[QUOTE=GOKHANFINDIK;127362]Niye boğazın çivisimi çıktı?üüü:..:[/QUOTE]
Bahsedilen mekan İzmir Kordon boğaz yok maelesef üüü
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127362]Niye boğazın çivisimi çıktı?üüü:..:[/QUOTE]
Bahsedilen mekan İzmir Kordon boğaz yok maelesef üüü
[quote=Vob Trader;127320]imzamı hatırlatmak istiyorum foruma.[/quote]
Vermedim baba doğru diyorsun.3 kuruşluk adama 5 kuruş değer hiç vermedim.
[quote=VOBiX;127369]Bahsedilen mekan İzmir Kordon boğaz yok maelesef üüü[/quote]
Biliyorum ya.Boğaza gidelim dedik biz de.üüü:D
ps: 15 dklık sistem hiç al vermedi son harekette, 750 de geçici sinyal üretti ama geçici
[B]yen[/B]i kısa için bana göre riskli.dow da uyumsuzluk var..dünde vardı..ama bugün vobda sistemlerin bazıları şimdi al da..ve üstelik sabah gap ini genelde bulan macd 30 daklık ,al a geçmek üzere..
Niye illaki boğazda toplanıyonuzki? şelalede toplantı daha manalı olurdu, gezi türü, Bursada bu ülkenin ikinci büyük şelalesi var mesela, ulaşım kolay, hani dedim alternatif olarak ele alabilirsiniz:) orada selçuklunun yılanlardanda vardır tahminim:) fena fikir değil ha, ama ben gelemem herladeüüü saygılar....
[quote=Vob Trader;127364]vermi meri benzeri bişi varmı?[/quote]
17 : 00 da var..
[quote=Vob Trader;127353]o zaman hesap extrelerine şapka çıkarmak gerekir[/quote]
İşine gelene oluyor abi o tebrikler.
[QUOTE=Astatin;127372]ps: 15 dklık sistem hiç al vermedi son harekette, 750 de geçici sinyal üretti ama geçici[/QUOTE]asti bu sistemin son bir yıllık puan hesabı ve işlem sayısı var mı..
300-500 puan için hiç kıpraşamam.. ağır kitleyim ben.. tepsin nereye tepecekse..:rolleyes:
675 tekrar lonnkkk
650 longları 675 ten flatladık lakin sabahki shortlardan zarar yazdık. Hayırlısı artık!