-
[quote=sazan;127083]Yahu Asti, senin bu gurdun gözleri bir tuhaf bakıyor. Ne mesaj veriyor bu.[/quote]
Abi karıştırdın sen ..gurd taburları ile çok meşgul olduğun için..Tilki o tilki..Tilki nin bakışlarının ne anlam ifade ettiğini de biliriz zaten..Bir tilki fıkrası ile süsleyeyim olayı;
Tilki ormanda gezerken dişi aslan ın çok derin uyuduğunu görmüş..Afedersiniz nefsine hakim olamamış ve kötü bir şey yapmış ve ortalıkdan sıvışmış..Dişi asln kendine gelince durumu fark etmiş ve kocasıına şikayet etmiş durumu.. Kral aslan ferman salmış tüm hayvanları toplamış ve şöyle demiş .."ulan bunu kim yaptıysa bir adım öne çıksın yoksa tüm hayvanların üzerindne geçerim cinsiyet ayrımı yapmaksızın"..o sırada toplantıya geç kalan kurt koştura koştura tilkinin yanına gelmiş..hayırdır tilki kardeş olay nedir diye sormuş..tilki "aslan artık işlere yetişemiyorum, bana bir yardımcı lazım, müdür atayacağım gönüllü olan 1 adım öne çıksın dedi" demiş...bizim kurt da hemen bir adım öne fırlamış..kral aslan da, kısasa kısas şeklinde cezasını vermiş...olay bitince kurt perişan bir halde olay yerinden uzaklaşırken tilki arkasından şöyle demiş. ulan kurt müdür oldun yürüyüşün bile değişti:..::..::..:
-
[quote=Vob Trader;127110]latifeydi yaptığım
yanlışmı anlaşıldım?:confused:[/quote]
:) madem latifeydi yazmaya devam o zaman :..:
550 uzunlarla devam hedef 850. yukarı hareket son short fırsatı olacaktır.sonrası ise vobtrader ın dediği gibi. VER KÜSKÜYÜ
-
[quote=trader38580;127116]:) madem latifeydi yazmaya devam o zaman :..:
550 uzunlarla devam hedef 850. yukarı hareket son short fırsatı olacaktır.sonrası ise vobtrader ın dediği gibi. VER KÜSKÜYÜ[/quote]
trader38580 yapıcı yorumlarınızı zevkle takip ediyoruz katılımınız için teşekkürler.
-
[quote=trader38580;127116]:) madem latifeydi yazmaya devam o zaman :..:
550 uzunlarla devam hedef 850. yukarı hareket son short fırsatı olacaktır.sonrası ise vobtrader ın dediği gibi. VER KÜSKÜYÜ[/quote]
Trader38580 abim iki hatan var ikisini de sen bul.Biraz yavaş ol özellikle.Vobtrader bildiydi yok ben bildi idim.Yok benim sistemim seni döver yok şöyle yok böyle.Borsadan abim paranı kazan ye üstünü sorgulama.Sen bildim ben bildime gidersek ooooooo.Altından kalkamayız.Bir de sinyallerim var iki üç sinyal ters gelmiş sinyal yazmayı bırakıyorsun.Sen sinyal yazsan da yazmasan da bir şey değiştirmez çoğu için burada.Ama belki bir kaç acemiye yardımcı olursun.Sistem ters sinyal veriyor pat katılımcı azmış diye sinyal yayınlamayı kesiyorsun.Ya yaz ya yazma.Yalvaran da yok zaten yaz diye.Kendin yazacam dedin topic açtın millet de okumak isterse geliyor.Borsada 50 yıl tecrüben olsun 5 dakikalık işin var sadece.Vobtrader latife yaptı tabi.Anlamayacak birşey yok onda.Kolay gelsin abim sevdiğim birisin güzelce yaz.
-
Bu py de epey adaletli adam ya.Düşerken shortçuları kazıklıyor.Artarken longçuları.Dax 1.1 arttı biz 200 puan arttık.
-
way be dax dipten nerdeyse %1.2 deptiibizimkinde tık yok :) keser döndü sap döndü
-
[QUOTE=Astatin;127121]way be dax dipten nerdeyse %1.2 deptiibizimkinde tık yok :) keser döndü sap döndü[/QUOTE]
Aste deyiştir şu resmisini büaew ::: hoşlaşmadım gayri
-
[quote=fXci;127122]Aste deyiştir şu resmisini büaew ::: hoşlaşmadım gayri[/quote]
:) nasıl pis bakıyo dimi..ayrıca çok da yakışıklı..şortcu tüyü pardon şeytan tüyü var asilzadede
-
[quote=GOKHANFINDIK;127118]Trader38580 abim iki hatan var ikisini de sen bul.Biraz yavaş ol özellikle.Vobtrader bildiydi yok ben bildi idim.Yok benim sistemim seni döver yok şöyle yok böyle.Borsadan abim paranı kazan ye üstünü sorgulama.Sen bildim ben bildime gidersek ooooooo.Altından kalkamayız.Bir de sinyallerim var iki üç sinyal ters gelmiş sinyal yazmayı bırakıyorsun.Sen sinyal yazsan da yazmasan da bir şey değiştirmez çoğu için burada.Ama belki bir kaç acemiye yardımcı olursun.Sistem ters sinyal veriyor pat katılımcı azmış diye sinyal yayınlamayı kesiyorsun.Ya yaz ya yazma.Yalvaran da yok zaten yaz diye.Kendin yazacam dedin topic açtın millet de okumak isterse geliyor.Borsada 50 yıl tecrüben olsun 5 dakikalık işin var sadece.Vobtrader latife yaptı tabi.Anlamayacak birşey yok onda.Kolay gelsin abim sevdiğim birisin güzelce yaz.[/quote]
seninle tartışmak istemiyodum aslında. sen paylaşmayı bilmeyen birisin. insan sevincini ve hüznünü paylaşmak ister. ayrıca bildiği şeylerden ötürü takdir görmek ister. bu her insanın doğasında vardır. ben sistemi hatalı sinyal geldi diye bırakmadım. gercekten ilgisizlik artınca boş yere vaktimi harcamayayım diye bıraktım. zaten ilgi gösteren arkadaslarla msn den paylaşıyorum. sen umrumda değil diyorsun ama bakıyorum hiçbirini kaçırmamışın. takiptesin yani. burda iyi niyetli paylaşım önemlidir. senin gibileri cıkarda insanın hevesini kırarsa iyi niyetli arkadaşlar zarar görür. sen burada insanların kafasını bulandırmaktan başka bişey yapmıyosun. insan lafının arkasında durur. yada esnek konusur. burası 50 bin olur deyip 5 dk sonra çökeriz demenin forumda kime ne faydası varki. senin yazdıklarının kimin umrunda olduğunu sanıyorsunki? herkse zevkine okuyor.
ama ben insanlara faydalı olmak istiyorum. aklı selim düşünen arkadaşlar farkı anlıyorladır zaten.
burda dediği cıkan herkes "bak önceden demiştim ben" der. bu insan doğasında var. diğer arkadaşlarda helal olsun adam bildi diye düşünür. bunlar olmasa forum neden varki?
2 dk bir full long, full short yazmka içinmi? insanlarla dalga gecmek içinmi?
paylaşımı bilmeyenlerin eleştirmesine sinirleniyorum.
gökhan dün sana msn de demiştim ama anlamadın herhalde.
aynısını tekrar yazıym İŞİN RAST GELSİN
diğer arkadaşlardan özür idlerim.
-
[quote=trader38580;127124]seninle tartışmak istemiyodum aslında. sen paylaşmayı bilmeyen birisin. insan sevincini ve hüznünü paylaşmak ister. ayrıca bildiği şeylerden ötürü takdir görmek ister. bu her insanın doğasında vardır. ben sistemi hatalı sinyal geldi diye bırakmadım. gercekten ilgisizlik artınca boş yere vaktimi harcamayayım diye bıraktım. zaten ilgi gösteren arkadaslarla msn den paylaşıyorum. sen umrumda değil diyorsun ama bakıyorum hiçbirini kaçırmamışın. takiptesin yani. burda iyi niyetli paylaşım önemlidir. senin gibileri cıkarda insanın hevesini kırarsa iyi niyetli arkadaşlar zarar görür. sen burada insanların kafasını bulandırmaktan başka bişey yapmıyosun. insan lafının arkasında durur. yada esnek konusur. burası 50 bin olur deyip 5 dk sonra çökeriz demenin forumda kime ne faydası varki. senin yazdıklarının kimin umrunda olduğunu sanıyorsunki? herkse zevkine okuyor.
ama ben insanlara faydalı olmak istiyorum. aklı selim düşünen arkadaşlar farkı anlıyorladır zaten.
burda dediği cıkan herkes "bak önceden demiştim ben" der. bu insan doğasında var. diğer arkadaşlarda helal olsun adam bildi diye düşünür. bunlar olmasa forum neden varki?
2 dk bir full long, full short yazmka içinmi? insanlarla dalga gecmek içinmi?
paylaşımı bilmeyenlerin eleştirmesine sinirleniyorum.
gökhan dün sana msn de demiştim ama anlamadın herhalde.
aynısını tekrar yazıym İŞİN RAST GELSİN
diğer arkadaşlardan özür idlerim.[/quote]
Abi oraya imzana atmışsın linki tıkladım.Açtım birşeyler karalanmış.Yazacak birşey yok ok.Ne düşünüyorsan öyle olsun.Ne paylaşıyım abi?Ne biliyorum ki ne paylaşıyım?Longtan shorttan başka birşey bilmem ben.Tek bildiğim bu başka ne anlatıyim millete?Başka bildiğim yok cidden.Artıyorsa alacan düşüyorsa satacan.Başka açıklaması yok.Ben birine hatası var diyorsam o ilerde anlar hatasını.Ha ille dersen bana niye yazmıyon etmiyon.Seans içinde cebime para girmesini düşüneceğime başkasının cebine para girmesini düşünemem ben.Ben cebimdeki paradan mesulüm.
-
Ben mutfağa gidip bir bardak daha kırsammı?700 puan gapı çak olduğu yerde dursun.Olacak şey mi ya bu.Full longum ben.Dax dip yapıyor yüzde 90.
-
5 dk lık periyotta günün ilk al sinyali geldi 43625 ten..