[quote=enorton;127183]Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D[/quote]
Kaza namazını haraklietos a bağladın ya, şapka çıkarıyorum abi sana.:)
Printable View
[quote=enorton;127183]Fazla namazın zararı olmaz :D Ama geçen vakit namazı geçmiştir artık. herakleitos un dediği gibi "aynı dereye iki kez giremezsin" :D[/quote]
Kaza namazını haraklietos a bağladın ya, şapka çıkarıyorum abi sana.:)
[QUOTE=QUEEN;127184]erken kalkıyore..dayanamıyorm.günler uzun..ne namazı orucu baştan okuyamadım..neyse..zaten dün misafir yüzünden kısalamadık..bugünde bakıyorz işte..[/QUOTE]
Misafir "Kısalama, ralli olacak" mı dedi :::
[QUOTE=jerfin;127180]hem kaza namazı yoktur derler, hemde kaza namazı kılarlar emme.:confused::D[/QUOTE] ilacı zamanında 5 kere alacaksın..[B]ama önemli mazeretden dolayı [/B]ilacı vaktinde alamamışsan,sonra alabilirsin(?)...işin özünde kaza yoktur.. çünkü zaman kontrolü vardır..zamanlama herşeydir..
aynı deveye de iki kere binemezsin::::::
[quote=enorton;127186]Asti, tuareg sana deli dedi :::[/quote]
İlk namaz kelımesını tuareg denen şahıs kullandı, mesajlara ıyı bak..
(doğruya doğru, şahsım da olsa gerceklerden kaçmam)
[quote=enorton;127186]Asti, tuareg sana deli dedi :::[/quote]
delidir ne derse yeridir...yada delidir ne derse delidir :D
[quote=Astatin;127191]aynı deveye de iki kere binemezsin::::::[/quote]
Onu öyle demezler, aynı deveyı iki kez yıyemezsın deseydın bari:D
arkideşler(fxçecice yazamadım:D) metastockun 10 ve üstü sürümünü kimler kullanıyor???
Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.
[quote=Astatin;127185]walla 15 dklıklarda mfi, rsi, dis felan feşmekan öok ney yükselen dipler yapıyorlar..ancak sistem alda değil...sözün özü, buralarda kapatmayacağız..göz e gelince o bir şey demiyor..göz geçen hafta garanti y. den yediği hasarı tzmin edip artıya bile geçmesi ile mutlu ve huzurlu sistem sinyalini bekliyor..[/quote]
Göz der ki; Küskü batıdan yükselecek:..::..::..:
(yanlış anlama olmasın kastedilen DAX ve Don cansındır)
bu arada al sinyalleri fake bence birazdan ikinci dalga satış gelir.
Vobdaki yataylıkla forumdaki geyik hızını açıklayan bir regresyon modeli üzerinde çalışıyorum. Piyasaya bakmaya gerek yok, foruma bakmak yeterli. Geyik artmışsa anlaki piyasa yataya bağlamış :D