bugünde bi cacık olmayacak gibi..500 puana sıkıştı yine
Printable View
bugünde bi cacık olmayacak gibi..500 puana sıkıştı yine
[QUOTE=traderx;127400]eğer astininki 4 aylıksa, benim elimdeki sistemin bir an evvel patentini almam lazım:D[/QUOTE]
Neden? Bundan daha mı iyi? :D 25 Nisandan bu yana haziran vade...
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/1713/adszxtg.jpg[/IMG]
Ya da bundan;
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=67041&postcount=11[/url]
Bu tam bir efsane, şapka çıkarıyorum sazan abi .brv.brv
[QUOTE=QUEEN;127402]yok dowa yarar petrolün çıkması..olumlu olur[/QUOTE]
Nasıl yarayacak dow a? biraz açıklarmısın....
enorton ben senin avatardan bişicik anlamadım
[QUOTE=bull market;127407]Nasıl yarayacak dow a? biraz açıklarmısın....[/QUOTE]
petrol şirketleri var ..hisseler artar
[QUOTE=jerfin;127404]eur/usd çıldırdı.. yarın FED faiz kararı var, dolar değer kaybediyor.. bu gece dow'a yansıyacak mı bakalım paritenin çıkışı..:confused:[/QUOTE]
Hah işte, paritenin çıkışı dow yarar sanırım, en azından dow düşmez bencede:)...
[quote=traderx;127400]eğer astininki 4 aylıksa, benim elimdeki sistemin bir an evvel patentini almam lazım:D[/quote]
:)
ben sana elindekini de çöpe atacağın getirisi seninkinin de 2 katı olan sistem göndereyim istersen..ama önümüzdeki dönem kaybettirmesi muhtemeldir :)...
sistemin spot30da, gar ve işc de günlükte, usdytl günlükte, 5-15-60 dada işe yarıyorsa körv fitting değil gerçek sistemdir..eğer bunu da sağlıyorsa patentini falan alma git bir kuruma sat:D
sistemde al vermedi bir türlü :) :)
saat 5'e kadar 43,000 i görür müyüz acep..:..:
675 şort yaparak sistem yanına geçtim...
[QUOTE=Vob Trader;127408]enorton ben senin avatardan bişicik anlamadım[/QUOTE]
neden? :)
[QUOTE=Astatin;127411]:)
ben sana elindekini de çöpe atacağın getirisi seninkinin de 2 katı olan sistem göndereyim istersen..ama önümüzdeki dönem kaybettirmesi muhtemeldir :)...
sistemin spot30da, gar ve işc de günlükte, usdytl günlükte, 5-15-60 dada işe yarıyorsa körv fitting değil gerçek sistemdir..eğer bunu da sağlıyorsa patentini falan alma git bir kuruma sat:D[/QUOTE]
sistemde opt degerler var..[B]aynı optda [/B]mı ,garanti,işc,dow da başarı saglamalı mı.