ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter
Printable View
ekmek fırınına at enerton 5 dakka durdur çıkar o korku ona yeter
[quote=Vob Trader;127065]yahu marbaşçı bi defol git ya[/quote]
ben de o marbaşçıyı sen sanıyordum Vob trader. aha dedim, benim tarafa geçti. :..:
Bu arada GEDİK YATIRIMI da 100-300 arası eksi açılış tahmini için çok tebrik ediyorum..Öncelikle tahminin üst sınırının alt sınırının 3 katı olması vesilesiyle tebrik ediyorum..Sonrada, açılışın, tahminlerinin üst sınırının bile 2 katı olarak olmaso vesilesiyle tebrik ediyorum..tebrik ediyorum yani
[QUOTE=unlimitted;127068]ben de o marbaşçıyı sen sanıyordum Vob trader. aha dedim, benim tarafa geçti. :..:[/QUOTE]
bir ara ordan oynuodum ben de ama bırakdım. öle 1000-2000 emir vercek kadar param olsa ekranlarda ne işim var benim bu sıcakda millet beachlerde keyif çatarken :)
larossian kardeş büyük geçmiş olsun mal her zaman yerine konulabilir ama can asla canın kurtulmuş önemli olan bu
Kardeş geçmiş olsun
Dünden kalan kısaları 43575 den verdim yukarıdan short açmaka için flat bekliyorum
[quote=Vob Trader;127070]bir ara ordan oynuodum ben de ama bırakdım. öle 1000-2000 emir vercek kadar param olsa ekranlarda ne işim var benim bu sıcakda millet beachlerde keyif çatarken :)[/quote]
eheh, öyle deme, dün avlanma olayını biraz abartmışım üzerinize afiyet. o levreğin peşinden teeeee nerelere gitmişim kafayı bi kaldırdım, neredeyse "açık deniz" miydi neydi bi film vardı ya, bi adamla bi kadını denizin ortasında unutup gidiyolardı, heh işte öyle bi yerdeyim. :..:
bugün denize girmeme kararı aldım. bi baktım burdayım.
kanımıza işlemiş bu VOB mereti. :..:
Tobreg, CEmaat mal mı alıyo yaw
çok feci küskü bekliyorum
garan aldıkça malı döşüyorlar kademe kalkamıor çok feci küskü bekliorum çokkk full şort don gömlek atlet kilot baksır :D
büyük düdüşlerden sonra, önce bira eksi sonra biraz artı, daha sonra püskülün uzayacağına delalettir der eskiler...