Bu arada gebertseniz bir dip (43.35 altı) daha yapmadan yükselmem diyor VOB.
Printable View
Bu arada gebertseniz bir dip (43.35 altı) daha yapmadan yükselmem diyor VOB.
[quote=sazan;127137]Bence bakışıyla şunu diyor.
Sen kazandığını sanıyorsun ama yanılıyorsun. Issız ve tenha yerlerde dolaşma, senden alacağım var , temkinli ol. Bırrrrr.[/quote]
özetle " bir gece ansızın gelebilirim" diyor:D
benim tek anlamadığım nokta küstüm oynamıyorum mantığı
[QUOTE=MMO;127111]Enorton senin yeni sistemin iyi gidiyor hadi bakalım.[/QUOTE]
Sonu da iyi olur inşallah... Fazla aç gözlü değilim ayda 5000 alayım yeter :D
[quote=enorton;127143]Sonu da iyi olur inşallah... Fazla aç gözlü değilim ayda 5000 alayım yeter :D[/quote]
:::::::::
[quote=SEYYAH;127139]avatarın güzel asti değiştirme.değiştir diyenler kesinlikle kıskançlıktan çatlayanlar (fXci ve sazan abi) sahın kanma onnara...[/quote]
tabi kıskançlıktan..FX ci okadar makyaj malzemesi aksesuara rağmen bu tilki kadar yakışıklı değil..ayrıca harbiden yakıcı bakıyor bu tilki.. playfox mudur nedir :)
Bay sazan niye kıskanıyor anlamadım ama..yaşam alanları farklı bir kere..su altı nere kara nire..çarpışmaz buluşmaz bunlar :)
Cnbc-e de 1 saattir kalp hastalıkları anlatıyorlar, ne alaka anlamadım. Borsacı kalpten gider, dikkatli olun mu demek istiyorlar :D
EXCALİ nerde EXCALI gel bakayım buraya..-25 i unuttum sanma :)
bu arada her an küskü başlayabilir...
Sistemin adını PASCAL koydum
Yürü be PASCAL :D
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/1919/adszycb.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;127147]EXCALİ nerde EXCALI gel bakayım buraya..-25 i unuttum sanma :)
bu arada her an küskü başlayabilir...[/quote]
43425 uzunları 550 den kısaltım
Dax dünkü aynı yerde biz kapanırkenki.Biz 700 puan alttayız.Bütün güçlülük 1 günde hatta 2 saatte fiyatlandı.
[quote=enorton;127146]Cnbc-e de 1 saattir kalp hastalıkları anlatıyorlar, ne alaka anlamadım. Borsacı kalpten gider, dikkatli olun mu demek istiyorlar :D[/quote]
KAN vermek kalp krizini %85 olüyormuş.. beyler bu bir nimet sürekli kan vermeye çalışın bence. 40 defa kan veren biri olarak senede en az 2 sefer kan vermeye çalışıyorum. İnsanın başına gelmeyince kıymetini anlayamazsınız. Saglık ve vucut saglıgı acısından ..svg.