Sn Larossian geçmiş olsun.
Printable View
Sn Larossian geçmiş olsun.
[QUOTE=enorton;127004]Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun. [COLOR="Red"]Ben de 5 yaşımda trafik kazası geçirdim. 70 gün hastanede yattım. 4 ay yürüyemedim. Bana çarpan adam olay gecesi polislere rüşvet verdiği için olaydan yırttı. Hem de mahallemdeki fırıncıydı.[/COLOR] Her zaman söylüyorum, bu ülkenin en büyük sorunu trafik. Daha 2 gün önce ankarada yeni mezun üniversite öğrencilerini toprağa verdik :( 4 yanımız denizlerle çevrili ama yük taşımacılığının %90 ı karayolu ile yapılıyor. Demir yolu desen yok. Hava yoluyla daha yeni tanışıyoruz. Seçimlerde bakarım partilerin programlarında trafikle ilgili bir çözüm var mı diye ama hep boş umut benimkisi. Bir adam öldürceksen gidip sıkacağına, git arabayla ez. Bir ay sonra çıkarsın...[/QUOTE]
Büyüyünce fırıncıya bir iyilik düşünmedin mi? .dng
yaw sevgili larossian, dün gece benim mesajdan hemen sonra çıktım, sonraki mesaj da seninmiş, kaza geçirmişsin.
abicim büyük geçmiş olsun.
daima söylerim, her insan, kendisine veya bir başkasına zarar vermeyecek bir kaza yapmalıdır.
bu tür bir kaza yapmış 1 yıllık bir şoför, 20 sene boyunca araba kullanmış ama hiç kaza yapmamış şoföre tecrübe konusunda 10 basar.
büyük geçmiş olsun. ama dün ile bugün arasında araba kullanışında ne kadar fark ettiğine sen bile inanamayacaksın. bu da iyi tarafı... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
mesajları ancak görebildim larossian abi geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
[QUOTE=mur@t;127056]Büyüyünce fırıncıya bir iyilik düşünmedin mi? .dng[/QUOTE]
Aslında küçükken hep düşünürdüm ama ne yapayım ki? Gidip dövsem yerine mi gelir gidenler... Allah cezasını verecektir...
beklediğimden dha ciddi satış geldi. olası ilk tepkide short olmak üzere longum. gözüme 43850 yi kestirdim shortlamak için.
Larossian kardeşim geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.
Rusyada shortlamak varmış...
[quote=enorton;127062]Rusyada shortlamak varmış...[/quote]
eeee onnar kamçatka ayısı ama olacak o kadar farkları :::
[quote=Larossıan;126957]Akşam akşam arabayla takla attım cana gelmedi ama araba hudaya çıktı.:mad:üüü[/quote]
Kardeş mesajı şimdi okudum verilmiş sadakan varmış ucuz atlatmışsın tekrar geçmiş olsun,
yahu marbaşçı bi defol git ya
[quote=enorton;127059]Aslında küçükken hep düşünürdüm ama ne yapayım ki? Gidip dövsem yerine mi gelir gidenler... Allah cezasını verecektir...[/quote]
yok ayda bir dükkanının camlarını kıracaksın geceleri..:..: bir arkadaş vardı, bisiklet kullanmayı öğrenirken yolda duramadı ve bir amcaya çarptı..beraber yuvarlandılar... sonra adam buna çok temiz bir sopa çekti...sonra bir süre geçti..baktım bizimki amcaya habire yalanıyo..abi çok özür dilerim.. abi yardım lazımmı falan işlerdi gibi..hiç anlamazdım niye böyle davrandığını..aradan 2 yıl falan geçmişti...haber aldıkki o amcanın evinin camları ayda bir geceleri taşlanıp kırılıyo.... bir gün bu konuyu laflıyorduk elemanla..bak dedim senin adamın evini böyle böyle yapıyormuş birileri... hayatımda gördüğüm en pis sırıtışlardan birini atıp, heeee öyle yapıyorlarmış dedi .... çocuk kendinden şüphe edilmemesini sağlayacak şekilde adamla arayı ısıtıp 2 yıl sabredip, sonra alıyor intikamını yani..intikam almak isteyene yol çok