Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
Printable View
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler bol kazançlar
[quote=Astatin;127015]Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"[/quote]
daha daha..paammbbııkkkk
Sayın Larossian,
Büyük geçmiş olsun,
Önemli olan ne size ne de bir başkasına bir şey olmaması.
Saygılar...
Ver küsküyü ver küküyü bitsin bu hasret
Piyasada ayular shorta hasret :D
Sn Larossıan geçmiş olsun Allah beterinden korusun
RUS AYISI tabirinin hakikaten anlamı varmışş..way canına
geçmiş olsun abi(larossian).
[quote=Astatin;127048]RUS AYISI tabirinin hakikaten anlamı varmışş..way canına[/quote]
hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
asti bir AYI gördüm tüyleri altın sarısı gibi acaip bir hayvan boyu 2 metre falan vardı herhalde.adama bi pençe atsa abi o hayvan fukara sümüğü gibi duvara yapıştırır :::
bize de eyle bi ayı lazım :D
[QUOTE=SEYYAH;127050]hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
asti bir AYI gördüm tüyleri altın sarısı gibi acaip bir hayvan boyu 2 metre falan vardı herhalde.adama bi pençe atsa abi o hayvan fukara sümüğü gibi duvara yapıştırır :::
bize de eyle bi ayı lazım :D[/QUOTE]
Bizim mahallede onlardan çok var :D
[quote=SEYYAH;127050]hsonu darıcaya hayvanat bahçesine gittik egeye hayvanları gösterelim diye.hergün nat geo wild da izliyor dedik gerçeklerini görsün.
bize de eyle bi ayı lazım :D[/quote]
he o ayıyı ben de gördüm... o yetmez..kamçatka ayısı diye sörç et goguliden..bize öyle bir şey lazım..sadece kofti büyüklük yetmiyor...vahşilik lazım yırtıcılık lazım..o senin sarı ayı dondurma yiyordu be :) karizmada lazım tabi
42675 deneriz gibi bugün
Sn. Larossian geçmiş olsun