23.06.2009 11:17:10 MACARİSTAN'DA 40 BİN DOLAR MAAŞ ALAN MACARİSTAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI SİMOR'UN EK İŞ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
bu parayada geçinemiyorsa biz ne edelim...
Printable View
23.06.2009 11:17:10 MACARİSTAN'DA 40 BİN DOLAR MAAŞ ALAN MACARİSTAN MERKEZ BANKASI BAŞKANI SİMOR'UN EK İŞ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ
bu parayada geçinemiyorsa biz ne edelim...
[quote=GOKHANFINDIK;127102]Ama ben o 47 gün içinde 1e 7 yaptım.Şimdi bitti kalan para battı.:..::..:.dng[/quote]
güzel fırsatlar oldu tabi ama kalıcı bir trend olmadı
yukarı çıkamıyor artık hayvan çok yorulmuş
bari aşağı salsalar onuda yapmıyorlar
babalar sağlam malda çünkü
böyle oyalanıp duruyoruz işte
Daha önceden şemsiye ve küskü ile tanışmıştım ama bunlar epey büyük geldi.
[QUOTE=trader38580;127100]vobtrader kızmassan 650 den verdiklerimi 550 den aldım geri. şimdilik uzun devam. hedef önce dediğim 43850[/QUOTE]
sen sus gözlerin konuşsun diye bi şarkı vardı o şarkıyı hatırlayınca
sen sus rakamlar konuşsun diyesim geldi :)
Yorum yok, short devam...
o marbaşçıyı bi kez daha dökmeden olmaz...:)))
[quote=Vob Trader;127106]sen sus gözlerin konuşsun diye bi şarkı vardı o şarkıyı hatırlayınca
sen sus rakamlar konuşsun diyesim geldi :)[/quote]
tamam. sustum. rakamlar konussun. ilk fırsatta yine short olucam. hedef 850.
bugünki msj limitimi doldurdum. başka msj yazmıycam vobtrader ın isteği üzerine. bol kazançlar herkese
[QUOTE=trader38580;127109]tamam. sustum. rakamlar konussun. ilk fırsatta yine short olucam. hedef 850.
bugünki msj limitimi doldurdum. başka msj yazmıycam vobtrader ın isteği üzerine. bol kazançlar herkese[/QUOTE]
latifeydi yaptığım
yanlışmı anlaşıldım?:confused:
[quote=enorton;127107]Yorum yok, short devam...[/quote]
Enorton senin yeni sistemin iyi gidiyor hadi bakalım.
Bu borsalar dip yapıyor.Ciddi ralli gelecek ilerleyen günlerde.Diplerde olanlar oluyor.Önceki hareketler.
Selamlar...Dün sabahki Shortlarla devam...Vob ilk kuvvetli desteğinden tepki vermeye çalışıyor (43.350, 22 Günlük H.O.)Eğer başaramazsa 43.000 - 42.600 bölgesi hedefe girer...Yukarı tepkilerde ise 43.900 - 44.000 bölgesi ilk zorlu direnç ki piyasamızın zayıflığını gözönüne alırsak olası bir tepkinin oraya ulaşabileceği de şüpheli...Açık pozisyon sayısı da aynen dünkü gibi düşüşü destekliyor...Herkese bol kazançlar diliyorum...
yükseliş denemeleri satış fırsatı bence..
genel olarak dow dan tepki bekleniyor ancak tepki geleceksede sınırlı kalacaktır bence..
dün dow un kırılma günüydü,artık 8600 üzerini göremez diye düşünüyorum bir süre..