[QUOTE=AMON RA;127380]650 longları 675 ten flatladık lakin sabahki shortlardan zarar yazdık. Hayırlısı artık![/QUOTE]
durcaktın uzunda...düşmüyor artık..tepki lazım
Printable View
[QUOTE=AMON RA;127380]650 longları 675 ten flatladık lakin sabahki shortlardan zarar yazdık. Hayırlısı artık![/QUOTE]
durcaktın uzunda...düşmüyor artık..tepki lazım
stoplosum xu100 de 35,000 üstü... eğer aşağı sert gideceksek bugünkü boşluk kapanmamalı...
gap kapanır heralde akşama doğru
fx ci kademe verebilirmisiin teşekkürler.
[B]ağustos [/B]vadede 43850 üstü kalışlarda 44200 hedef seviyesi ...bence...
[quote=MMO;127384]fx ci kademe verebilirmisiin teşekkürler.[/quote]
istediin gademe olsun MMO abey
[IMG]http://i43.tinypic.com/qoah69.png[/IMG]
[quote=Astatin;127379]675 tekrar lonnkkk[/quote]
lönk yok,yükselişler satış fırsatı bi süre..
ayrışırım hemde negatif ona göre :::
[quote=abka;127377]asti bu sistemin son bir yıllık puan hesabı ve işlem sayısı var mı..[/quote]
15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)
775 de sistem al veriyo geçici..bar kapanışına dikkat..
[B]dow fıçır dıkhandı 8250 de artık aşşaa düşmek için oraları gırması leazım emme nikeinin 8700....9000 lere düşme ihtimalsi var gayri....
dow sabit kalıp nikei düşermi acep yoksam dowda ona eşlik edermi..... ??? :::[/B]
güzel piyasa yorumu yaptım gayri hani teşkürlerim :::
3-4 hafta vaktim var zaten uzun zamandır işlem yapmıyorum, deli manyak bir sistem geliştirmem lazım şu anda elimde olan iyi ama daha iyisi şart,
daha çok yatay var gibi flat devam.
[QUOTE=Astatin;127388]15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)[/QUOTE]
Ne kadar süredir kullanıyorsun?