[QUOTE=unlimitted;250716]göstergelerim bugün beni yine hiç üzmediler. güzel gündü.
herkese iyi akşamlar.[/QUOTE]
Patron bu gün ortalıklarda hiç görünmedin.
Printable View
[QUOTE=unlimitted;250716]göstergelerim bugün beni yine hiç üzmediler. güzel gündü.
herkese iyi akşamlar.[/QUOTE]
Patron bu gün ortalıklarda hiç görünmedin.
[QUOTE=Astatin;250734]Pifff..sanırım bir iletişim sorunumuz olduüüüüüüüüü ben sidikli koltuğa oturmamak için mecbır bir adet thomas marka:..: gösterge mahiyetinde kısa açtım..üwwww...[/QUOTE]
hmm maçı a joli aplada locada seyredecekmiş yalnız .. onu söylemeyi unutmuştum .. üvvvv :::::::::
çanak uzmanı yavızhan patron çanak nası olmuş .. fdowda .. üvvv
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/10/3992.jpg[/IMG]
str sonuçları:(bugün son veryorum haa!)
9.35.....68.200 kısa...............10.10 ...68.125 çıkış
10.20....67.650 kısa...............11.05...67.500 çıkış
11.35.....67.975 uzun.............12.55...68.400 çıkış
13.25.....68.475 uzun.............14.15...68.450 çıkış
15.00......68.425 uzun............15.45...68.400 çıkış
16.05......68.775 uzun............17.00...69.300 çıkış
yoplam 6 trade ,4 karlı 2 zararlı,toplam kar 1125 puan...
iyi bişi....kom:D
vee arkadaşlar bu şekilde sisteme alıştığınızı zannediyorm ve artık sistemle ilgili kendiniz de çalışabilirsiniz...:)
[B]SRB:[/B]
[B]69.350 :yü:[/B]
[B]69.050 :dü:[/B]
[B]MTR: :yü:[/B]
[B]2.Direnç : 70.600[/B]
[B]1.Direnç : 69.850[/B]
[B]Pivot : 68.650[/B]
[B]1.Destek : 67.900[/B]
[B]2.Destek : 66.700[/B]
Geriye doğru STR sistemi 4 günlük sonuçlara göre:
300
975
525
1125
puan kar oldu....toplarsak hepsini 4 günde toplam daytrade karı:
[B]2925 puan..[/B]
iyi bişi....brv
çok bilimsel sistem testi oldu..:..:...nasıl yaptığımı söyleyemem...:..:..üzerime varmayın...:D...boş bulunup, söyleyebilirim...:p...bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum...:..:...istikbalim tehlikede...:(...hepsi bu kadar...:)))
[quote=oguzhan;250738]Patron bu gün ortalıklarda hiç görünmedin.[/quote]
abi birkaç kez göründüm. göstergelerimin düşüşü onaylamadığına dair bir mesajım vardı sabah. sonra 68.475-68.500den bir gevşeme beklediğime dair mesaj attım (ki pek yapmadığım bişeydir bilirsiniz).
sonra tekrar bir yükseliş beklediğime dair bit mesaj daha attım yine.
son olarak da 68.800'deyken tehlikeli yerlerdeyiz dikkat, heyecanla son 200 puanda longlayan varsa dikkat etmelidir diye mesaj attım. ve 68.550'ye gevşedik.
sonrasında sessiz kalmayı tercih edeyim artık saraylı abi kızacak dedim biraz sustum. saraylı abi sustuğum için fırça attı. :..::..:
"yaw çok mesaj atıyorum biraz susayım" diye mesaj attığım gün "bugün hiç görünmedin dedin ya oğuzhan abi, ilahi. :..::..:
4 günlük sonuç çok iyi abi .. zaten trend yoktu doğru dürüst .. trend olsa .. çok daha farklı olurdu ... bi günde alınır o puan trendli günlerde ..o günlerde gelecek inşallah .. . ....brv.brv.brv
[quote=saraylı;250770]str sonuçları:(bugün son veryorum haa!)
9.35.....68.200 kısa...............10.10 ...68.125 çıkış
10.20....67.650 kısa...............11.05...67.500 çıkış
11.35.....67.975 uzun.............12.55...68.400 çıkış
13.25.....68.475 uzun.............14.15...68.450 çıkış
15.00......68.425 uzun............15.45...68.400 çıkış
16.05......68.775 uzun............17.00...69.300 çıkış
yoplam 6 trade ,4 karlı 2 zararlı,toplam kar 1125 puan...
iyi bişi....kom:D
vee arkadaşlar bu şekilde sisteme alıştığınızı zannediyorm ve artık sistemle ilgili kendiniz de çalışabilirsiniz...:)[/quote]
Saraylı hocam süpersiniz tebrik ederim sizi+.
[quote=selçuklu;250775]4 günlük sonuç çok iyi abi .. zaten trend yoktu doğru dürüst .. trend olsa .. çok daha farklı olurdu ... bi günde alınır o puan trendli günlerde ..o günlerde gelecek inşallah .. . ....brv.brv.brv[/quote]
selçuklum,
bence de iyi,çünkü bu sonuçta sistematik bir yaklaşım,mesela trader arkadaşlar bunu geliştirebilir ayda 30000 puan falan verecek şekilde,tabi öyle bişi yaparlarsa bana sistemlerini kontrol ettirmeyi unutturmasınlar,özel mesajla tabi,aman haa,hoop..:p:..:
[quote=kertenkele99;250777]Saraylı hocam süpersiniz tebrik ederim sizi+.[/quote]
memleketimin can traderlarına hayırlı uğurlu ossun...:p.lelele
ben teşekkür ederim..:)))
bence pela google'da puan+tebrik kelimelerini aratıyordur. dolayısıyla çıkacak ilk sitelerden birisi voborsa, ilk topiclerden birisi de daytrader'dir.
pela da grafiğine ema55'i koymuştur. baktı iyi para getiriyo, o da uyuyordur sisteme. ehuehuehue ::::..:
Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[url]www..[/url].. :..:
[quote=Strategist;250798]Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[URL="http://www.."]www..[/URL].. :..:[/quote]
Patron senin terminal baya terbiyesizmiş yaw..benimki arad bir "ara mı versen kem kum" " gel bi tek atalım iki gün işlem yapma" falan türü mesajlar çıkarıyor ama senin terminal baya kabaymış valla
[quote=Strategist;250798]Az önce Matriks'i kapatmak için butona bastım ekranıma şöyle bir yazı çıktı... üwwwww... İnsanı zorla daytrading'e itiyolar... ü[URL="http://www.."]www..[/URL].. :..:[/quote]
est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
benim başıma geldi daytrade ederken bile gap yedim,
hadise şöyle vuku buldu,arzedeyim:..::
ekranın başından biraz ayrılmıştım,bi döndüm 500 puan tersteyim,oluyo yani..:)
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:
[quote=saraylı;250800]est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:[/quote]
Her trader'ın başına gelir hocam. :) Larry Williams anlatıyordu. Bakır kontratı long'lamış. Tam stop'loss'unu yazacakken kızı odaya girmiş "Baba burnum kanıyor" diye. Diyor ki birkaç dakika sonra kızımın burnunun kanaması durdu, bir baktım ekrana 46.000 $ zarardayım. O zaman benim burnum kanamaya başladı. :..:
[quote=saraylı;250800]est. svg .Strategist yaa,:rolleyes:
esasında daytraderlar için içinde mutfağı ve lavabosu olan bir mikro-ofis gerekli bence yaa...:..:[/quote]
abi ofisi tuvalete taşısak ::::::
stro patro poz varmı .. sayım yapayımmı dowda:D .. .. üvvvv
[quote=unlimitted;250802]abi ofisi tuvalete taşısak ::::::[/quote]
olabilir :),ama her zaman değil,
mesela mühim bir veri geldiğinde terste kalırsak,:(
o mekan çok faideli olabilir...:..:
[quote=selçuklu;250803]stro patro poz varmı .. sayım yapayımmı dowda:D .. .. üvvvv[/quote]
Züstem gereği long amma gapanışta pozları sisteme uyma disiplinin gerektirdiği minimuma indirdim patron. :) Dow böyle açınca daha nereye gidecek uzaya mı çıkacak diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. :) Eski ben olsam ne var ne yok short'lardım bile. :..:
teprik ederim patron .. dow kapanış tahminim ... 10333 benim şahsen ... bakalım kaçtan kapanacak .. üvvv ..
Ustad ilginc bir saplama yapmak istiyorum..
Daytrade topigi kurulalı beri , gunluk yapılan işlemlerle palanın işini
kestiniz, yapmıs oldugu mengeme sisiteminde, sistemeatik
işlemlerle puanları toplama işi gayet guzel ilerliyor. en guzel yanı da seans sonu poz tasımamak.
bence pala cıldırıyor. son vadede ozellijkle 2 haftadır ciddi zaararlarda.
ama bulacagı yontem sonrası kandırmaca olabilir kanatindeyim..
sistemlerinize sapka cıkarıyorum onunuzde egilerek. tebrik ediyorum.
bıkmadan usanmadan egilip bukulmeden gayretle ilkelerinize ve bize
ogrettiklerinizden devamlı yenilenerek paylasımlarınıza devam etmenize.
saygılar.
[quote=saraylı;250780]memleketimin can traderlarına hayırlı uğurlu ossun...:p.lelele
ben teşekkür ederim..:)))[/quote]
[quote=caylakboga;250813]Ustad ilginc bir saplama yapmak istiyorum..
Daytrade topigi kurulalı beri , gunluk yapılan işlemlerle palanın işini
kestiniz, yapmıs oldugu mengeme sisiteminde, sistemeatik
işlemlerle puanları toplama işi gayet guzel ilerliyor. en guzel yanı da seans sonu poz tasımamak.
bence pala cıldırıyor. son vadede ozellijkle 2 haftadır ciddi zaararlarda.
ama bulacagı yontem sonrası kandırmaca olabilir kanatindeyim..
sistemlerinize sapka cıkarıyorum onunuzde egilerek. tebrik ediyorum.
bıkmadan usanmadan egilip bukulmeden gayretle ilkelerinize ve bize
ogrettiklerinizden devamlı yenilenerek paylasımlarınıza devam etmenize.
saygılar.[/quote]
teşekkürler çaylakboğa arkadaşım,.brv
Ben de bu tebriğinizi,
başta ,bence çok başarılı bulduğum selçuklum olmak üzere ,
bu topiğe yazıyla katkıda bulunan,
grafikle katkıda bulunan,
okuyarak katkıda bulunan,
sessiz çoğunluk ,
sesli azınlık,
velhasıl hepsi adına ,
kabul ediyorum...lelele
sevgiler ,saygılar benden hepinize....:)
Vadeli 120 lik
[IMG]http://i48.tinypic.com/2u77l7k.jpg[/img]
Mor açılışla birlikte kırılırsa ilk direnç 69800 den geçen pembe.Onunda kırılması halince 70975 teki son tepe ya da çok yakınlarına kadar bir çıkış söz konusu olabilir.
Pozum dünden long olmasına rağmen 71500 ve 72500 ün kırıldığını ve iştah olduğunu görmeden yeni tepe hayal olarak kalacaktır diye düşünüyorum.Böylesi testereli günlerde günde 300-500 puanlık tradeler gerçekten sermayeyi koruma açısından yapılması gereken bir durum.Ancak trade alışkanlıklarım daytrader olmayı halen kabullenemediği için bazen geceye flat girmeme rağmen bazen de pozla giriyorum.Dün dowun sukoyvermeyeceğini düşündüm ve bugün umarım aldığım riskin karşılığını alacağım.Ancak tam tersi durumla karşılaşma ihtimali de her zaman var olduğundan en güzeli geceye flat girip rahat bir uyku.herkese bol kazançlar.
cümleten günaydın .. trendli bi gün olur inşallah ...
herkese günaydın.
dün gece foreks piyasalarında majör paritelerle ve emtialarla ilgili grafiklere göstergelerimle birlikte şöyle bir baktım.
ve trade şeklimi komple değiştirme kararı aldım. :)))
trade şekli değiştirmek çok radikal bir karar. ama gördüm ki, bu şekilde hem daha çok getiri sağlayacak, hem de (bence çok daha önemli olan kısmı) daha az yıpranmamı sağlayacak.
umarım başarılı oluruz.
hepinize bol kazançlı bir gün dilerim.
seansa başlamadan önce gülmek ve rahatlamak isteyenler için birebir:
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=106408576070524[/URL]
yaratıcılığın sınırı yok....lelele
günaydın ve bol kazançlar günlükçüler :)
İmza: Gaptrader
[quote=unlimitted;250830]herkese günaydın.
dün gece foreks piyasalarında majör paritelerle ve emtialarla ilgili grafiklere göstergelerimle birlikte şöyle bir baktım.
ve trade şeklimi komple değiştirme kararı aldım. :)))
trade şekli değiştirmek çok radikal bir karar. ama gördüm ki, bu şekilde hem daha çok getiri sağlayacak, hem de (bence çok daha önemli olan kısmı) daha az yıpranmamı sağlayacak.
umarım başarılı oluruz.
hepinize bol kazançlı bir gün dilerim.[/quote]
Günaydın limitos,
Ben de imzamı komple değiştirme kararı aldım..beyaz sayfalar hayırlı olsun:::
[quote=Astatin;250845]Günaydın limitos,
Ben de imzamı komple değiştirme kararı aldım..beyaz sayfalar hayırlı olsun:::[/quote]
eehuehueheh yakışır patron. :..:
Umarim pala cok yogundur ve forumu Daytader topiğini okumuyordur.:..:
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı Cumalar
Günaydın,hayırlı işler :)
[QUOTE=Astatin;250845]Günaydın limitos,
Ben de imzamı komple değiştirme kararı aldım..beyaz sayfalar hayırlı olsun:::[/QUOTE]
üwwwwwwwwwwwww .. ingaaaaaaaaaaaaaaaa ....
55,300 gecilmeden longlar rahat edemez.
pela bence uyanamamış.
bu ne yaw, 500 kontrat yazan kafa alıcı ya da satıcı olur tabelada :D
cümleten günaydın ve bol kazanclı bir gün dileklerimle..
bide güne muhteşem bi video ile başlayın istedim ;
[URL="http://www.facebook.com/video/video.php?v=97468414603&ref=mf"]http://www.facebook.com/video/video.php?v=97468414603&ref=mf[/URL]
poz yok flat devam .. spot açılsın bakacam duruma göre .. ...
günaydın,iyi seanslar !
[quote=hpy;250825]Vadeli 120 lik
[IMG]http://i48.tinypic.com/2u77l7k.jpg[/IMG]
Mor açılışla birlikte kırılırsa ilk direnç 69800 den geçen pembe.Onunda kırılması halince 70975 teki son tepe ya da çok yakınlarına kadar bir çıkış söz konusu olabilir.
Pozum dünden long olmasına rağmen 71500 ve 72500 ün kırıldığını ve iştah olduğunu görmeden yeni tepe hayal olarak kalacaktır diye düşünüyorum.Böylesi testereli günlerde günde 300-500 puanlık tradeler gerçekten sermayeyi koruma açısından yapılması gereken bir durum.Ancak trade alışkanlıklarım daytrader olmayı halen kabullenemediği için bazen geceye flat girmeme rağmen bazen de pozla giriyorum.Dün dowun sukoyvermeyeceğini düşündüm ve bugün umarım aldığım riskin karşılığını alacağım.Ancak tam tersi durumla karşılaşma ihtimali de her zaman var olduğundan en güzeli geceye flat girip rahat bir uyku.herkese bol kazançlar.[/quote]
69800 deki pembe hedefine değdi olarak saydım açılışı.450 den flatledim.Gün içerisinde yeniden yukarıya atak olacağını düşünüyorum ama sistemle trade etmeye çalışacağım gün boyunca.