longları short yaptım 750 görürse lönk yapcam
Printable View
longları short yaptım 750 görürse lönk yapcam
Buralara uğramışken bir grafik atayım bari dedim,saatlik olarak Haziran vadeli 30 grafiği:) kediyide biriniz yerleştirin artık oraya biyere:) mersşiyk nerdesin neden kedi var diye uyarmıyon milleti bakıyım:..::..::..: saygılar...
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2985/saatlkobojpg.jpg[/IMG]
625 lonkkk
[quote=QUEEN;127405]bugünde bi cacık olmayacak gibi..500 puana sıkıştı yine[/quote]
Aplam ilk patlamada sırası ile 2000 3000 li marjlar olacak.O zaman buradan 50000 puan almazsam ben Gökhan değilim.Daha beterlerini gördüm önceden.Allah büyüktür.Full longum.Gece kesin long.
düşüş olmayacak kanımca..1998 krizi gibi.çok sert düşüş(1800)...sonra yükseliş..sonra 3 aylık yatay(4000-5000)...sonra ralli 20600..
[QUOTE=Astatin;127388]15 dklık olduğu ve mtx de hep son 4 ay tutuılduğu için sadee son 4 ay performansı var..ama kullandığım dönem boyunca geriye dönük 4 ay için performansı %55 in altına hiç düşmedi, %88 nin üzerinede hiç çıkmadı..var sen hesap et bileşik ne olur ortalama.. (mtx in 1 kaldıraç ancak piramit usulu yaptuığını hatırlatayım)[/QUOTE]
Diyorum ver sistmei ben bakarım MSte. Formül çevirisini de yaparım.
Latife bi yana akşam diğerini unutma. MS ve geçmiş data lazımsa verebilirim. .kom
[quote=QUEEN;127409]petrol şirketleri var ..hisseler artar[/quote]
Bir nedeni daha olur.Petrol artınca enflasyon korkusu ayakları olur ama bir yandan da petrole talep var üretim artıyor ayağı olur.Ne isterlerse onu kullanırlar affetmezler.
geceye kesin longum..zaten dünden longum.ama yeni alışlarla ortalama 44000 oldu..
fita 700 de 15 dk lık sistem geçici al verdi...16:45 e dikkat
sistemler al verdiyse düşermiyiz artık
[QUOTE=bull market;127407]Nasıl yarayacak dow a? biraz açıklarmısın....[/QUOTE]
Ekonomide canlanma var çünkü üretim oluyor üretimn için enerji lazım. Enerji de petrolden geliyor. Ya da tersten bak. Petrolün fiaytı artıyor demekki talep var. Petrol ne işe yarar enerji kaynağıdır (üretim+taşıma diyeyim de daha açık olsun) . Talep artışı varsa üretim artışı vardır. Üretim neden artar tüketim talebi vardır. Tüketim talebi varsa ekonomi düzeliyor çarklar dönüyordur.
725 filat +100