[QUOTE=VOBiX;127446]Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.[/QUOTE]
Ne zamandır foruma uğramadığımdan bunu görmemiştim, uzak öngöründen dolayı tebrik ederim seni vobixim:)...bakalım bakalım neler olacak:)))...
Printable View
[QUOTE=VOBiX;127446]Tee 11 Haziranda çizittirmişiz de piyasa çizittirecek mi onu görmek lazım.[/QUOTE]
Ne zamandır foruma uğramadığımdan bunu görmemiştim, uzak öngöründen dolayı tebrik ederim seni vobixim:)...bakalım bakalım neler olacak:)))...
[QUOTE=MMO;127450]sistemsel mi hisselmi?[/QUOTE]
Sistem, histem yok artık :D
[QUOTE=VOBiX;127451]Petrolün neden arttığı önemli değil üretim kısıntısından artar, talep artışından artar, petrol üreten ülkede sorun çıakr artar sebep blur artmak için. Sonucu ise petrola rttı mı arttı enerji hisselrine alım oalrak yansıması.[/QUOTE]
Sana bu konuda katılamıyorum vobix im, herneyse, konuyu fazlaca irdelemenin anlamıda yok zaten, piyasa ne derse o değilmi?;)
800 ağustos vade az pilav şort..sistem hala al vermedi
Vay vay vaaaayyyy ulan ne geberik dowmuş beeaaa her çubuk bir rezalet! Hadi ayı olalım hadi boğa olalım! Masa tenisi izleyen seyircilere döndük!
[QUOTE=GOKHANFINDIK;127449]Abi bir kere de longum shortum yaz yavf.Longmu.:D:D[/QUOTE]
Demodan 800 doalr daha kazandım bu paraları geçek paraya çevirecek enayi arıyorum..kom Sistemlerin üçü uzun biri kısa. Kısa olan saatlik ve bu ay artıda olan tek sistem.
longları kapattım..geceye flat.
dowda uyumsuzluk..ve kaçgündür düşen dow..macd30 dak al da..ccı artıda..sistemler al da..daha ne olsun..
bu sistem bulma işi nasıldır..oturup L,C,H,C mu yapıyorsunuz..yoksa web dekilerden melez mi oluyor..4-5 türü birleştirip voltranı mı oluşturuyorsunuz..
[QUOTE=abka;127460]dowda uyumsuzluk..ve kaçgündür düşen dow..macd30 dak al da..ccı artıda..sistemler al da..daha ne olsun..[/QUOTE]
Geceye azucuk long ! Son çıkışta 800 den poz açmıştım 850 ve 75 ten verdim! Azucuğu 44025 te giderse ala gitmezse kalsun!
43.775'ten al sinyali geldi...Shortları kapatıp geceye flat giriyorum...Herkese iyi geceler...
geceye 850 SHort