[QUOTE=YAVUZHAN;127127]5 dk lık periyotta günün ilk al sinyali geldi 43625 ten..[/QUOTE]
Bendede 15 dklık geçici ala sinyali vermeye başladı
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;127127]5 dk lık periyotta günün ilk al sinyali geldi 43625 ten..[/QUOTE]
Bendede 15 dklık geçici ala sinyali vermeye başladı
43500 bir kere daha görmemeliyiz.Dow belki 8250 olur.O zaman da geceye yine longum.
trader 38580 ın yorumları çok isabetli..mantıklı,değişmeyen yorumlar yapıyor..forumun kaliteli olmasında katkısı çok..
kendisi saygı-sevgi,empati bilen,temeli olan güvene sahip...
forumda yorumları kesinlikle olmalı...
[quote=YAVUZHAN;127127]5 dk lık periyotta günün ilk al sinyali geldi 43625 ten..[/quote]
ilk değil..5 dklıkda 43550 de geldi bende..ama 15 dk halen satta
Vay canına dikkatli bakınca hakkaten tilkiymiş avatarın Astatin.
Fakat o nasıl bakış, resmen heyvan bir şey anlatmaya çalışıyor gibi. Cidden rahatsız edici bir avatar bu. Şirinbabayı isteruk.
[QUOTE=trader38580;127124]seninle tartışmak istemiyodum aslında. sen paylaşmayı bilmeyen birisin. insan sevincini ve hüznünü paylaşmak ister. ayrıca bildiği şeylerden ötürü takdir görmek ister. bu her insanın doğasında vardır. ben sistemi hatalı sinyal geldi diye bırakmadım. gercekten ilgisizlik artınca boş yere vaktimi harcamayayım diye bıraktım. zaten ilgi gösteren arkadaslarla msn den paylaşıyorum. sen umrumda değil diyorsun ama bakıyorum hiçbirini kaçırmamışın. takiptesin yani. burda iyi niyetli paylaşım önemlidir. senin gibileri cıkarda insanın hevesini kırarsa iyi niyetli arkadaşlar zarar görür. sen burada insanların kafasını bulandırmaktan başka bişey yapmıyosun. insan lafının arkasında durur. yada esnek konusur. burası 50 bin olur deyip 5 dk sonra çökeriz demenin forumda kime ne faydası varki. senin yazdıklarının kimin umrunda olduğunu sanıyorsunki? herkse zevkine okuyor.
ama ben insanlara faydalı olmak istiyorum. aklı selim düşünen arkadaşlar farkı anlıyorladır zaten.
burda dediği cıkan herkes "bak önceden demiştim ben" der. bu insan doğasında var. diğer arkadaşlarda helal olsun adam bildi diye düşünür. bunlar olmasa forum neden varki?
2 dk bir full long, full short yazmka içinmi? insanlarla dalga gecmek içinmi?
paylaşımı bilmeyenlerin eleştirmesine sinirleniyorum.
gökhan dün sana msn de demiştim ama anlamadın herhalde.
aynısını tekrar yazıym İŞİN RAST GELSİN
diğer arkadaşlardan özür idlerim.[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127125]Abi oraya imzana atmışsın linki tıkladım.Açtım birşeyler karalanmış.Yazacak birşey yok ok.Ne düşünüyorsan öyle olsun.Ne paylaşıyım abi?Ne biliyorum ki ne paylaşıyım?Longtan shorttan başka birşey bilmem ben.Tek bildiğim bu başka ne anlatıyim millete?Başka bildiğim yok cidden.Artıyorsa alacan düşüyorsa satacan.Başka açıklaması yok.Ben birine hatası var diyorsam o ilerde anlar hatasını.[/QUOTE]
öpüşün barışın yuaw ::: goki sen sadece zistemi görmüşün. trader38580 abi sadece zistem paylaşmayorki... yorumları çokh tutarlı ve iyi konsantre oldummu ümüğüne kadder okuyor piyasayı adam..... helal ossun valla... hem bikerem iyi niyeti yeter.. hexen baba profili çizen bi kişilik kendüsü. trader38580 abiyi hergun okurum emme eşşekh gibin hiçbizaman uymam.. genelde günsonundada ah keşkem adamı diyneseydik derim gayri..
[quote=oguzhan;127128]Bendede 15 dklık geçici ala sinyali vermeye başladı[/quote]
5 dk lıkla trade etmek zor..
pek sık kullanmam açıkçası.
asıl sistem dün çok sağlam sat sinyali verdi 44725 ten.bugün için al vermesi çok zor,beklenmedik bir yükseliş olmalı..
sert hareketlere karşıda stobu şuan 44175 te ve her saat güncelleniyor..
[QUOTE=sazan;127132]Vay canına dikkatli bakınca hakkaten tilkiymiş avatarın Astatin.
Fakat o nasıl bakış, resmen heyvan bir şey anlatmaya çalışıyor gibi. Cidden rahatsız edici bir avatar bu. Şirinbabayı isteruk.[/QUOTE]
acımaklı bakayor gibi demi tam insan acıyor ...ah canımm deyceyi geleyor sonra heyvan birden sırıtmaya başlıyomuş gibin geliyor.. ::::::::: ben çok korktum
[quote=sazan;127132]Vay canına dikkatli bakınca hakkaten tilkiymiş avatarın Astatin.
Fakat o nasıl bakış, resmen heyvan bir şey anlatmaya çalışıyor gibi. Cidden rahatsız edici bir avatar bu. Şirinbabayı isteruk.[/quote]
yapma be abi, ben sevdim bunu...:) şimdi ben sana sende o eski kurt adam avatarına dön desem (yeşil olan, korku filmi gibi olan) dönermisin :)
ayrıca şirin baba komünistmiş :) başım belaya girmesin şimdi..ergenekon da sırada onlar var sanırsam :) hay allah nedense 1940 lardaki almanya geldi aklıma..dur şimdi...:..:
[quote=fXci;127135]acımaklı bakayor gibi demi tam insan acıyor ...ah canımm deyceyi geleyor sonra heyvan birden sırıtmaya başlıyomuş gibin geliyor.. ::::::::: ben çok korktum[/quote]
Bence bakışıyla şunu diyor.
Sen kazandığını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Issız ve tenha yerlerde dolaşma, senden alacağım var , temkinli ol. Bırrrrr.
[B]trader38580 seninde Gökhanında iyi niyetli olduğuna inanıyorum, sinyal konusunda acele ettiğin kanısındayım sonuçta senin olsun forumdaki diğer arkadaşlar olsun tüm alış ve satış ikazlarını ben şahsen dikkate alıyor ve ona göre bazı arkadaşların al sat sinyallerine göre pozisyonumu arttırabiliyorum, okullar tatil olması nedeniyle biraz daha sinyallerin yayınlanmasına devam ederseniz yapıcı katılımızın için memnun oluruz şimdiden teşekkürler ve bol kazançlar [/B]
[quote=Astatin;127136]yapma be abi, ben sevdim bunu...:) ...[/quote]
avatarın güzel asti değiştirme.değiştir diyenler kesinlikle kıskançlıktan çatlayanlar (fXci ve sazan abi) sahın kanma onnara...