[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ben İzmire gelirsem ilk vobaş binasını bomba ile havaya uçurmak.
Printable View
[quote=traderx;127276]yapın izmirde bir toplantı sanallar gerçeğe dönüşsün:..: en başta ben gelirim:)[/quote]
Ben İzmire gelirsem ilk vobaş binasını bomba ile havaya uçurmak.
725 den filat...200 puan ekstra oldu...
[quote=jerfin;127282]eee forum istemişti ki toplantıyı.. hem ayarlayın bir toplantı dediler, hemde sonradan kem küm etmeye başladılar.. olsaydı hoş olurdu aslında..
kem küm edip yan çizenler için; güven eksikliği sorunu mu diyeyim, yoksa özgüven eksikliği mi diyeyim bilemiyorum artık..:D[/quote]
Otobüs paraları yoktur kocaman holding patronları var bu forumda.Çelik fabrikaları olanlar var.Ama otobüse akbil basmaya para yok.
dün dow un pozitif uyumsuzluguna binaen uzun girdim..yoksa bendeki tüm sistemler satdaydı..dow %2,4 düşmüşken ve hala uyumsuzluk varken,kısa girmeyeceğim kesin..
enorton sistem al verdimi
[quote=ccarcabuk;127286]bence biz toplanalım 3 5 kişi
kordonda takılalım fotoğrafları foruma koyarız
İstanbul daki arkadaşlarda gaza gelip hızlı bir toplantı yaparlar kanımca))[/quote]
Niye boğazın çivisimi çıktı?üüü:..:
[quote=abka;127351]trader38850 a alkış...aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...43850 yi görecegiz herhalde..[/quote]
esas alkış kıymet bilenlere.brv.brv.brv
ama vobtrader ın dediği cok doğru. trade edilemeyen bilgi hiçbişeydir.
bu lafda güzel oldu.
ben full shorta döndüm. 650 den. benden alanlar düşünsün artık.
herkese hayırlı kazançlar
vermi meri benzeri bişi varmı?
[quote=Vob Trader;127306]forumda üye olanlar bence cinsiyetini işini yaşıını ve yaşadığı yeri doğru olarak yazsın. neticede kanun dışı bişey yapan yok burda. böylelikle herkes saygı çerçevesini, adab-ı muaşeriyete uymayı ele almayı daha kolay benimser diye düşünüyorum.[/quote]
Ben erkeğim sapına kadar.24 yaşındayım.Sigortalı bir işe girmek için başvuru formlarına açığım.Yaşadığım yer yeditepeli şehir.üüü:DFull shortum.
[QUOTE=QUEEN;127361]enorton sistem al verdimi[/QUOTE]
Vermedi daha...
En geç haftaya Salı günü 41000 deyiz diyorum, bu akşam olmasa yarın sabaha 42500 deyiz diyorum.... py bu durumu terse çevirmek için uğraşsın:) düşmez düşmez bu piyasa Ağustos Eylül aylarında aşağıya gümbürder, dax 2500 e kadar düşer, daha ne yazayım...saygılar...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127365]Ben erkeğim sapına kadar.24 yaşındayım.Sigortalı bir işe girmek için başvuru formlarına açığım.Yaşadığım yer yeditepeli şehir.üüü:DFull shortum.[/QUOTE]
Bence bi topic açalım, herkes oraya yazsın...