-
[quote=MASTER;127256]Sayın Trader38580 sizin olaylara fazla duygusal yaklaştığınızı ve bu sebepten rasyonel düşünemediğinizi gözlemliyorum...Öncelikle hani demişsiniz ya biri 8 tane doğru şey söyler iki tane yanlış ama yanlışlar göze çarpar...Ben de size yönelik yazımda yazdıklarınızın çoğuna katıldığıma,sürekli aşama kaydeden başarılı biri olduğunuza(ki takdir edilmek sanırım böyle bir şey olsa gerek...)değinmişim...Ayrıca size çalışmalarınızda başarılar ve bol kazançlar dilemişim...Siz ise yaptığım tek bir eleştiriye dahi tahammül gösterememişsiniz...(Bağcıyı dövmek de buna benzer bir şey olsa gerek...)Şimdi kendimi daha iyi ifade edebilmek için son kez soruyorum...[COLOR=Red]Madem ki sinyalleri yayınlamayı kesecektiniz bunu sisteminiz gün ortasındaki sinyal nedeniyle yanlış pozisyondayken ve ertesi günü o gap'i yedikten sonra mı söylemeniz[/COLOR] yoksa gün sonundaki o son doğru sinyali de yayınlayıp ertesi sabah mı sinyalleri keseceğinizin duyurusunu yapmanız daha etik olurdu?Ayrıca sizin yalancı olduğunuza dair bir ima da bulunduğum izlenimine nereden kapıldınız çok merak ettim...
Herkes takdir edilmek ister sayın trader38580 ama kimse mükemmel değildir ve doğrular tartışarak ve eleştirel yaklaşımlarla bulunur...
Sizin de Allah gönlünüze göre versin ama deminki cevabınız benim gönlümden geçen cevap değildi doğrusu...Üzüldüm...[/quote]
arkadasım bazı şeyleri yanlış lanse ediyorsun. ben son sinyali dün 16:19 da 44750 den al şeklinde verdim. bu mesajdan 3 dk sonrada sinyalleri artık yayınlamayacağım dedim. yani saat 16:22 de. ben bunu yazarkende piyasa hala 44750 civarındaydı. yani senin dediğin gibi düşüşden sonra kesmedim. sanırım hafızanız bahsettiğiniz kadar iyi değil. seni okuyanda gercek zannedecek. sürekli kendimi savunmak zorunda kalıyorum.
isteyen arkadaşlar baksın
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p9.html[/url]
83 ve 84 nolu mesajlar.
olayları carpıtıp insanlara yanlış lanse etmeyi takdir etmek sanıyorsanız lütfen beni takdir etmeyin
eleştiriye tahammül ederim ama içinde yalan kokusu olmadıkça. işinize gelen gibi çarpıtmayın mesajlarımı. ben gayet etik ve insanlara yardımcı olmak için yazıyorum. sizdende aynısı bekleriz. tabi cesaretinizde bahsettiğiniz hafısanız kadar güçlü ise.
bol kazançlar
-
bence biz toplanalım 3 5 kişi
kordonda takılalım fotoğrafları foruma koyarız
İstanbul daki arkadaşlarda gaza gelip hızlı bir toplantı yaparlar kanımca))
-
[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ankara toplantısıda isteriz..lelele
-
sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar
-
[QUOTE=MMO;127287]Ankara toplantısıda isteriz..lelele[/QUOTE]
dur hocam ya önce şu "gavur" izmir bi işini görsün.dng
-
[QUOTE=Astatin;127288]sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar[/QUOTE]
biz daha yeni kısalmıştık yuaw.lelele.brv
-
heyecan yapmayalım arkadaslar bosu bosuna,
1-tepkı mepkı yok,
2-toplanamazsınızzzzz...
bosuna heyecan yapmayınız:)
-
Deve sahipleri develerinin başına
-
[QUOTE=MMO;127269]VOBİX konunun benle ne alakası var cevab yazdığın konuyu Sayın MASTER yazmış arada benide yakacaksın ya amanınnnnn[/QUOTE]
Arkadaşalr kusura bakmayın büyük M harfi ile başlayan nickler karışmış. İlgili mesajda MMO yazan yer şehven yazılmıştır. Ben alışık değilim öyle uzun yazı yazmaya. Hatlar kopuyor arada.
-
[quote=Astatin;127288]sürrprizzzzzzzz....asti ağustos kısaları 525 ve 550 den filatlar[/quote]
Ahan da 500 puan daha gelıyor acelen ne, nereye yetışıcen??
-
[QUOTE=Vob Trader;127292]Deve sahipleri develerinin başına[/QUOTE]
bu ne demek valla anlamadım numara değil..ayıpsa söyleme..
-
[quote=tuareg;127294]Ahan da 500 puan daha gelıyor acelen ne, nereye yetışıcen??[/quote]
sana inat haziranda 525 den de lönk yaptım:..::..::..: hadi düş bakalım