KUIN apla KUIN apla.... :)
Printable View
KUIN apla KUIN apla.... :)
AKşama IMF anlaşması olabilir diolar....ayrıca Cemaat mal alıyor.....:)
ah ulan garanti yatırım, yatırırlar seni senden büyükleri de elbet bir gün
petrolden kara geçmişim bile..tepebilir dow bugün
[QUOTE=Vob Trader;127320]imzamı hatırlatmak istiyorum foruma.[/QUOTE]
Hayırdır ne oldu?
[QUOTE=QUEEN;127309]al geldi 5 dak..[/QUOTE]
Evet bendede işin kötü tarafı 15 liklerde alda ve ben kısadayım
Akşama kapanırken 43000 altına sarkacağımızı tahmin ediyorum, şöyle 42500 e doğru falan işte, ralli yok bence...
[quote=MASTER;127308]Siz neden bahsediyorsunuz Allahaşkına ya! Birisine bir cevap yazacaksınız önce yazısını doğru düzgün okuyun bir zahmet! Benim bahsettiğim olay dünkü olay değil...En az bir yıl olmuştur...Siz sayın Vobix'in sitesinde yazarken gerçekleştiğini de belirtmiştim...Açsın arşivlerini bakalım...Eğer bu konuda hafızam beni yanıltıyorsa özür dilemesini bilirim...Ayrıca Gökhan Fındığa attığınız mesajda benim için yaltakçı ifadesini kullanmışsınız...Şimdiki mesajınızda da söylediğim şeylerin yalan koktuğunu söylemişsiniz...Ben yaltakçı ve yalancı bir insan değilim...Eğer mesajınızın başındaki gibi bana arkadaşım diye hitap etmek istiyorsanız sizden bir özür bekliyorum...Arkadaşlar birbirlerine karşı böyle ifadeler kullanmazlar sanırım...[/quote]
1 yıl önceki olayı şimdi gündeme getirmek etik değil . o zamanki olayın nasıl geliştiğini önceki mesajda acıklamıştım. öyle dedim doğru. ama şekil dediğiniz gibi değildi. ertesi gün sinyal sudur deyip sinyal yazmaya devam etmedim. zaten sinyal yazmayı bırakmıştım. kızdığım bir mesaj içinde yazmıştım. sinyal oydu ama yayınlamadım diye. tekrar diyorum yanlış lanse ediyorsunuz. sizi okuyan öyle anlamaz. tıpkı gökhanın anladığı gibi zannederler. böyle adamlara laf vermiş olursun. sen istemesende o seni yaltakçı olarak kullanır.
benim derdim şu: beğenmeyen zaten okumaz. hem okuyup hemde teşekkür etmemek etik değil. madem o zmanlarda beni takip ediyordun neden bi teşekkür etmedin? bumu etik olan.(nickin farklıysa onu bilemem)
neyse ya forumu cok mesgul ettik. herkesden özür dilerim. sendende master
ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
[QUOTE=enorton;127318]22 şubattan bu yana getirisi nedir?[/QUOTE]
vobix sağolsun metatockun yeni sürümünü bana sağlayınca daha net bilgi veririm, matrikste sadece sadece %yazıyor oda 22 şubattan beri %48 civarıydı heralde dün yapmıştım testi.
eleğe dönmüş gibi görünmesinin sebebi saatlik sistem olması, aslında ayda ortalama 21 sinyali var
ve 60 dk olduğu için yatayda 5 dakkalıklara göre zarar yazmıyor bile denilebilir.
[url]http://www.timsah.com/Aci-Umut-Azgin-Deska/Z0PVTYy7I2r[/url]
Gülmekten öldüm ya :D
[QUOTE=oguzhan;127325]Evet bendede işin kötü tarafı 15 liklerde alda ve ben kısadayım[/QUOTE]
650 geçerse ..bişeyler olabilir...44 mesela
[QUOTE=traderx;127328]vobix sağolsun metatockun yeni sürümünü bana sağlayınca daha net bilgi veririm, matrikste sadece sadece %yazıyor oda 22 şubattan beri %48 civarıydı heralde dün yapmıştım testi.
eleğe dönmüş gibi görünmesinin sebebi saatlik sistem olması, aslında ayda ortalama 21 sinyali var
ve 60 dk olduğu için yatayda 5 dakkalıklara göre zarar yazmıyor bile denilebilir.[/QUOTE]
Bu mesajı okuyunca bi bakayım dedim %99 olmuş. Gönderdim özelden.
[QUOTE=QUEEN;127330]650 geçerse ..bişeyler olabilir...44 mesela[/QUOTE]
43625 benim stobum sanki dowbu sefer bize yardım edecek gibi eğer öğleyse bu dokwu çok sevecem