[QUOTE=oguzhan;127267]5 dklıklar 43475 den sata geçti[/QUOTE]
Yanlış yazdım 43525 olacaktı
Printable View
[QUOTE=oguzhan;127267]5 dklıklar 43475 den sata geçti[/QUOTE]
Yanlış yazdım 43525 olacaktı
[QUOTE=QUEEN;127270]sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D[/QUOTE]
ne rallisi
şelale hanım geliyor.dng.dng.lelele
ikli dipte tamam.. hedef benim tepe..
yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)
[QUOTE=QUEEN;127275]ikli dipte tamam.. hedef benim tepe..[/QUOTE]
çift tepe var vobta .lelele
dax da neymiş ya..yemişim dax ı..ayrışta gellll
izmirliler olarak
ayrı bir toplantımı planlasak acep
[QUOTE=QUEEN;127270]sen söyle şimdi ne yapayım..sıkıldım yafu..ralliye inanmıyolar görcekler şimdi..:D[/QUOTE]
İyide ben shortum :..:
bi tepki vermedi hain..düşmez bu tepki vermeden..bekliycez napalım..
[QUOTE=Vob Trader;127268]evet daha sonraki ilk biriyle tartışmamda da adını hatırlamıorum şimdi çavanın biri toplantı diye yırtındın seni ipleyen bile olmadı diye lafı sokmuştu.[/QUOTE]
eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D
[QUOTE=ccarcabuk;127279]izmirliler olarak
ayrı bir toplantımı planlasak acep[/QUOTE]
bi elin parmaklarını geçmeyiz tahminim, forumun küllisi istanbuldan, organizasyon iyi olurda servis falan kaldırırlarsa, yine en ön koltukta yerimi alırım her yerede giderim karsa bile:..::..:
[QUOTE=jerfin;127282]eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D[/QUOTE]
istanbulda olsun işde kalabalık ordan. anadolu yakasında biyerlerden. eskişeihr ahalisini toplar getiririm ben de :)