petrol fena çıkıyo ..
Printable View
petrol fena çıkıyo ..
[QUOTE=Astatin;127388]15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)[/QUOTE]
asti aylıkmı %55 yoksa 4 aylık getirimi %55??
benimki 2008 başından beri %973 aya bölünce %55 falan yapıyor,(tabi kümülatif hesaba göre test süresi uzadıkça aylık ortalama gelirde artıyor)
son 4 ayda ise toplam %48 civarı...
Bu linki izlemiştim önceden türk erkeklerine de laf atıyor orada.Bunu varya bir yalvartmak isterdim ama bu azgın manyak hiçbirşeye doymaz.Bu manyak ya yaşlı adamı bulmuş.Bir de resmen terkediyor ya.Bu kadın kepaze rezalet ya.
650 uzunları 725 den kapadım 700 tekrar kısaldım bakalım kopma ne tarafa olacak
725 filat..+50 daha
[QUOTE=traderx;127394]asti aylıkmı %55 yoksa 4 aylık getirimi %55??
benimki 2008 başından beri %973 aya bölünce %55 falan yapıyor,(tabi kümülatif hesaba göre test süresi uzadıkça aylık ortalama gelirde artıyor)
son 4 ayda ise toplam %48 civarı...[/QUOTE]
4 Aylıktır heralde, yoksa aylık mı :::
3 aydır kullanıyorum..verdiğim rakamlar 4 aylık..1 kaldıraç ve piramit hesabıdır
[QUOTE=enorton;127398]4 Aylıktır heralde, yoksa aylık mı :::[/QUOTE]
eğer astininki 4 aylıksa, benim elimdeki sistemin bir an evvel patentini almam lazım:D
[QUOTE=QUEEN;127393]petrol fena çıkıyo ..[/QUOTE]
Kriz hortladı hortlayacak galiba:)
[QUOTE=bull market;127401]Kriz hortladı hortlayacak galiba:)[/QUOTE]
yok dowa yarar petrolün çıkması..olumlu olur
iran durulmadan petrol durulmaz
eur/usd çıldırdı.. yarın FED faiz kararı var, dolar değer kaybediyor.. bu gece dow'a yansıyacak mı bakalım paritenin çıkışı..:confused: