-
[QUOTE=abka;127373][B]yen[/B]i kısa için bana göre riskli.dow da uyumsuzluk var..dünde vardı..ama bugün vobda sistemlerin bazıları şimdi al da..ve üstelik sabah gap ini genelde bulan macd 30 daklık ,al a geçmek üzere..[/QUOTE]
Negatif uyumsuzluk da iki hafta sürmüştü. Bu sebeple riskli oalbilir.
-
[QUOTE=enorton;127415]neden? :)[/QUOTE]
o adam kimdir nie sürekli kılıkdan kılığa girer :) ne iş yapar
-
[quote=abka;127416]sistemde opt degerler var..[B]aynı optda [/B]mı ,garanti,işc,dow da başarı saglamalı mı.[/quote]
yok benimkilerin içinde dow kriteri yok..ama evet hiç bir şeyi değiştirmemiş haliyle saydıklarımda performansı olmalı..ama şu demek değil..hepsinde %50 üzeri olsun fala değil.. ama makul büyüklükte ve pozitif olmalı..her biri için ayrı opt yapmadan..aynı değerlerle..
aksi takdirde sana geçmişin çok güzel resmini çıkarır ama gelecekte bir işe yaramaz..yada balık resmi çizer ama balık yakalayamaz diyeyim ben sana..bak bu benzetme iyi oldu
-
[QUOTE=Astatin;127411]:)
ben sana elindekini de çöpe atacağın getirisi seninkinin de 2 katı olan sistem göndereyim istersen..ama önümüzdeki dönem kaybettirmesi muhtemeldir :)...
sistemin spot30da, gar ve işc de günlükte, usdytl günlükte, 5-15-60 dada işe yarıyorsa körv fitting değil gerçek sistemdir..eğer bunu da sağlıyorsa patentini falan alma git bir kuruma sat:D[/QUOTE]
valla başka bi yerde test etmeye gerek vob çok ama çok farklı bir piyasa karakteri var, ben getiri eğirisine bakarım trend çizgisi halinde düzgün bir çizgi varsa ve en çok zararlı işlem ile üst üste en fazla zarar yazdıranı makul bi yerdeyse ancak öyle değerlendirim
şu andaki sistem getiri eğrisi çok stabil hiç bir çeyrekte zararı yok, ama en büyük zararlı işlem 2500 puan civarı her ne kadar 60dk lık sistem bile olsa çok bana göre, daha vaktim var önümüzdeki günlerde çok daha manyak sistemler paylaşacağım nasipse:D
-
5 lik ler sata döndü 43625 den darısı 15 liklerin başına onlarda sata dönerse arkaya yaslanmak lazım
-
[quote=Astatin;127414]675 şort yaparak sistem yanına geçtim...[/quote]
sürüden ayrılanı senin kapman lazım :::
-
[QUOTE=bull market;127407]Nasıl yarayacak dow a? biraz açıklarmısın....[/QUOTE]
petrol fiyatlarnın artması üretimin ve tüketimin artması olarak değerlendirilir o yüzden çoğu zaman borsalar bunu olumlu algılar
ama şu an da petrolün artmasının sebebi zaten karışık olan ortadoğuda stabil giden bi iran vardı, emperyalist güçler ordada iyi iş çıkarttılar onlarıda birbirlerine düşürdüler petrolün artma sebebi bu olabilir.
-
-
[quote=YAVUZHAN;127422]sürüden ayrılanı senin kapman lazım :::[/quote]
abicim tilkiyim be ntilki..kurt değil:..:
-
[QUOTE=Astatin;127424]600 filat +75[/QUOTE]
ülem sende dilenci oldun ya :::
-
[QUOTE=Vob Trader;127418]o adam kimdir nie sürekli kılıkdan kılığa girer :) ne iş yapar[/QUOTE]
Ben de sıkıldım zaten değiştireyim...
-
yine çıldıracak bu endex zıplayacak gibi hissiyatım var..