[QUOTE=VOBiX;127196]Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.[/QUOTE]
kedidir o kedi..:D
Printable View
[QUOTE=VOBiX;127196]Cemaat 5 dakikalığına amuda kalkmış dayanabilirsem TOBO yapar 44000ini yakarım diyor.[/QUOTE]
kedidir o kedi..:D
mutfağa gitsemmi tobreg.. ekşın ossun..
[quote=MASTER;127154]Sn.trader 38580 öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı yazarken amacım polemik yaratmak değil,hatta yazdıklarınızın bir bölümüne de katılıyorum diyebilirim...Ancak bazı konuları yanlış değerlendiriyorsunuz bence...Tabii ki her insan başarılı olmak ve takdir edilmek ister ancak etik davranabilmek de çok önemli bir unsurdur...Eğer fayda sağlamak adına bir sorumluluk üstlenildiyse bunu takdir görmek için yapmamak gerekir...Siz sayın Vobix'in sitesinde de sinyallerinizi yayınlıyordunuz ve bunu da mesleğiniz nedeniyle zaman bulamadığınızdan son derece bölük pörçük bir biçimde yapıyordunuz.Öyleki sisteminizin gün ortasında verdiği ters bir sinyali okuyucu bir çok zaman gün sonunda görebiliyordu...Hatta bir keresinde sistem terste kalmıştı ve ertesi sabah sağlam bir gap yemişti ve siz de gelip ''Ya aslında benim sistem günsonuna doğru sinyali çaktı ve geceye doğru pozisyonda girdi ama ben ilgisizlik diz boyu olduğundan dolayı o sinyali yayınlama gereği görmedim'' gibi bir açıklama yapmıştınız ki gözlerime inanamamıştım...(Benim hafızam oldukça güçlüdür ama illaki ben böyle bir şey yapmadım derseniz sayın Vobix iyi bir Arşivcidir...Çıkarsın eski arşivleri oradan bakalım...)Şimdi siz böyle bir yaklaşımı doğru buluyormusunuz gerçekten? Ben kendi çapımda başarılı bir sisteme sahip olmama rağmen onun bir sinyalini yayınlamadan önce iki kere düşünürüm doğrusu...Çünkü imkansızlık nedeniyle olası bir ters sinyali yayınlayamamak vicdanen beni çok rahatsız eder...Lütfen bu konular üzerine bir kere daha düşününüz...Onun dışında sizin kendinizi geliştirmek için ciddi çaba gösterdiğinizi ve bunu da başardığınızı takdirle izliyorum(Diğer sitelerdeki yazılarınızı da görüyorum...)Çalışmalarınızda başarılar dilerim,bol kazançlar...Bu uzun yazı yüzünden de herkesten özür dilerim...[/quote]
Vukuatlar çokmuş demekki.Allah razı olsun abi.Ben doğru düşündüğümü şimdi daha iyi anladım saol.Ben birine birşey yazıyorsam analizi çok iyi yapmışımdır.Bunda da yanılmadım.Süpersin abi.Saol.İnsan tanımada yeryüzünde rakibim azdır.Bu kadar nettttttttttttttt.Bu gözler çok kişi tanıdı.
[quote=QUEEN;127201]mutfağa gitsemmi tobreg.. ekşın ossun..[/quote]
İstediğini yap, açık büfe bile acsan bu pıyasa tepmez. Shortta kıprasmıyorum artıkın.
[QUOTE=enorton;127189]Misafir "Kısalama, ralli olacak" mı dedi :::[/QUOTE]
yok hiç bakamadım dün ..akşam eve geldim..
[QUOTE=tuareg;127203]İstediğini yap, açık büfe bile acsan bu pıyasa tepmez. Shortta kıprasmıyorum artıkın.[/QUOTE]
iyi o zaman ben kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu..:D:Dbak ralli olursa benden ..
hay dilini eşek arısı soksun emi gökhan..:D
yeter daa kapatın bu mevzuyu.. trader38580 arkadaşımızın çok isabetli piyasa öngörüleri var.. sadece piyasa öngörüleri ile bile bu foruma katkısı çok büyük.. anı anına sinyal yayınlamak zor iştir..
buraya kimimiz bilgi paylaşımı için, kimimiz de piyasanın stresini atmak için giriyoruz.. birbirimizi gereksiz yere kırmayalım..:(
[quote=QUEEN;127205]iyi o zaman ben kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu..:D:Dbak ralli olursa benden ..[/quote]
Bari hemcınsınızı de davet edın, jerfın hanım bol yağlı kızarma sever:D
zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.
hadı yıne ıyısın jerfın, öğle yemegınden sayemde yırttın
[quote=QUEEN;127205]iyi o zaman ben [B]kabak patlıcan biber patates kızartıcam..sarmısaklı yoğurtla yiycez..zeytinyağlı yaprak sarmasıda var..limonlu[/B]..:D:Dbak ralli olursa benden ..[/quote]
oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::
[quote=SEYYAH;127208]oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::[/quote]
Bana öyle gelıyor kı senın trade derdın yok seyyah, beleş açıkbufe kovalıorsun buralarda:)
[QUOTE=SEYYAH;127208]oyyyyyy oyyyyyyy amaneyyyyyyy öldüm aneeeyyyyyy ::::::::::::
abla sizin evin adresini rica ediym ::::::[/QUOTE]
ataşehirde..kime sorsan gösterir kraliçenin sarayını:::ekmek almadan geliyim deme pamıkk..dng.ralli başlıyo.:rolleyes:.ben mufağa by..:D
[QUOTE=tuareg;127207]Bari hemcınsınızı de davet edın, jerfın hanım bol yağlı kızarma sever:D
zaten forumda topu topu ıkı bayansınız, bırbırınıze arka cıkın.
[COLOR="Red"]hadı yıne ıyısın jerfın, öğle yemegınden sayemde yırttın[/COLOR][/QUOTE]
sabah kahvaltısı da etmemiştim.. bak ya sen hatırlatmasan öğle yemeği siparişini de unutacaktım..:D kurt gibi açım bi tas çorbaya da razıyım queen..:)))