bişi dicem
ben başarı için tek bişeye bakarım
hesap extresine
diğerleri gözümde şehir efsanedir
Printable View
bişi dicem
ben başarı için tek bişeye bakarım
hesap extresine
diğerleri gözümde şehir efsanedir
[QUOTE=jerfin;127206]hay dilini eşek arısı soksun emi gökhan..:D
yeter daa kapatın bu mevzuyu.. trader38580 arkadaşımızın çok isabetli piyasa öngörüleri var.. sadece piyasa öngörüleri ile bile bu foruma katkısı çok büyük.. anı anına sinyal yayınlamak zor iştir..
buraya kimimiz bilgi paylaşımı için, kimimiz de piyasanın stresini atmak için giriyoruz.. birbirimizi gereksiz yere kırmayalım..:([/QUOTE]
hay azını öpem diycektim yanlış anlaşılır diyen demiyorum ::: azına savlık jerfin...
Ne gördüm biliyomusun annanın cort sinyalini topiğime yazmyı unutmuşum gayri ::: al işte şindi bendemi ayvayı yedim ... ::: emme cort dediydi gerçekten.. trader38580 zati olgun biri polemiklere girmez:::
goki seninde dilini anna öpsün emi.. :::
[QUOTE=QUEEN;127220]uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..[/QUOTE]
yakınlarda toplantıya çağırırlar ist'e nasıl olsa.. tanışırız canımcım..
[quote=jerfin;127218]unlimit, nasıl gidiyor tatil.. bakıyorum balık peşinde koşmaktan vazgeçmişsin bugün..:)[/quote]
Zıpkınla balık tutmak gunahtır, karsına alıp ıkna edeceksın, telkınde bulunacaksın, unlımıt kardeşim.
[QUOTE=cırcır;127211]bir bayan daha var forumda benim bildiğim
sormayın sölemem oda sölemiyo[/QUOTE]
bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe
jerfin avatarıda değiştirmeni rica edicem gayri
[quote=jerfin;127221]yaww bi ara mersi ile nikaha bile oturacaktın, yuhh sana.:::.dng[/quote]
Gunahmızı alma, o senle astatının basarısız copçatanlıgı, (neden ara verdınız anlamadım),
ben faal olarak forumda olanları dedım sadece.
yaw az yavaş yazın 2 mesajım arası 2 dakka anca var araya 4 mesaj girmiş. yavaş daa
Abi bir forum açcam.Anaya sövmek hariç hertürlü saydırmak serbest.Ozaman görün esas nasıl ortam yumuşuyor.Söylemek istediğini söyleyemezsen birşeye yaramıyor.Bir gün cenkefeye bir kaptırmıştım taa 5 sene önce ilk engellenmem o idi.Ondan sonra alışkanlık yaptı.Kaşınana yerleştircen.
[quote=QUEEN;127220]uzak olmasan valla tanışırdık jerf.. asti zurnik murnik gelmediniz..kaçtı o train..[/quote]
Siz ona uzak mı diyosunuzi evlerinizin arası topu topu 5 km diyeceğim... forum yıkılıacak:..::..::..::..::..::..::..:
KUIN apla, mcdolads treni kaçsın sorun değil...sen bir konkord ayarlarsın..kraliçe değilmiyin ayarlayacakın tabi..ben mi ayarlayayım..şimdi..
[QUOTE=cırcır;127230]jerfin avatarıda değiştirmeni rica edicem gayri[/QUOTE]
neden ki..:confused: biraz eskiseydi bari, daha çok yeni..:D
Namazdan sonra sımdı de forumdakı bayan populasyonu, bunların vobla ne alakası var allasen, bu tuareg denen şahsı musaadenızle kınıyorum.