[QUOTE=Astatin;127163]ben çözdüm..cemaatsiz yıllarında kılmadıklarının kazasını taksit taksit kılıyo her gün:..::..:[/QUOTE]
Kaza namazı diye bişey yoktur...
Printable View
[QUOTE=Astatin;127163]ben çözdüm..cemaatsiz yıllarında kılmadıklarının kazasını taksit taksit kılıyo her gün:..::..:[/QUOTE]
Kaza namazı diye bişey yoktur...
[QUOTE=QUEEN;127171]tobreg kayboluyorum çünkü yatayda uykum geliyore..gidip yatıyore..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;127164]Abi sen hangi dilde konuşuyorsun :D[/QUOTE]
graliçemnen aynı dili gonuşuyore.... ::: biraccıktan nike dow fıçır grafsları gömndercem geyikleri notralize etmesi icin gayri :::
Göz (sistem) ne emrediyor astatın, seans sonu ralli mi şelale mi?
[quote=enorton;127174]Bknz. Murphy Kanunları;
[COLOR=Red]Konuşmanızda bir yanlış yapana kadar kimse sizi dinlemiyordur.[/COLOR][/quote]
artık isteselerde dinleyemeyecekler..boks..boks..boks..boks..boks.
[QUOTE=enorton;127176]Kaza namazı diye bişey yoktur...[/QUOTE]
hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D
[quote=enorton;127176]Kaza namazı diye bişey yoktur...[/quote]
he yoktur..oruç da vardır..ama kuin bunu bilmiyordu..sen yazana kadar:D:D
Bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı işi gucu bırakıp bunu konusuyor, bu namaz meselesı de nereden cıktı ya:)
[QUOTE=jerfin;127180]hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D[/QUOTE]
Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D
erken kalkıyore..dayanamıyorm.günler uzun..ne namazı orucu baştan okuyamadım..neyse..zaten dün misafir yüzünden kısalamadık..bugünde bakıyorz işte..
[quote=tuareg;127178]Göz (sistem) ne emrediyor astatın, seans sonu ralli mi şelale mi?[/quote]
walla 15 dklıklarda mfi, rsi, dis felan feşmekan öok ney yükselen dipler yapıyorlar..ancak sistem alda değil...sözün özü, buralarda kapatmayacağız..göz e gelince o bir şey demiyor..göz geçen hafta garanti y. den yediği hasarı tzmin edip artıya bile geçmesi ile mutlu ve huzurlu sistem sinyalini bekliyor..
Bu dow .erefsizi bööle zıplayıverdimi 10 boğa hayvanı gücünde oluyo gayri HAYVAN oğlu HAYVAN!
[QUOTE=tuareg;127182]Bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı işi gucu bırakıp bunu konusuyor, bu namaz meselesı de nereden cıktı ya:)[/QUOTE]
Asti, tuareg sana deli dedi :::