[QUOTE=Vob Trader;127229]bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe[/QUOTE]
foruma bak yalan rüzgarı gibin:D
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;127229]bide gay var benim bilidğim. o kendini bilior. ben de söylemem o kendi söylemedikçe[/QUOTE]
foruma bak yalan rüzgarı gibin:D
Altın roket pozuna girdi! Dow dada tansiyon düşüklüğü sinyalleri geliyor!
bu piyasanın bir tarafa patlaması lazım yoksa, forum patlayacak:D:D::::D:D
[QUOTE=Astatin;127234]Siz ona uzak mı diyosunuzi evlerinizin arası topu topu 5 km diyeceğim... forum yıkılıacak:..::..::..::..::..::..::..:
KUIN apla, mcdolads treni kaçsın sorun değil...sen bir konkord ayarlarsın..kraliçe değilmiyin ayarlayacakın tabi..ben mi ayarlayayım..şimdi..[/QUOTE]
bu forumcular ..nankör.gelcez derler gelmezlezler. siz ayarlayın bakalım..asti forumda en popüler kişiliklerlerdensin..sen ayarla..
[quote=jerfin;127235]neden ki..:confused: biraz eskiseydi bari, daha çok yeni..:D[/quote]
adamın içini karatıyo mersinin avatarı gibi bişey koysan hoş olurdu .kom
[QUOTE=tuareg;127231]Gunahmızı alma, o senle astatının basarısız copçatanlıgı, ([COLOR="Red"]neden ara verdınız anlamadım[/COLOR]),
ben faal olarak forumda olanları dedım sadece.[/QUOTE]
aha asti duyuyor musun..:eek: yok şaka v.s. derken ciddi ciddi niyeti varmış arkadaşımızın..:..: neden ara verdiniz çöpçatanlığa diyoorrr:..:.dng
forum hızlandı yine demekki piyasa patlıycak bi tarafa doğruyore :::
[QUOTE=Astatin;127214]ya canım birden arnavut ciğeri çekti....kuın..EH ÜHHH..MENÜYE BUNU EKLEYEBİLİRMİYİK :) hah şöyle ya..şu zurnikk mcdonalds davetinden sonra kendini affettirmek için ne zaman çağıracak bizi adam gibi bir menuye diye düşünüyordum tam...:)[/QUOTE]
Mantıdan sonra arnavut ciğercisi aratacaksın sen de millete . Bue snada yine ralli yapacak cemaat.
575 -600 arasında karar veremedi gayri..
[quote=jerfin;127242]aha asti duyuyor musun..:eek: yok şaka v.s. derken ciddi ciddi niyeti varmış arkadaşımızın..:..: neden ara verdiniz çöpçatanlığa diyoorrr:..:.dng[/quote]
Kendım ıcın bırsey ıstıyorsam namerdım, ben sadece sız cok heveslendınız, basarısız kalmanıza uzulurum babında...
Bu arada Queen hanıma haber salın, rallı basladı, 43700 den 43625 e gelmış:..::..:
Geyik geyik neree kader ?? :: Analizim anasayfaya taşınsın gayri yoksa geyikler yiyebilir editörümm. ayrıcana teşkürlerinizi esirgemeyin gayri
Nikei analizimde 9900 altında 8700.....9000 e giderik demiştim ya hani ....İşte o grafik.. Nikei yılanlarımı salmıştım biliyosunuz...
[IMG]http://i42.tinypic.com/vmu13n.png[/IMG]
[QUOTE=tuareg;127246]Kendım ıcın bırsey ıstıyorsam namerdım, ben sadece sız cok heveslendınız, basarısız kalmanıza uzulurum babında...
Bu arada Queen hanıma haber salın, rallı basladı, 43700 den 43625 e gelmış:..::..:[/QUOTE]
bi tepe daha yapceğiz 45800de:..:beni almadan nereye..bu sefer 10 dakkede çıkıcez