Sanki Kurtlar Vadisi;
[url]http://haber.gazetevatan.com/Isadamina_rezidansta_infaz_/244911/7/Yasam[/url]
Printable View
Sanki Kurtlar Vadisi;
[url]http://haber.gazetevatan.com/Isadamina_rezidansta_infaz_/244911/7/Yasam[/url]
[quote=enorton;127148]Sistemin adını PASCAL koydum
Yürü be PASCAL :D
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/1919/adszycb.jpg[/IMG][/quote]
yemezler..bu dönemde 3 aşağı beş yukrı her sistem aynı performans gösterdi..önceki yatay haftayı bi yapıştır bakalım..o zaman anlarız pascal, pascal nouma mı yoksa ilim irafn adamı Pascal mı..Yeri gelmişken pascal prensibi-su cenderesi;F1 / S1 = F2 / S2
sistemcilere lazım olur belki..aklıma geldi eyle :)
[quote=trader38580;127124]seninle tartışmak istemiyodum aslında. sen paylaşmayı bilmeyen birisin. insan sevincini ve hüznünü paylaşmak ister. ayrıca bildiği şeylerden ötürü takdir görmek ister. bu her insanın doğasında vardır. ben sistemi hatalı sinyal geldi diye bırakmadım. gercekten ilgisizlik artınca boş yere vaktimi harcamayayım diye bıraktım. zaten ilgi gösteren arkadaslarla msn den paylaşıyorum. sen umrumda değil diyorsun ama bakıyorum hiçbirini kaçırmamışın. takiptesin yani. burda iyi niyetli paylaşım önemlidir. senin gibileri cıkarda insanın hevesini kırarsa iyi niyetli arkadaşlar zarar görür. sen burada insanların kafasını bulandırmaktan başka bişey yapmıyosun. insan lafının arkasında durur. yada esnek konusur. burası 50 bin olur deyip 5 dk sonra çökeriz demenin forumda kime ne faydası varki. senin yazdıklarının kimin umrunda olduğunu sanıyorsunki? herkse zevkine okuyor.
ama ben insanlara faydalı olmak istiyorum. aklı selim düşünen arkadaşlar farkı anlıyorladır zaten.
burda dediği cıkan herkes "bak önceden demiştim ben" der. bu insan doğasında var. diğer arkadaşlarda helal olsun adam bildi diye düşünür. bunlar olmasa forum neden varki?
2 dk bir full long, full short yazmka içinmi? insanlarla dalga gecmek içinmi?
paylaşımı bilmeyenlerin eleştirmesine sinirleniyorum.
gökhan dün sana msn de demiştim ama anlamadın herhalde.
aynısını tekrar yazıym İŞİN RAST GELSİN
diğer arkadaşlardan özür idlerim.[/quote]
Sn.trader 38580 öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı yazarken amacım polemik yaratmak değil,hatta yazdıklarınızın bir bölümüne de katılıyorum diyebilirim...Ancak bazı konuları yanlış değerlendiriyorsunuz bence...Tabii ki her insan başarılı olmak ve takdir edilmek ister ancak etik davranabilmek de çok önemli bir unsurdur...Eğer fayda sağlamak adına bir sorumluluk üstlenildiyse bunu takdir görmek için yapmamak gerekir...Siz sayın Vobix'in sitesinde de sinyallerinizi yayınlıyordunuz ve bunu da mesleğiniz nedeniyle zaman bulamadığınızdan son derece bölük pörçük bir biçimde yapıyordunuz.Öyleki sisteminizin gün ortasında verdiği ters bir sinyali okuyucu bir çok zaman gün sonunda görebiliyordu...Hatta bir keresinde sistem terste kalmıştı ve ertesi sabah sağlam bir gap yemişti ve siz de gelip ''Ya aslında benim sistem günsonuna doğru sinyali çaktı ve geceye doğru pozisyonda girdi ama ben ilgisizlik diz boyu olduğundan dolayı o sinyali yayınlama gereği görmedim'' gibi bir açıklama yapmıştınız ki gözlerime inanamamıştım...(Benim hafızam oldukça güçlüdür ama illaki ben böyle bir şey yapmadım derseniz sayın Vobix iyi bir Arşivcidir...Çıkarsın eski arşivleri oradan bakalım...)Şimdi siz böyle bir yaklaşımı doğru buluyormusunuz gerçekten? Ben kendi çapımda başarılı bir sisteme sahip olmama rağmen onun bir sinyalini yayınlamadan önce iki kere düşünürüm doğrusu...Çünkü imkansızlık nedeniyle olası bir ters sinyali yayınlayamamak vicdanen beni çok rahatsız eder...Lütfen bu konular üzerine bir kere daha düşününüz...Onun dışında sizin kendinizi geliştirmek için ciddi çaba gösterdiğinizi ve bunu da başardığınızı takdirle izliyorum(Diğer sitelerdeki yazılarınızı da görüyorum...)Çalışmalarınızda başarılar dilerim,bol kazançlar...Bu uzun yazı yüzünden de herkesten özür dilerim...
[QUOTE=SaNCaKTaR;127151]KAN vermek kalp krizini %85 olüyormuş.. beyler bu bir nimet sürekli kan vermeye çalışın bence. 40 defa kan veren biri olarak senede en az 2 sefer kan vermeye çalışıyorum. İnsanın başına gelmeyince kıymetini anlayamazsınız. Saglık ve vucut saglıgı acısından ..svg.[/QUOTE]
Abi sn duyarlı ceo Hellim hanım kan vermeyi ayağımıza kader getirmiş ... sağ üstte kanımızın yetmemesi kanımıza okunuyor diyor...... ilk fırsatta verceyim gayri. hem sevap alırık hem savlıklı oluruk
2007 nin sonundaki harekete benzerse eylüle kadar yatayda böyle 1000-2000 puan gidip gelebilir
[quote=SaNCaKTaR;127151]KAN vermek kalp krizini %85 olüyormuş.. beyler bu bir nimet sürekli kan vermeye çalışın bence. 40 defa kan veren biri olarak senede en az 2 sefer kan vermeye çalışıyorum. İnsanın başına gelmeyince kıymetini anlayamazsınız. Saglık ve vucut saglıgı acısından ..svg.[/quote]
Sancaktar kardeşim, bir seferinde bir arkadaşın yakını için kan verdim ve bir cuma akşamı eve, acilen kan merkezine başvurun diye yazan sarı bir zarf geldi, düşün o gece neler hissettiğimi ertesi gün özel bir hastaneye gidip full tahlil yaptırdım, çıkan sonuçlar tertemiz. Kan verdiğim hastaneye tahlilleri götürdüğümde kadın bana ne dese beğenirsin. Kan aldığımız tüp içerisinde ki varsa bazen sonuçlar bozuk çıkabilirmiş yuh yani yuhhhhhhhhh o yüzden hastanelere güvenemiyorum gidecem ordan hastalık kapıp dönme şansın bile var.
[QUOTE=Astatin;127153]yemezler..bu dönemde 3 aşağı beş yukrı her sistem aynı performans gösterdi..önceki yatay haftayı bi yapıştır bakalım..o zaman anlarız pascal, pascal nouma mı yoksa ilim irafn adamı Pascal mı..Yeri gelmişken pascal prensibi-su cenderesi;F1 / S1 = F2 / S2
sistemcilere lazım olur belki..aklıma geldi eyle :)[/QUOTE]
Abi geçen gün gönderdim ya aşk olsun :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=126423&postcount=86909[/url]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=126454&postcount=86938[/url]
sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
astatın kardeş cemaati sormustun ya giriş yapamayınca yanıtını anca sımdı verebılırım,
Cemaat mallanıyorsa elleşme, bırak mallansınlar, yurtdışı algı bozulunca cemaatın tırsıması başka tırsımalara hıc benzemez,
Cemaatle ılgılı detayları jerfınle bayan queen e sorun,
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım 5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım:) )
[quote=MMO;127157]Sancaktar kardeşim, bir seferinde bir arkadaşın yakını için kan verdim ve bir cuma akşamı eve, acilen kan merkezine başvurun diye yazan sarı bir zarf geldi, düşün o gece neler hissettiğimi ertesi gün özel bir hastaneye gidip full tahlil yaptırdım, çıkan sonuçlar tertemiz. Kan verdiğim hastaneye tahlilleri götürdüğümde kadın bana ne dese beğenirsin. Kan aldığımız tüp içerisinde ki varsa bazen sonuçlar bozuk çıkabilirmiş yuh yani yuhhhhhhhhh o yüzden hastanelere güvenemiyorum gidecem ordan hastalık kapıp dönme şansın bile var.[/quote]
15 senedir senede 2 yada 3 sefer bazende uyesi oldugum site aracılıgı ile 4 sefer verdiğim olmuştur. oluyor öle durumlar iş bilmeyen hemşireler falan inan bazan ben anlatıyorum nasıl olucagını hastanede tecrube sahibi oldum. Ama bir can kurtarmanın verdiği duygu hiç birini önüne gecemiyor. Kan verdıgım hastanın durumu verdıkten sonra da takıp edıyorum. bu arada Her kan verdıgımde Kücük bir cekup yaptırmış oluyor insan. Ben Kan vermeyi bir Nevi vucudun Zekatı olarak göruyorum..svg.
[QUOTE=tuareg;127159]sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
astatın kardeş cemaati sormustun ya giriş yapamayınca yanıtını anca sımdı verebılırım,
Cemaat mallanıyorsa elleşme, bırak mallansınlar, yurtdışı algı bozulunca cemaatın tırsıması başka tırsımalara hıc benzemez,
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım 5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım:) )[/QUOTE]
ülem tugarek her namas kılan cemaattenmi gayri ::: alemsin :::
[QUOTE=SaNCaKTaR;127160]15 senedir senede 2 yada 3 sefer bazende uyesi oldugum site aracılıgı ile 4 sefer verdiğim olmuştur. oluyor öle durumlar iş bilmeyen hemşireler falan inan bazan ben anlatıyorum nasıl olucagını hastanede tecrube sahibi oldum. Ama bir can kurtarmanın verdiği duygu hiç birini önüne gecemiyor. Kan verdıgım hastanın durumu verdıkten sonra da takıp edıyorum. bu arada Her kan verdıgımde Kücük bir cekup yaptırmış oluyor insan. Ben Kan vermeyi bir Nevi vucudun Zekatı olarak göruyorum..svg.[/QUOTE]
2 sene önce işe girerken sağlık raporu istediler. Ümraniye devlet hastanesinde kan alan hemşire yanlış almış. Kolum mos mor oldu, 10 gün sol kolumu kullanamadım :(
[quote=tuareg;127159]sabahtan berı giriş yapamıyordum nıhayettt:)
(Dun aksam uzerı jerfın neredeydı sanıyorsunuz, elbette hasema bakmaya cıkmıstı, bayan Queen ise dıkkat edıyorum her namaz vaktı vınnn, yalnız benım bıldıgım [COLOR=red]5 vakit var bayan Queen 7 vakıt kayboluyor, bunu daha cozemedım[/COLOR]:) )[/quote]
ben çözdüm..cemaatsiz yıllarında kılmadıklarının kazasını taksit taksit kılıyo her gün:..::..: