[quote=Astatin;127425]abicim tilkiyim be ntilki..kurt değil:..:[/quote]
harbiden tilkiymiş ben gözleri görünce kurt sandım.
kulakları gözden kaçırmışız :::
değiştir fotoyuda atıl kurt diyelim o zaman :::
Printable View
[quote=Astatin;127425]abicim tilkiyim be ntilki..kurt değil:..:[/quote]
harbiden tilkiymiş ben gözleri görünce kurt sandım.
kulakları gözden kaçırmışız :::
değiştir fotoyuda atıl kurt diyelim o zaman :::
[QUOTE=VOBiX;127439]Ekonomide canlanma var çünkü üretim oluyor üretimn için enerji lazım. Enerji de petrolden geliyor. Ya da tersten bak. Petrolün fiaytı artıyor demekki talep var. Petrol ne işe yarar enerji kaynağıdır (üretim+taşıma diyeyim de daha açık olsun) . Talep artışı varsa üretim artışı vardır. Üretim neden artar tüketim talebi vardır. Tüketim talebi varsa ekonomi düzeliyor çarklar dönüyordur.[/QUOTE]
Bana kalırsa petrol OPEC in geçtiğimiz aylarda üretimi kısmasının ardından talep artışından değilde, arz daralmasından yukarı yapıyor...buna ne dersin?
full lönk ..600e gelirse stop ve short olurum
sistem al vermedi hala
43725 long...
Son pozisyonumu 1050 puan karla kapadım, Allah bin bereket versin. Yürü be PASCAL :D
[QUOTE=bull market;127430]Buralara uğramışken bir grafik atayım bari dedim,saatlik olarak Haziran vadeli 30 grafiği:) kediyide biriniz yerleştirin artık oraya biyere:) mersşiyk nerdesin neden kedi var diye uyarmıyon milleti bakıyım:..::..::..: saygılar...
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2985/saatlkobojpg.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;122318]
[IMG]http://i39.tinypic.com/20p7z8y.png[/IMG]
Selçuklu yılan yukarı kaaçrsa şöyle bir OBO yaptırıver. Sağ omuz başı geçmeye kalkarsa indirirsin beyzbol sopasını. .dng [/QUOTE]
Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.
birazdan gap kapanır galiba
700 kısalar 750 uzuna çevrildi 5 dklıklar tekrar ala döndü 15 likler zaten alda idi
bakalım bu iş nerede kopacak
[quote=VOBiX;127446]Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.[/quote]
Abi bir kere de longum shortum yaz yavf.Longmu.:D:D
[quote=enorton;127445]43725 long...[/quote]
sistemsel mi hisselmi?
[QUOTE=bull market;127442]Bana kalırsa petrol OPEC in geçtiğimiz aylarda üretimi kısmasının ardından talep artışından değilde, arz daralmasından yukarı yapıyor...buna ne dersin?[/QUOTE]
Petrolün neden arttığı önemli değil üretim kısıntısından artar, talep artışından artar, petrol üreten ülkede sorun çıakr artar sebep blur artmak için. Sonucu ise petrola rttı mı arttı enerji hisselrine alım oalrak yansıması.
dowun son olarak iyi bir tepmesi lazım