bukadar hızı indikatörde görüp işlem yapabilen varmı?
Printable View
bukadar hızı indikatörde görüp işlem yapabilen varmı?
acilista makasi sifirla simdi 600 makas yap,cok ayip pala dayi
[quote=abka;262322]5 daklıklarda tam 500 puanlık bar oluştu..sebepsiz mi..[/quote]
Yasemin ÇONGAR ABD'de, o haberleri bize siyasi otorite yaptırdı diye itirafda bulunduya;) ondan düşüyordur.
BÜlkerYK başkanı milyon lot mertebesinde Al Baraka hissesi satacak olmasının nedeni de acaba memlekette değişmeye başlayan dengelerden olabilir mi apke :o
neyse 71000 kapatsın..
[quote=İmales;262335]
60 lık poz long-- 15 şort -- 5 lik flat
bakalım kim galip gelecek.kom[/quote]
Ben bunu yapamadığımdan 60'lığı kullanmayı bıraktım... Bir hesapta long bir hesapta short olamıyorum... Kendi kendimi soyuyormuşum gibime geliyor... :)
[quote=yusuf_alp;262336]bukadar hızı indikatörde görüp işlem yapabilen varmı?[/quote]
istediğim yyerden olmamasına rağmen 150 puan aşağıdan yetişebildim
[quote=Strategist;262341]Ben bunu yapamadığımdan 60'lığı kullanmayı bıraktım... Bir hesapta long bir hesapta short olamıyorum... Kendi kendimi soyuyormuşum gibime geliyor... :)[/quote]
ben şuan bişey hissedemiyorumüüüüüüüüü
[quote=Kennym;262327]biri pasta atabilir mi kim satıcı kim alıcı .. tşkler...[/quote]
[img]http://666kb.com/i/bkrqv3tepjo5b1icu.jpg[/img]
belkide yerli [COLOR="Red"]''şişman parmak'' [/COLOR]tır..
ağır baskı var bence ... 3. dalga baskısı olabilir ... üvvvvvvv ...yygd .. zigd
oy oy oy oy..akşam meyve suyu içtik üstüne karpuz yedik..yatarken soda içtik..sbah iki kupa çay içtik... e tabi sıkışmış biraz.üw.ehu
[quote=Strategist;262341]Ben bunu yapamadığımdan 60'lığı kullanmayı bıraktım... Bir hesapta long bir hesapta short olamıyorum... Kendi kendimi soyuyormuşum gibime geliyor... :)[/quote]
zamanında bunu ben de denedim ,hakkaten olmuyo,psikoloji kaldırmıyo..
sistemin biri sat biri al diyo...
ulan bu sat yanlış galiba diyosun,hepsini alıyosun...:D
sonra bi bakıyosun,diğer hesapta işlem olmıyo:p:..:
tek hesap,tek Türkiye....lelele