma bölgesiydi jandarma bile abi burdan nasıl çıktın diyor.Araba önemli değil cana gelmesin Allah Korudu verilmiş sadakam varmış.[/quote]
abi geçmiş olsun,allah daha kötüsünden korusun..
bugün yedire yedire aşşayı deneyebilir çavalar
laros geçmiş olsun.