-
[quote=GOKHANFINDIK;127089]Vallahi ben 2 tane kaza geçirdim.Birinde ben sürüyordum diğerinde arkadaşım.Hiç bir değişim olmadı.Şeytan aynı yerde duruyor.[/quote]
bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ben (yollarda) 4 tane geçirdim ve hala çoğu kişiye göre oldukça süratli kullanırım.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.
-
[quote=unlimitted;127091]bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ben (yollarda) 4 tane geçirdim ve hala çoğu kişiye göre oldukça süratli kullanırım.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.[/quote]
Süratli araba kullananlar tehlikeli kullanmış olurlar.Çünkü 40 la gidenle 150 ile giden arasında tehlike farkı vardır.Bu arada aceminin 150si ile usta şöförün 150 si farklıdır bu ayrı konu.Bu arada battım yine.:D:DGece yüzde 99 longum.Hadi hayırlısı.
-
Efiksci lem,
Sen de hızlı yüzme emi, Karaya oturursun bak. Köpeng balınkları borsamıza lezim..
-
Fx'ci veya yavuzhan kademe rica etsem teşekkürler.
-
[QUOTE=unlimitted;127091]bahsettiğim şey içindeki şeytan değil.
ama [B]tehlikeli[/B] araba kullanmak ile [B]süratli[/B] araba kullanmak arasında çok fark vardır.[/QUOTE]
benim başımdan geçen ..atlattıvım gazaları anlatsam ::: koca kipat olur eşkın filmi çekerler o kitapnan.. zamanında ah öküz kafam....açık trafikte yarışırdık gayri... ne akıllıymışım ozamanlar şindi kendimden utanıyorum..... gece yarısından sonra zaat 2 lerde toplanmalar sorumsuzca trafiktekileri düşünmeden yapılan hareketler...Arkadaş seçimi çokh önemli çokh :mad:
-
sn larossian
çok geçmiş olsun
Allah tekrarından korusun..
-
[quote=MMO;127094]Fx'ci veya yavuzhan kademe rica etsem teşekkürler.[/quote]
istediin derinlink ossun
[IMG]http://i39.tinypic.com/vg4zgp.png[/IMG]
-
batmak çok normal 47 gün önceyle aynı fiyattayız
-
[IMG]http://i42.tinypic.com/5btij4.gif[/IMG]
-
vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850
-
[quote=trader38580;127100]vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850[/quote]
aynı noktalardan aynı hareketler.
vobtrader duymasın. :D
-
[quote=sovalye;127098]batmak çok normal 47 gün önceyle aynı fiyattayız[/quote]
Ama ben o 47 gün içinde 1e 7 yaptım.Şimdi bitti kalan para battı.:..::..:.dng